Maskeradhoppningen gick hur bra som helst!

Har inte uppdaterat mer sen i lördags, men ska iaf berätta hur det gick i söndags!

Hoppade 80 och 90, men kan ju säga direkt att jag hade kunnat ta 90 och 100 utan problem! Tamarillo var så jäkla go och fin alltså! Sjuukt pigg och glad, avstånden stämde nästintill hela tiden och han var typ 20 cm över varje hinder! Nollade båda klasserna!

Jag hade faktiskt inte förväntat mig att vi skulle komma runt båda klasserna felfritt. Efterssom han är lite stel osv brukar det hända att han petar ner en bom i slutet av banan när han inte orkar mer osv, men icke! Han kämpade så jääkla mycket och han tyckte det var så kul! Öronen spetsade framåt i varje språng och allting! Det var verkligen.. helt otroligt!

Sen när vi var inne på prisutdelningen (alla som gick felfritt fick komma in och ta emot en rosett) vart han så jäkla taggad! Vi har aldrig blivit placerade förut så jag visste inte hur han var på prisutdelningar osv. Men när alla stod där och fick sina rosetter osv stod han och verkligen krökte på nacken och visade upp sig skitmycket, haha! Sen när hästen framför oss började galoppera taggade han till som bara satan! Typ "studsade upp på bakbenen" ett par gånger och sen bara for iväg i världens fart, naaaw!

Det är så otroligt kul att han fortfarande har viljan kvar! Trots att han blir 20 om bara ett par veckor och troligen har hoppat i över 15 år tycker han fortfarande att det är lika kul! Man ser verkligen hur glädjen lyser i hans ögon när han får göra det han älskar allra mest - hoppa.

Han var verkligen helt otrolig, så jäkla underbar!!!

Bilder kommer nog upp snart, ska se om man kan "sno" dem från falkens hemsida, haha ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0