Snakebite..

Funderar på att pierca snakebite faktiskt! Har alltid tyckt att det är skitsnyggt, både på killar och tjejer, men vet inte om jag vågar.. haha. Och dessutom vet jag inte om jag skulle passa i det? Fast det är ju sånt som märks. Är iaf skapligt sugen på att göra det.. 
Jämt när jag pratar med älskling om överallt jag vill pierca mig säger han alltid "men gumman du är ju mycket sötare utan" osv osv osv, men NU sa han faktiskt att det "nog skulle vara snyggt".. 
Åh, vet inte. Pierca mig i läppen SKA jag iaf göra, men på en eller två sidor..?
Uppe eller nere? I mitten eller på sidan?
Gosh.
Hmm...
Bild tagen från: snakebitepiercing.wordpress.com

I´m always backstage

Halloj! Måste vara den tråkigaste lördagen på flera år.. ?! Dagen har bara flugit iväg och jag har inte fått något vettigt uträttat bortsett från ridningen. Som förövrigt blev världens kortaste ridtur ever, haha . Imorse när jag vaknade tänkte jag "YES", fan vad kul det ska bli med en härlig långtur i skogen. Ändrade mig ganska fort när jag såg att det var världens snöstorm ute... 
Red iaf en snabbis ute på ängarna i den härliga snöstormen.. Efter ca 20 min hade jag knappt någon känsel i varken händer eller fötter så vände och red hem till stallet igen.. haha! Blev iaf lite trav, så helt motionslös blev han ju inte.. :) Hade ett flecetäcke över sadeln så han skulle slippa frysa min gulleplutt. När jag tog in honom var han bokstavligt talet iskall på hela ryggen = INTE BRA! Så efter ridturen åkte ett flecetäcke på under regntäcket. Kall rygg leder till att han blir lite stelare än vanligt, och det vill jag absolut inte!
Just nu är det iaf Eart hour. Har liiite dåligt samvete för att jag sitter vid datan just nu.. men men. Jag och baby klarade oss i ca 15 min, sen åkte datorerna fram igen.. he he he.. Lite är alltid något. 
Imorgon är jag barnvakt från 6 på morgonen till 8 på kvällen igen. Vi har faktiskt en hel del kul ihop lillebror och jag när vi är själva hemma. Fast mest är det väl finaste pojkvännen som umgås med honom, hjälper honom med alla spel osv, haha gulligt. 
Älskling har varit med i stallet 3 gånger senaste veckan och imorgon ska han med igen! Undra vad det är som flugit i honom helt plötsligt? Kul är det iaf.. :) Hoppas han börjar rida med mig lite snart också.. (a) 
Älsklings och min konversation förut..


Jag: Bra älskling, nu är det bevisat att du kan leva utan tänder, så vi sågar av dem!
(Han knäppte upp min jacka med bara tänderna..)
Älskling: Du menar väl händer va..?
Jag: JA?? JAG SA JU DET FÖR HELVETE?
Haha.. så kul när man inser att det man sagt är helt fel och skyller ifrån sig.. hö hö hö. Händer ganska ofta faktiskt om jag ska vara ärlig... (a) 
Äe, nu ska jag ta och göra något vettigt, see yaaa later on!
FInaste alvena! Åh! Skickade ett sms till Åsa igår och bad henne pussa Alvena från mig.. :,) Förhoppningsvis ses vi snart igen.. ;)

Why am I crying?

Tycker rubriken är väldigt passade faktiskt.. fällde ett par tårar när jag var ute och red på Alvena förut. Det var svårt att pussa henne hejdå och släppa ut henne i hagen.. åh :,( Kommer sakna henne enormt mycket. Vilken lipsill jag är alltså..

Körde iaf en häst idag, Egon, och red 3 st, Sotheby, Umami och Alvena.

 Egon kördes snabbjobb, konditionsträning med andra ord. Sotheby och Umami skulle lunka i skogen bara. Mest skritt, lite trav. Alvena skulle galopptränas snabbjobb, så konditionsträning även där.

Nu är min praktiktid slut iaf. Åh, vill inte tillbaka till skolan, trivs så jäkla bra där! Skulle kunna stanna där resten av livet känns det som. Inte alls jobbigt att sätta sig och rida 4 hästar på raken och sedan mocka 9 boxar, tycker bara att det är kul..? FAN, fuck skolan lite smått känner jag.. :,(

När jag kom hem slappade jag hela dagen typ. Tog en lååång dusch, fikade lite med mormor osv. Skulle egentligen ridit Tamarillo också men var helt slutkörd så orkade verkligen inte, haha. Ahja, han ska hårdtränas i helgen iaf.

Vid 7 tog jag och älskling med hundarna ner till stallet och gav hästarna mat, Rickard körde sin 4hjuling också. Det uppskattades nog att vi kom, de stod vi grinden och väntade på oss, haha. Söta hästar!

Nu är det iaf äntligen fredag, skönt. Blir att sova hemma hela helgen dock för mamma jobbar så är barnvakt.. Tur att brorsan åkte iväg till Mariannelund så jag och älskling kan sno hans säng, vi får ju knappt plats i min! Tjockisar vi är.. :)

Neej.. nu ska jag ta och läsa lite tror jag.. Boknörd är jag också.. :) Kanske bloggar mer senare, annars hörs vi imorgon! :)




Give me all your love

Heeej. Vet att bloggen ligger lite efter nu men det är inget jag kan göra något åt.. tyvärr. Eller ja, orkar inte rättare sagt.. Snart är praon slut iaf, då lär det väl bli bättre. 
Imorgon är SISTA dagen på praon! Åh, vill inte! Kommer fan gråta när jag ska åka ifrån Alvena och alla de andra underbara hästarna.. :,( Som tur är är det någon som skaffat sig ett sommarjobbb där.. hihi. Woppaaa! 
Idag körde jag iaf Amy och red Sotheby och Umami. Alla skötte sig fint, nemas problemas. Umami höll jag dock på att ramla av.. jakttorn kan vara vääldigt farliga.. hihi! AHja,, ;) 
Efter praon tog jag och baby bussen till arum och åkte hem därifrån. När jag kom hem hade mamma fixat Tamarillo åt mig så red en liten sväng med honom. Mamma och Ladde gick med dom också, kul med lite sällskap :) 
Nu sitter jag nere hos baby, vi har myyyyst hela kvällen! Åh, mysigt! Hihi. Ni skulle sett hur sur han blev när jag sa att jag ville blogga.. hiih. 
ÅH, jag har ÅNGEST. Vad fan ska jag ta vägen när praon är slut? Kommer känna mig helt tom. Det kanske låter konstigt, men det k'nns som att det är en del av mig nu..?! Helt sjukt. OCH GISSA VEM SOM FUNDERAR PÅ ATT TA MONTELICENS NÄR HON FYLLT 16?? SÅ JÄVLA KUL! hAHA.. De jag kommer sakna mest är Alvena och Amy, helt klart.. Verkligen helt underbara hästar båda 2..
Amy innan körning..

Somebody that i used to know..

Halloj. Ursäktar om det kommer vara en ovanligt hög procent med svordomar i detta inlägg, men så är det när man är förbannad. Och ja, förbannad det är jag. Förbannade snål*****!

Slutade iaf tidigt på praktiken idag också. Åsa har ju tävlat varje dag hela veckan, så då blir det så. Iaf, GRATTIS til gårdagens vinst Åsa!

Red Alvena och körde Egon idag. Gick bra med båda, men orkar inte berätta vad jag gjorde med dem. Förbannat fina hästar iaf..

Nej ju sitter jag här i lilla äckliga Vimmerby som jag HATAR för tillfället. Åh, fuck my liiiiiiiife typ. Vill hem till min pojkvän, min mamma, mina hästar, vill hem till Hummelstad. Men inte kan jag det inte, nej, och inte fan kan jag åka till mlund imorgon heller för att träffa en gammal vän. ÅH, SUG KUK, LIVET. 

Nej, nu ska jag gå ut och avreagaera mig. Tror ni att jag kommer få gå ut då? Tveksamt fan.. Akta Emma, du kan bli våldtagen, kidnappad, rånad OCH mördad!

I can still hear the voices when I´m dreaming

Halloj! What a day säger jag bara.. helt slut. Vet inte varför egentligen.. men men, slutkörd, det är jag! Vet någon som kommer sussa j'vligt gott inatt.. 
Eftersom jag slutade redan vid 12 idag hann jag bara med två hästar på praktiken.. :( Sedan åkte jag hem och red min egna lilla älskade häst Tamarillo.. ;) 
När jag var klar med ridningen borstade, tvättade hovarna och flätade de hästarna som skulle med till dagens tävling. Det var Sotheby och Umami som skulle med, fina hästar båda 2.

Häst nr 1.
En häst jag aldrig ridit förut faktiskt, Brorsan! Har fruktat under hela min praktik dagen då jag måste sätta mig på honom, haha! Han är överallt och ingenstans på samma gång, har sådan sjuk energi så det är inte sant. Men han är ju bara 4 år så det är väl inte så konstigt kanske.. :) Red iaf skogsrundan som jag kallar den för, haha. Det gick bra, han var lite spänd osv, men det var tusen vildsvin i skogarna typ..?! Sjukt hur mycket vildsvin de har här? Det kryllar av dem.. Men annars gick allting prima ballerina, hihi. Och jag säger bara det att, GUD VILKEN HÄST! Vilken jävla fart han hade i benen, vilken jävla styrka, vilken kondition! Grymt imponerad..


Häst nr 2. Dags för körning igen, hihi! Körde Amy, som vanligt.. :)Tycker verkligen att det är riktigt kul att köra nu, är inte alls nervös och spänd längre? Vågar till och med gasa på lite.., men bara lite.. ;) Det uppstod dock lite problem när vi skulle skritta nerför en backe och hon blir rädd för vildsvin i skogen.. Hon försöker vända med vagnen och dra hemåt.. Jag som inte alls är körvan fick lite smått panik och visste inte riktigt vad jag skulle göra.. Men började iaf skrika på henne som fan, då blev hon rädd för mig ist och fortsatte framåt.. duktig häst! Haha, tyckte synd om henne, hon blev jätterädd när jag började skrika på henne, stackarn! Men hellre det, vem vet hur det hade slutat om hon lyckats vända sig om..


När jag var klar med dem åkte jag hem och red min älskade Tamarillo! Var ute på ängarna med honom och han fick springa av sig rejält. Blev massa, massa galopp, nyttigt! Det var faktiskt han själv som saktade av idag, för ovanllighetens skull! Han skötte sig kanon, min lilla ängel.. <3
Imorgon återvänder jag till praktiken.. 3 dagar kvar nu bara. VILL INTE DÄRIFRÅN! :(
Hihi, mamma och Tamarillo! Fler bilder kommer.. när jag orkaar... :)

Just let it be

Första dagen på praktigvecka nr 2 avklarad. Sorgligt att det är sista veckan nu.. Vill verkligen inte tillbaka till skolan.. önskar jag kunde stanna där föralltid.. haha :) Måste säga att jag var väldigt aktiv idag också! Började vid halv 9 imorse och slutade vid 2, men hann med 4 hästar!

Häst nr 1. Hihi, lilla Egon! Han är mysig han. Var ute på en skogsrunda på ca en mil. Joggade bara eftersom han tävlade i fredagas och skulle ta det lite lugnt idag. Han blev lite rädd för något djur som var inne i skogen (tippar på vildsvin..)och drog iväg lite men det löste vi utan några större problem.. :)

Häst nr 2. Min absoluta favorit i travstallet.. Alvena! Idag var det "snabbjobb" som gällde, dvs ett par varv på 1,5 km slingan. 4 varv blev det = 6 km. (Enda vilan på dessa 6 km är en 50 m lång skritt sträcka varje varv, annars är det fullt ös hela vägen) Eftersom hon har lite  problem med korset ska hon bara galopperas, men det är inte mig emot..!! Som vanligt hade vi skitkul när vi var ute, hihi. Trivs verkligen ihop med henne.. :)

Häst nr 3. Honom red jag första gången i fredags, Sotheby! Eller ja.. Sotarn som han brukar kallas! Red honom samma runda som jag gjorde med Egon, den på ca en mil. Eftersom han ska tävla imorgon skulle han bara gå lugnt idag. Massa skritt och jogging bara. Mysig kille även han..:)

Häst nr 4. För 3e gången i mitt liv körde jag häst.. hihi. Samma häst som de föregående gångerna, Amy! Idag gick det verkligen skitbra att köra, riktigt stolt över mig själv! Vågade till och med dra på lite när vi var inne på sista varvet, inte illa! Körde 3 varv på 1,5 km sträckan = 4,5 km! Hon är snäll den hästen alltså.. Trots att jag gör endel missar när jag är ute och kör fortsätter hon snällt springa vidare utan några problem alls. Hon är guldvärd! Bättre häst att ha när man ska lära sig köra går nog inte att hitta..



Eftersom Åsa var i Frankrike och tävlade igår och i halmstad idag fick jag alltså klara mig själv idag, mer eller mindre. Åsas pappa var i stallet hela dagen men han hade ju fullt upp med sitt, men det kändes skönt att få klara sig själv lite också. Som tur var  hjälpte han mig att sela på innan .. annars vet jag inte hur det hade slutat, HAHA!

Nu sitter jag iaf hemma hos mormor och morfar.. Ska snart äta semla..mums. Sen ska ja fan sova, då kommer morgondagen fortare.. Right?

Sorry att det inte blir mycket bilder osv just nu, men det får ni överleva med.. orkar inte, haha..





You won´t be lonley even if the sky is falling down

Haha.. jag och mamma skippade att rida när vi såg hur hemskt ovårdad Tamarillo såg ut.. Han har världens längsta päls, massa gammal, ingnodd svett och lera överallt.. Blev att gå en liten promenix med våra fina, sedan blev det duschen för dom! Nu slipper han ju iaf se ut som om ingen borstat honom på över ett år.. :)
Förutom stallet har jag varit nere hos finaste pojkvännen typ hela dagen. Riktig chillsöndag idag verkligen.. Får ta och vila upp mig rejält, har ju endel att göra imorgon! Eftersom Åsa åkte till Frankrike idag för en tävling innebär det att jag kommer vara själv i stallet imorgon..
4 hästar står på schemat, borstning av de 6 övriga samt smörjning av selar och träns. Kommer vara helt död imorgon när jag är klar.. Men jag ska inte klaga, njuter av varje sekund!
Nu orkar jag inte sitta här och göra ingenting längre.. haha. Slänger upp lite bilder från gårdagens VImmerbytripp. Vart inte många dock, och av dom som togs blev det inga bra heller.. Svårt att hållakameran när det går i 2400 km/h..
Haha.. jag och älskling hade väldans kul med kameran i väntan på the buss..

Robin ville inte vara med på bild, as usual.. :)

Lördag 24/3

På förmiddagen (2 är väl förmiddagen.. eller..?) så red jag och mamma uppe på ridbanan med Tamarillo och Ladde! På vägen upp red mamma på Tamarillo och jag på Ladde, men när mamma hade galopperat Tamarillo ville hon byta häst.. haha! 
Stod två sockerbitshinder uppe så dom hoppade jag ett par gånger med Tamarillo. Lade en vattenmatta över ett av hindrena, det var lite läskigt tyckte han, haha. Han stannade såklart inte, men han tyckte inte om att hoppa den första gången.. :) Sedan gick det bra dock, men lite läskig var den hela tiden.. Söt hesten!
När vi hoppat lite inne på banan hoppade vi derbybanan som är utanför! Och jäävlar vad han taggade till, haha! Höll på att studdsa av mig en gång.. :,) DOCK gick det faktiskt bromsa lite, så det varw inte fullt ös där ute.
Tamarillo älskar ju att fara runt på derbybanan.. är nog det bästa han vet. TAGGA SEMESTERCUPEN NU! Visserligen är det långt kvar, men iaf! Om jag känner Tamarillo rätt kommer jag ha vissa problem med att sitta kvar dock.. Han kommer bli så jävla taggad att han kommer studdsa av mig.. känner det på mig! Men äsch, får väl hålla mig i manen, haha! Äe fan, ramla av kan jag ju inte göra, vi ska ju vinna fyfan!

Vid halv 7 på kvällen tog jag och finaste pojkvännen en buss till Vimmerby. Blev hämtade på stationen av snälla Robin och hans bil, hihi.
Åkte te sibylla och hämtade mat som vi tjockade i oss i bilen, HAHA. Åkte runt i hela vimmerby och dunkade musik, fint. Sen typ.. nångång åkte vi till Taxi och träffade lite folk. Stod där och snackade ett tag innan vi åkte vidare haha. Eftersom Robin inte hade någon bensin kvar i bilen trängde vi ihop oss i Antons lilla bmw HAHA. Kramkalas till tusen typ.. Eller ja, vi var ju bara fem pers i bilen.. men det var ju inte världens största bil om man säger så..
Sen typ vid 11 hämtade mamma oss i Vimmerby så åkte vi hem. Duschade, gick ner till pojkvännen, kollade Fb, sen somnade jag, haha! Så jävla trött..
Snackade ett tag med Robin på fb innan jag somnade och han hade tydligen tagit sönder bilen på väg till södravi, duktigt Robin :) Körkort i 2 dagar och bilen är redan sönder.. Finns för dig.. :,) Hahah.
Fin kväll med fint folk!
Har bilder både från ridningen och Vimmerby, men kameran ligger hemma.. Suck! Får väl se om jag tar och lägger upp dom här lite senare.. först ska jag rida tillsammans med mor min!

Fredag 23/3

Hm.. ja eftersom det var två dagar sen kommer jag säkert inte ihåg allt, men bara för att jag är världens bästa ska jag göra mitt allra bästa.. hihi :)

Häst nr 1.
För andra gången i mitt liv körde jag trav, haha! Körde Amy, samma häst som förra gången jag körde, hon är ju även mitt "inridningsprojekt"! Denna gången gick det mycket bättre än förra om man säger så, haha! Körde själv i skogen för Åsa hade inte tid att följa med men det gick super iaf. Var nära diket en gång bara, men annars var det lugnt! Var lättare att köra själv tycker jag, för då var jag verkligen tvungen att lita på migsjälv när inte åsa fanns där och berättade för mig hur jag skulle göra ifall något skulle hända.. osvosv!
Efter att jag kört Amy red jag henne en liten stund också. Var på deras ridbana och Åsa hade henne i longeringslina. Denna gången var hon inte riktigt lika spänd, men hon var väl inte helt tillfreds med livet.. :) Men hon skötte sig kanon som hon brukar, hehe. Travade lite också vilket gick super! Red inte så länge alls, men ca 15 min kanske? Det är ju viktigt att man inte håller på för länge med oinridna hästar, utan man ska ju ta det väldigt lungt! Men fatta, andra gången någon någonsin red henne och vi kunde trava på volt, byta varv osv osv! SUPERDUKTIGA AMY!

Häst nr 2.
Var Sotarn! Stallets största häst, men ändå är han mindre än Tamarillo.. haha! Har aldrig ridit honom förut, men det gick super iaf. Red en lugn liten skogsrunda på ca 1 mil. Skrittade och joggade mest, men lät honom dra på lite på en raka. Han ska ju tävlas nu på tisdag så han skulle inte jobba så hårt. Han brukar bli väldigt väldigt stark sa Åsa, men höll man bara i från början var det inga problem att hålla honom. EN helt fantastisk häst att rida, gick i form i traven och allt möjligt! Åh, fina hästen!


Efter att jag ridit och kört dessa två hästar bar det av till kalmar för travtävling!
Åsa red Egon (en av de jag ridit tidigare) i ett montelopp! Tyvärr kom de lite efter i starten så de hade ganska mycket att ta igen, men de slutade iaf på en fjärdeplats tror jag! Hade de fått en bättre start hade de troligtvis vunnit, men det kan man ju aldrig veta. Egon var iaf riktigt duktig, fyfan vad han kämpade!
Sedan körde hon 2 hästar i travlopp. Dessa var inte hennes egna hästar utan hästar som hon körde åt någon annan.  Hon blev inte placerad med någon utav dom heller, tyvärr... Men men, det kan ju inte gå bra alla dagar! Hon var ju och tävlade i både tisdags och torsdags och då vann hon ju, så ;)
Mamma var med nere på travet i Kalmar så när det var slut körde hon hem mig. Kom hem vid 23.30.. ZzzZZzz! Haha.. slocknade hemma hos älskling direkt!Skitbra dag verkligen, var så liten när jag var på trav sist att jag inte kommer ihåg nånting alls, så det var riktigt roligt att se!
Åsa och Egon, den hon red i Fredags! RIktigt mysig häst.. :)
Bild tagen från: ecuriearonsson.com

Ber om ursäkt!

Ber om ursäkt för hemskt dålig update de senaste dagarna men har haft fullt upp!
Igår var jag på praktiken hela dagen, på kvällen blev det travtävling i Kalmar och kom inte hem förens 23.30.
Idag blev det ridning på dagen och Vimmerby på kvällen med fint folk!
Berättar mer imorgon, nu ska jag sova!

8. Något jag saknar

Ponnytiden..


Svar på kommentar!

Fick en fråga ang mitt inlägg "7 fakta om mig" där det var en tjej som frågade om man är en hora bara för att man använder smink. Har väldigt starka misstankar om vem det är som skrivit frågan men det delar jag inte med mig av här, vi vet ju båda två vem det är iaf.. :)

Jag hade skrivit både att jag tycker att man ska vara stolt över den man är och stå för vad man tycker och tänker, men också att man ser ut som en hora med 10 kilo smink.. Ja, du ska vara stolt över den du är. Du ska använda 10 kilo smink om du tror att du blir snyggare i det.

Det jag skrev var att "Vem fan vill knulla en hora liksom?" Det är min personliga åsikt. Alla personer i hela världen är välkomna att ha en egen åsikt?!

Det jag inte förstår är hur någon kan välja att förstöra sitt utseende så mycket. Man är vacker utan smink!

Det där med att skriva hora och bla bla bla var väl kanske lite överdrivet från min sida, det erkänner jag. Ville dock bara vara så tydlig som möjligt för att folk skulle förstå vad jag menar..

Kort och gott - Alla ska vara stolta över den dom är. Men jag tycker inte att man ska behöva använda så j*vla mycket smink bara för att tycka att man ser bra ut? Det är sorgligt. Folk borde vara stolta över sig själva, utan smink..

Så många frågor utan svar

Halloj! Idag är det torsdag vilket betyder att jag är back in buisness i Funghult :) Har haft skitkul hela dagen, trots att jag bara ridit två stycken. Älskar att vara i stallet och pyssla, fixa iordning alla hästarna osv.. Skulle kunna stanna där resten av livet tror jag .. :)

Häst nr 1. Var Egon, han jag ridit en gång förut! Var ju såhääär kär i honom efter förra gången, men det har faktiskt börjat lägga sig lite nu. Har ju hittat en annan favorit i högen.. :) Var iaf ute på en liten skogsrunda han och jag eftersom han ska tävla i Kalmar imorgon. Blev att jogga honom ca 1 mil, det är liksom "chill dagar" för dom hästarna?! Herregud, fatta vilken kondis de har när de inte är ansträngda efter 1 mils jogging? Haha, men allt gick bra iaf!

Häst nr 2. Var Alvena! Hon som jag ridit 2 gånger förut, min förälskelse typ! Haha, åh vad jag tycker om den hästen mycket.. Så himla go och snäll! Eller ja.. hittills iaf.. ;) Var ute och snabbjobbade henne, 6 km ungefär. Blev massa massa galopp, vilket hon behöver för sina problem med korset.. Men det gick bra, och vi hade en redigt mysig halvgalen skogstur.. :)

Resten av dagen bestod av att göra iordning hästar till Åsa som hon skulle köra, putsa selar, släppa in/ut hästar osv. Det var tänkt att jag skulle hunnit rida Amy också, men så blidde det inte så Åsa körde henne ist.

Imorgon åker vi på tävling i Kalmar! Hästen Egon är det som ska tävlas i ett montelopp. Ja, allihopa, om ni tänkt satsa imorgon, satsa på honom. Chansen att han vinner är ganska stor om man kollar på startlistorna. Jaja, imorgon blir det iaf kalmar hela kvällen så kommer inte hem förens sent imorgon kväll/natt så förvänta er ingen uppdatering!


Nu sitter jag iaf hemma hos mormor och tråkar sönder.. Saknar min fina älskling! Vi hann ju iaf träffas en stund innan han åkte hem med bussen. Gled runt i Robins snygga bil i Vimmerby i en timma typ, haha. Underhållande. Grattis Robin till körkortet igår :)

Näää nu ska jag ta tag i mitt liv och svara på en kommentar.. om jag orkar. SAKNAR DIG TAMARILLO MITT HJÄRTA!!




Fina Tamarillo igår! Saknar honom enormt..:,(

7. 7 fakta om mig

Hm.. vet inte riktigt vad det är meningen att man ska skriva här..? :) Haha, ahja..

1. Jag älskar mat! Seriöst, mat, det är nog fan de bästa som finns. Kan äta hur mycket som helst, när som helst. Älskar att äta! kan sätta mig och äta en fet buffé vid 7 på morgonen, inga problem! Tror jag och Ellinore är dom som äter mest i hela skolan haha. Maten får inte plats på tallriken typ.. :)

2. Jag är jävligt stolt över den jag är. Tycker att alla borde vara det. Man är den man är, man ska inte rätta sig efter vad andra tycker och tänker. Jag har alltid valt att gå min egna väg och inte göra som alla andra. Det har varit tufft ibland, men det har gett mig ett jävla självförtroende.

3. jag hatar tjejer som inte kan gå utan smink till skolan. Förstår att folk vill sminka sig och se ut som "kolla på mig" i skolan, men vafan? 10 kilo mascara och 100 lager brudkräm.. kom igen? Det ser bara skabbigt ut! Vem vill knulla en hora liksom..?

4. När jag är riktigt arg, ledsen, besviken är det bara hästarna som kan få mig att må bra. När jag är hos dom glömmer jag bort allt annat.. Dom är bäst!

5. Jag är sjukt tävlingsinriktad. Älskar att tävla, spelar ingen roll om det handlar om en hopptävling eller vem som äter upp maten fortast. Vill alltid vinna! Presterar alltid mycket bättre under press, och när jag tävlar, då känner jag mig pressad! Till skillnad från många andra tävlingsinriktade blir jag INTE arg när jag förlorar!

6. Jag hatar att prata inför mycket folk. Det är fan det värsta jag vet? Mår illa och känner mig helt spyfärdig typ, haha. Tycker liksom att våran klass är jobbig att prata inför..? Mysko.

7. Jag kom inte på något mer haha. Förlåt :)

Dagens vill ha!

En ny harringtonjacka!



Har en som jag haft sedan jag gick i femman.. så det börjar ju bli lite småsliten.. + att den är något för liten, men men! Älskar harringtonjackor, snygga och bekväma! Min är det luva på också vilket jag tycker är snyggare, men hittar inga nånstans där det finns luvor?! Konstigt. Ahja, ska försöka införskaffa mig en ny sånhär innan jag dör.. :)

Bild tagen från: shock.se

Alvena!

Börjar med att slänga upp en bild på Alvena, en av travhästarna jag ridit! Tog massa bilder på henne och Brorsan/Loc Loc igår (är osäker på vilken det var.. de är så lika haha..) Men iaf, det blev inga bra alls. Lamporna var så jävla starka och de stod under varsinn lampa så ja.. Det blev inge bra alls.

Slänger upp en iaf.. :) Ska ta mer bilder på alla travhästarna, det kommer, det kommer!

Känns lite ovant att rida på så små hästar igen. "medelstorlek" för travhästar ligger ju trots allt på ca 160 cm. Dock är många av dem mindre än så också..  Så det är ju lite skillnad mot Tamarillo, haha! Dock vänjer man sig när man ridit ett par hästar, då är de inte alls lika små längre.




Why can´t i turn of the radio?

Halloj! Ledig från praktiken idag somsagt! hade tänkt sova läänge idag men sov hos älskling från igår till idag, så när han gick till bussen gick jag hem.. :) Drog till stallet ganska direkt, hade ju ändå inte kunnat somna om så lika bra att rida direkt.

Tamarillo och jag var iaf uppe på ridbanan och galopperade. Eller ja, vi galopperade inte bara men han behöver mycket galopp nu så.. :) Red fram ganska länge med mycket trav, tempoväxlingar, ökad trav osv. När jag kände att han lossnat någorlunda bra galopperade jag honom ca 10 min med "ett varv" vila i mitten. Han var pigg som satan, studdsade och hade sig, haha! Det är så kul att han är pigg.. det är bra tecken! :)

Tog lite bilder på hästarna i hagen osv, så ska lägga in dom i datan sen kommer de nog upp här.

Vet inte vad jag ska göra med resten av dagen. Har liksom inget att göra förens älskling kommer hem`? Vad ska jag ta mig till haha? Städa orkar jag inte heller göra..Såg på Ellinores blogg att hon skulle baka, det vill jag också.. Men då måste jag springa ner till pojkvännen och låna vaniljsocker av dom.. och det orkar jag inte. För långt!

Haha.. ahja, lägger upp bilderna om en stund. Vi ses :)

6. Dagens klädsel.

HAHAH, den vill ni inte se kan jag lova. Efter en dag i travstall är inte kläderna så rena.. :) Näää, det kan ni ju glömma haha.
Det var ju inte direkt såhär jag såg ut idag om ni förstår vad jag menar.. :)

Bild tagen från: girlyliicious.blogg.se

So sick of lovesongs, so tired of tears.

Well, dag 2 på praktiken avklarad! Börjar bli en riktig "travhästnörd", det är skitkul! Travhästarna är verkligen såhääär annorlunda mot "ridhästarna", så lärorikt! Om jag ska vara ärlig.. föredrar jag faktiskt travhästar. Älskar att hoppa, älskar Tamarillo mest av allt, men ja.. travhästar är så.. jag vet inte, annorlunda. De är vänliga, vill alltid väl, försöker sitt bästa och gör det dom ska utan at krångla! Det gör ju iofs Tamarillo också, men tänk om alla halvblod och övriga ridhästar kunde vara så? Rena drömmen ju ;)
Iaf, idag hann jag bara med 2 hästar innan Åsa skulle iväg och tävla, Följade inte med på dagens tävling, men på fredag ska jag med till Kalmar. Blir kvällslopp så kommer hem mitt i natten typ haha. Men det är det så värt!
Häst nr 1. Började med samma häst som igår, Alvena! Henne tyckte jag ju inte alls om igår, men idag ändrade jag verkligen min uppfattning om henne! Red henne i skogen samtidigt som Åsa red en fyraåring vid namn Brorsan. ( Ja, brorsan som i bror, haha) Vi tog det bara lugnt idag, massa skritt, en del trav och sen en galopp på ca 500 meter. De skötte sig finfint båda 2, Brorsan var lite pigg bara, men men! Ja, Alvena mitt hjärtegull typ, hur söt och fin somhelst!
Häst nr 2. Andra hästen för dagen var Amy, hon som jag körde igår! Hon är bara 3 år, och helt oinriden. Med andra ord, ingen hade suttit på henne innan idag! Kändes lite sådär smånervöst att sitta upp på en häst som aldrig haft en ryttare på ryggen förut, men det gick hur bra som helst. Hon var lite smånervös, gick och spände sig lite i början, men annars var det helt problemfritt. Var på deras lilla ridbana bakom stallet så Åsa hade henne i lina hela tiden ifall att hon skulle få panik eller liknande. Åsa sa att Amy ska bli mitt lilla "inridningsprojekt" under de 2 veckorna jag är där. Med andra ord, bara kag ska rida henne! Målet för de här 2 veckorna är att kunna rida själv i skogen i både skritt och trav. Ska nog gå att ordna! ;)

Tyvärr hann jag bara rida 2 idag för Åsa behövde hjälp med massa andra saker. Göra iordning hästar som hon skulle köra, fixa i stallet, ta in och ut hästar osv. Men jag klagar verkligen inte, sålänge jag får umgås med hästar är jag nöjd. Trivs verkligen hur bra som helst på min praktikplats, kan inte bli bättre!!
Imorgon är jag helt ledig, så åkte hem med bussen efter praon. Ska vara hemma och rida Tamarillo imorgon, mitt fina halvblod! Åh, har saknat honom som fasiken! Annars vet jag inte mer vad jag ska hitta på imorgon.. lär bli lite romt nu när jag bara har en häst att rida... :)
Men ja, fan ni får ha det såbra! Är sjukt glad idag, märks det? Trots träningsverken som håller på att döda mig bokstavligt talat.. FYFAN!
Är detta en sport för mig tror ni? Ha ha ha ;) Lite smått kär faktiskt!
Bild tagen från: hoglanda.blogg,se

Like a shadow from the past

Hej! Åh jag känner att jag verkligen inte har tid att blogga just nu, men ska försöka fatta mig kort! Eller ja.. det måste jag ju, ska hoppa in i duschen, ta en fika och sen soooooooooooova. Såhäääääääääääär trött just nu!

Har verkligen varit full rulle hela dagen, har inte haft tid att vila en endaste minut sedan jag klev upp ur sängen imorse!

Var på min praoplats vid 11 imorse. Första halvtimman var jag inne hos Åsa. Hon visade mig massa saker, hur man anmäler till travtävlingar, proportioner, olika banor, godkända travhingstar osv osv osv. Sedan gick vi ut till stallet där vi gemensamt mockade 10 boxar, lade in nytt spån till alla, sopade gångarna osv.

Sedan var det dags för ridning!

Häst nr 1.  Åsa körde en häst och jag red, hästen jag red på hette Lock Alvena (tror hon hette lock..?!) Åsa körde iaf först och tanken var att jag skulle rida efter henne. Det gick ju sådärr vill jag lova, hhaha. Alvena var stark som bara satan och jag kunde knappt hålla henne när vi drog på lite grann.. Tyglkarna bara gled ur händerna på mig och hästen hon körde skvätte grus i ansiktet på mig så såg ingenting, HAHAHA. Ja, herregud. Men jag klarade mig med livet i behåll, trots min dåliga start :) Hästen va snäll och söt annars!

Häst nr 2. Åsa hade inte tid att rida med mig för hon skulle sko en häst så fick rida själv. Häst nr 2 hette Lock Egon, och var en väldigt snäll herre! Dock var jag livrädd när jag skulle rida iväg med honom själv för Åsa hade sagt att Alvena var den snällaste hästen, hahahha. Fyfan så nervös jag var alltså, trodde jag skulle dö. Väl i skogen visade sig att jag och Egon kom mycket bättre överens än jag och Alvena. Vi fick en "mysig" skogstur han och jag! (Hur något som går ut på att springa så fort som möjligt kan vara mysigt..) Men ja, gillade verkligen Egon, hihi!

Häst nr 3. Åsa var fortfarande inte klar med hästen hon skulle sko för det var en liten bråkstake, så fick rida själv igen. Namnet på häst nr 3 var Lock Umami. Enligt Åsa skulle hon vara en snäll dam som dock var ganska start och helt plötsligt kunde bestämma sig för att dra iväg hur som helst, haha! Så ja, återigen, nervös! Det gick dock hur bra som helst med henne med. Hon var inte riktigt mig typ av häst att rida, men vi kom iaf överens! Drog iväg lite med mig en gång, men vaffan, that´s her job!

Häst nr 4. Japp.. nu var det dags att skippa sadeln och sätta sig i vagnen! Hade inte räknat med att få köra första dagen.. men så blev det visst! Hästen jag körde hette Amy, och var bara 3 år, så knappt inkörd alltså. Var hur nervös som helst när jag skule sätta mig i vagnen för det enda Åsa sa var " Håll i tömmarna, för släpper du dom så sticker hon iväg. Ramlar du av då så kan du dö. Och kör inte ner i diket, för då kan hela vagnen välta och då kan du också dö" Kändes ju inte sådärr jättebra att sätta sig i vagnen efteråt, men gjorde det iaf och det gick skitbra. Körde bara i joggingtempo typ, men iaf, de gick super! Har aldrig kört trav förut.. det är svårare än vad man tror!


Ber om ursäkt för att det blev så mkt om trav, men vi ska skriva "dagbok" i skolan om varje dag när vi kommer tillbaka så skrev ner allt här för att komma ihåg det. Sover hos mormor idag så vi hörs mer imorgon, så lär jag nog berätta mer! A´hja, måste dra mihg. Ses imorgon

5. Något jag vill/ska göra innan året är slut.

1, Tatuera mig! Har vetat vad jag ska göra längee nu, och håller fast vid det. Vissa tycker att det är korkat, men vem fan bryr sig? :) 
2, Göra sommaren 2012 lika bra som den var 2009 och 2010!
2009 för att jag och Ellinore var så jävla tighta då, och 2010 för att det var sommaren jag träffade älsklingen. De bästa somrarna i mitt liv! 
3, Göra 2012 till Tamarillos bästa år någonsin!
Ska ut på massa tävlingar osv för att han ska få leva livet! Vi har ju minst en tävling att vinna iår också.. :)
4, Åka till falsterbo horse show tillsammans med älsklingen! (Eller ja, mamma får också gärna följa med!) Var inte där förra sommaren tyvärr, men annars har det varit 4 år på raken tror jag? Om inte mer :)
En av de hundratals bilderna jag tog i falsterbo 2009.. Vill tillbaka!

It´s over now

Som rubriken lyder.. helgen är över :( Riktigt depprimerande, men det blir ju prao i 2 veckor iaf! ;) Pratade med Åsa i telefon imorse och börjar inte förens vid 11 imorgon. Surt iaf, för vet ni vad? I lilla hummelstad går det en buss om dagen.. 
Har iaf vart och ridit Tamarillo! Det regnade så ville inte rida iväg långt om det skulle börja ösa ner haha.. Men red han iaf en lång tur ute på ängarna, var nog nästan ute i 1 timma tror jag?  Fast red inte på ängarna alls, letade efter nya ridvägar så hamnade på alla möjliga stigar haha. Hittade dock ingen bra.. men iaf! Tror han hade lite träningsverk från dagens klättring för han var lite stel i början, men det släppte sen. 
Var ju meningen att han skulle gå på ridbanan egetlingen men somsagt, det regnade ju hö hö hö.. Men om mamma rider honom nu när jag är borta på prao lär han väl få gå på ridbanan iaf. Nu hoppas jag fan att du håller igång honom åt mig mamma! ;) 
Nu är jag iaf nere hos älsklingen, vi sitter vid varsinn data som vanligt ;) Det är bara ett avsnitt kvar of sons of anarchy, sen är det slut! Åh, fan börjar nästan gråta! Vad ska jag ta mig till?!?!
Näää, ni får ha det så bra så hörs vi later on! Btw, riktigt stolt över uppdateringen igår.. Hur många inlägg vart det? 6 eller 7, inte illa för att vara mig!
Idag firar jag och älsklingen 1 och och 10 månader! Tänk att vi har varit tillsammans så länge.. snart 2 år! De bästa åren i mitt liv.. ♥ Jag älskar dig, christian Jonathan Skagvard. 

HISS / DISS

1,  Svartvita bilder! Var "inne" för ett par år sedan men sen försvann det.. SYND tycker jag, för svartvita bilder är så mycket snyggare! 99% av alla bilder är snyggare svartvita tycker jag..

2, Att jag ska praoa hos sveriges vinstrikaste monteryttare! Hur coolt som helst, och hur mycket kommer jag inte att lära mig? Ska bli skitkul!
Bilder på Åsa, hon jag ska praoa hos och.. någon häst ;) Bilder tagna från: hovtramp.se 
3, Vänner som inte sviker!
Har fått nog av sånna, over and out! Ska koncentrera mig på de jag vet alltid kommer finnas vid min sida och inte dra iväg vid minsta lilla motgång.. 





Förlåt Ellinore för bilden.. men hittade ingen annan.. (a) 



1, Falska människor! Finns hundra av dem bara i min skola..  Finns 2/3 personer jag litar på i hela skolan.. ska det vara så?! Nää, folk är för falska!



Bild tagen från: utankontroll.blogg,se

2, Att alla killar är spelnördar! Själv är man ju tillsammans med en.. Suck! Lyckan av när de säger en fredagkväll "älskling.. är det lugnt om jag sitter och spelar när du går och lägger dig..?"Suck.



Såhär ser min spelnörd ut när jag säger "älskling, kan vi göra något annat..?"

3, LÖSSNUS! Det snusar ju min käre pojkvän dag in och dag ut.. Hur fräscht är det att hångla med en person som har lössnus inne på en skala från ett till tio? Njääe, usch. Portion ska det vara!



Bild tagen från: mynewsdisk.com



Du ska veta att jag älskar dig.

No one belived in us,
but look were we are now.

Dags att komma i form nu! ;)

Nu när det börjar bli dags att komma igång inför tävlingssässongen 2012 är det ju passande att lägga upp en bild på vilken form man önskar att Tamarillo vore i! På bilden nedan var han verkligen i perfekt form. Massvis med muskler, toppenkondition och leder som en 10 åring! Hoppas jag hinner få honom lika smäcker iår som förra, för då var han verkligen helt otroligt snygg! Ahja, får lägga i en lite högre växel bara så ska det nog gå bra! ;)

Världens snällste häst måste han ju verkligen vara.?! Bilden är från när min då 7 (!!!) åriga lillebror tävlar honom, haha. Mamma behövde inte ta i honom en enda gång ens?  Han bara går där och är hur snäll som helst, ett hjärta av guld har han verkligen! Jämför det där med hastigheten han brukar lägga i när vi tävlar.. BARNVÄNLIG TILL TUSEN! Tänk om alla hästar kunde vara som honom..?

.


haha.. vet inte hur många gånger jag lagt upp den här, men sann är den! ;)

21 orsaker till att dejta en hästryttare

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner

2) Vi har på oss tighta byxor

3) Vi gillar att bli smutsiga

4) Vi vet hur man rider rejält

5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen

6) Vi älskar att ha kontrollen

7) Vi kan rida i timmar

8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker

9) Vi kommer av och på lätt

10) Vi är alltid redo

11) Vi gillar det hårt

12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor

14) Särade ben är våran naturliga position

15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring

16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck

17) Vi kan rida stående eller sittande

18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass

19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida

20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen

21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin.



Hah.. jag och Bamse i somras.. vad håller jag på med.. ?!

4. Något jag älskar

Att rida!

DAGENS VILL HA!

Ellinore min fina bvän skickade länken med detta pannband till mig. Åh, vad snygg Tamarillo skulle vara i det! Har letat efter ett ganska länge nu, men betalar inte 800 kr för ett äkta liksom.. Vissa går ju sönder hur snabbt som helst..? Detta kostar iaf bara behagliga 250 kr, ganska stor skillnad! 
Detta är iaf något jag ska prata med min moder om, för jag bara måste ha det! Vet dock inte vilket som är snyggast..? Förrut var jag helt inställd på det vit/blå/röda men det gula/blåa var ju också snyggt..? 
Hm, ahja, penagr krävs ju först och främst, beslutsångesten kan man ta sen!
Bild tagen från: charlies.nu

YOU are the one!

Hejsan! Lördag idag, mums vad gott jag sov inatt i älsklingens armar! Pigg till tusen idag, i form för att springa ett maratonlopp känns det som! Om man bortser från träningsverken sedan gårdagens gympalektion. Fyfan, kan ju knappt röra mig..!
Idag vaknade jag iaf straxt efter 10, drog hem och kökade frukost, sen blidde det stallet direkt! Han skötte sig som vanligt idag min lilla prins, men idag var det faktiskt inget farligt alls någonstans! Det är faktiskt ovanligt, han brukar hoppa i luften iaf en gång om dagen när jag rider! Dock inte med en "nybörjare"  då går han så snällt så.. haha! Anpassningsbar NR1!  
Var iaf uppe vid "crossbanan" i Frösvi och klättrade lite! Klättring är bra för muskler, och muskler behöver han så ;) Men de gick bra, inte så mycket mer att säga om det. 
Var lite orolig för att han skulle vara stel/ömma i ryggen idag. Satte på ett tunnt täcke igår för trodde att det skulle räcka för honom, men han var jättekall om ryggen idag när jag kom till stallet :( Men somsagt, kände inget av det, han var lika pigg och rörlig som vanligt så kan inte tänka mig att det var någoon fara alls. Bytte givetvis täcke på honom igen ;) 
Annars har dagen varit väldigt händelselös, skönt det med ibland! Det blir ju andra bullar när man kommer ut på praon nästa vecka. Haha, då kommer vi snacka träningsverk till tusen! Rida ca 4 hästar om dagen, gosh, kommer vara helt död! 
AHja, vi hörs väl senare kanske, PUSS PÅ ER!

3. En av de viktigaste personerna i ditt liv.

Mamma!

Hah.. så sant!

Bild tagen från: madelenesterner.blogg.se

You better hurry up

Vet att jag ligger lite efter med bloggningen, men satt faktiskt inte vid datan alls igår, så har ju något att skylla på! ;) Orkar inte berätta om vad jag gjorde igår haha,, vad iaf med Becka efter skolan, huhu! 
Idag är det iaf fredag, så jäävla skönt! Blir mys tillsammans med pojkvännen hela kvällen, kan det bli bättre? Njae, tror inte det ;) Sons of anarchy med en påse chips, fint :) 
Idag efter skolan red jag iaf Tamarillo en sväng på ängarna! Eller ja, var faktiskt ute ganska länge. Värmde upp honom läänge, red på volt och såg til så han blev mjuk och fin. Galopperade lite, tempoväxlingar osv. Sen red vi lite calalettis  och det gick också super. Förutom den gången då han snodde in sig i dem och höll på att gå omkull.. Haha, han kan vara lite klumpig ibland... Men jag hoppade av och kollade så han inte fick några sår eller något, men det verkade vara hel okey med honom. 
Som avsluning tog vi en lång galopp där jag gasade på som fasiken. Han blev flåsig också, konditionen är inte den bäste, haha! Han blev lite sprallig och hoppade till för några fåglar så lilla Emma höll på att flyga av.. haha. Men det var ju inte hans fel, snuttebubben. 
Som avlutning skrittade jag ner till sjön och vände. Han bokstavligen hatar att gå ner dit, fattar inte varför?! SKa alltif hålla på att gå hem, vända osv. Idag behöll jag lugnet ist för att bli arg på honom, så efter lite övertalning gick han ner dit, haha. Fick dock dra till honom 2 ggr med spöt, men men. Trots att han har ett hjärta av guld behöver även han tillsägelser ibland! Och nu när han har så pass mycket vårkänslor vill jag inte att han ska hålla på och "testa" i onödan, så lika bra att säga till direkt. Annars brukar jag ju köra gullegull metoden med honom.. hihi. 
Det gulliga med Tamarillo är att alla problem alltid blir lösta när det gäller honom. Vi kan ha vissa "fighter", men det slutar alltid bra. Ibland är det han som ger med sig, ibland är det jag, men vi kompromissar! Han tar det iaf aldrig till något dåligt och försöker ta över helt så man kan låta honom vinna ibland, hihi..


Äeee, nu blev det mycket häst här, men men! Det är ju så när man driver en "hästblogg", right? ;) Bara att leva med liksom! Ahja, näe nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, ska njuta av min fredag i think! 
Ni får ha det så bra allemsammans, så hörs vi sedan/imorgon!
Ikväll blir det filmmys med dessa snyggingar, haha! SONS OF ANARCHY I MITT <3! Fast kom just på att en av dem tagit livet av sig i serien.. Vem kan jag dock inte säga efterssom mamma läser min blogg och inte sett så många avsnitt som jag har.. Fan, började gråta igår när han "tog livet av sig". Vem fan börjar gråta av en sån sak? Det är ju något fel i huvudet på mig.. Åh, han var ju snygg också.. :,(
Hahah ahja, ses!
BIld tagen från wetsworld.com

2. En kväll jag aldrig kommer glömma.

Hm.. vet inte om man ska ta något positivt eller negativt..?! Efterssom min blogg annars innehåller så mycket svordomar och blablabla kan jag ju ta något positivt, haha! 
27 april 2010!
The day i fall in love with my dear boyfriend! Minns den kvällen så j*vla väl alltså.. en av de bästa dagarna i mitt liv! 
Älskling, jag och Ståhla var den dagen. Jag kommer inte ihåg varför jag var med dom 2, men ståhla skickade ett sms iaf och frågade om jag ville hitta på något. Hade inte en blekaste om att han var med Kicken.. haha.
(Det var på den tiden då jag och min kära pojkvän inte tyckte så bra om varandra.. ) Tro mig, den tiden har funnits! 
Slutade iaf med att jag, Kicken och Ståhla låg och kollade på film hemma hos Ståhla. Minns fortfarande idag vilken film vi kollade på.. Vet inte vad den heter.. men jag och älskling brukar kalla den för spöket Charlotte haha.. Den var egentligen inte bra alls.. Men.. filmen betyder något för mig sen dess.. 
Kicken låg och höll om mig under hela filmen, och sen när dom skulle följa mig hem höll vi handen haha.. Först trodde jag han inte var seriös.. kände honom inte ens liksom. 
Kicken har berättat för mig att den kvällen, sen dess har han vetat att det är mig han vill spendera resten av sitt liv med.. Han har sagt att han blev kär i mitt leende... How cute?
Jag blev iaf störtförälskad direkt, kunde inte sova en sekund den natten för allt jag tänkte på var honom. Vet inte varför det gick så fort, men ja.. kär blev jag direkt. 
Tänker ofta tillbaka på den kvällen, för det var verkligen en av dom bästa i mitt liv. Sedan den dagen har jag vaknat upp med ett leende på läpparna varje dag. Varje dag!
När man skriver ner det kan man inte få fram orden man söker på samma sätt som man kan när man tänker tillbaka.. Vet inte vad mer jag ska säga, för den kvällen var helt otrolig. I found the love of my life man!



Första bilden jag någonsin tog på honom, haha! Var några dagar efter att jag vlev kär i honom, haha! ;)

Minns att dagen efter snodde jag en snus av min bror och smsade Kicken och frågade om han ville ha en, HAHA! (Han hade berättat dagen innan att han inte hade något snus kvar) Haha, vadfan.. NYKÄR säger jag bara!

That was quite a show

Halloj! Håller på att bli sjuk igen tror jag, fan! Jag har verkligen inte tid att bli sjuk! Kallsvettats och frusit om vartannat hela dagen. Ständig huvudvärk, yrsel osv osv. Riktigt jobbigt.. Tog 2 panodil förut och då kändes det bättre, men nu när de börjat släppa är det inte kul alls.. :(

Får se om jag orkar gå till skolan imorgon, förhoppningsvis. Har ett spankaprov jag skulle behöva göra.. men jag vet inte. Jobbigt att vara där när man mår skit.. Och på tal om skit, skolan var skit idag! Finaste Ellinore var hemma och sjuk, suger balle! Saknade dig hela dagen ska du veta hjärtat!
Iaf, när jag kom hem från skolan slipade jag typ halva matrummet haha. Ska ju bli nya tapeter även där. Jobbigt som fan, men de blir ju snyggt när de är klart iaf ;)
Tamarillo fick vila idag, tyvärr. Har lite dåligt samvete över det, men orkade verkligen inte när jag kom hem från skolan. Var helt slutkörd och hängig.. :,( Ahja, är jag hemma imorgon spelar det fan ingen roll hur sjuk jag är, vi ska ut och klättra!

Ahja, nu är jag hemma hos finste pojkvännen. Ska väl snart dra hem och duscha i think, mysepys!

.

Ett förhållande bygger inte på att båda är perfekta.
När man lär sig acceptera den ena partens fel, då är det kärlek.
Ju mer man accepterar, desto bättre är man.



"16 dagar.."

Tänker vara en liten copycat och göra samma lista som Ellinore håller på med just nu! Tycker det är kul att läsa andra bloggar som håller på med det här, so why not liksom! Får väl se hur det går, minnet är bra men kort!
1. facebookprofil
2. en kväll jag aldrig kommer glömma
3. en av de viktigaste personerna i ditt liv
4. något jag älskar
5. Något du vill göra innan årets slut
6. dagens klädsel
7. 7 fakta om mig
8. något jag saknar
9. Om jag fick bestämma skulle jag...
10. en snygg person
11. 3 bästa vännerna
12. 5 mål i livet
13. finaste bild du vet
14. finaste citat du vet
15. en bild som för mig betyder kärlek
16. en bild som alltid får dig att le
Och idag får ni bild nummet 1, facebookprofil!

Flipsyde - When it was good

You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

That picture of everything I ever dreamed
Now the picture's crashing down around me
Calls are coming in and we're looking at our friends
Wondering who's it gonna be

It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time
Now we got the perks and all the crème
And it's tearing us apart at the seams
But I remember

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

Yeah
Once upon a time it was real
Once upon a time I was thrilled, to get yo call
Then I could get yo all
Then I could get your heart
Now ain't the same
Seem like now it's a game
Once was reckless, but now it's tame
Once was real love and now it's fake
Who would've known this path we'd take

Yeaahhhh

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world


When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world



Vene varför, men har fastnat för låten totalt. Lyssnar på den så fort jag får chansen haha.. Minnen säger jag bara.. AHja, go låt iaf!

Now it´s time to go

Halloj! Måste bara säga att jag har haft en underbar dag tillsammans med min fina vän Becka! ♥ Var med henne från 11 till 5, gissa om vi hann med mycket tjejsnack? Fina grejor! Pratade verkligen om allt mellan himmel och jord när vi satt ute på min trappa och solade järnet.. Myspys! Tror vi satt där i 4 timamr totalt..? Haha ;)

Ska steka i solen som fan iår, ska bli blun som satan alltså! Dock har jag ett "ilandsproblem". Jag har fått en "albinofläck" på magen.. upptäckte det förra sommaren, kan bara bli brun på halva magen.. :( Ser skitkonstigt ut när halva magen är brun och andra halvan är kritvit.. Skitfult! Men äsch, vad ska jag göra? Jo, jag ska leva med det ;)

Ahja, det var väla llt för lilla mig, hihi. Internet är så jävla segt så gick inte att ladda upp någon bild.. suck




The devil is a loser, and he´s my bitch

Godmorgon! Klockan är straxt efter 10 på morgonen och jag är redan klar med hästarna för dagen! Nu väntar jag på att mitt hjärtegull Becka ska vakna.. har skickat tusen sms men antar att hon fortfarande sover..
suck :( Ahja, snart lär hon väl vakna!

Blir väl att umgås med henne hela dagen i think, fint! Längesen vi hade en heldag bara hon och jag, ska bli göttans!

Iaf, Tamarillo fick gå på ridbanan ist för att klättra. Han var superfin idag verkligen, mjuk i alla benen och inte det mista lilla stel. Körde på ganska hårt med massa galopp, ökningar, minskningar osv. Dels för att se så att hostan verkligen var borta, men också för att se så att han verkligen pallar med ett år till :)

Det verkar dock inte vara några problem alls. han var superpigg och väldigt taggad. Synd att jag var själv där uppe, orkade inte plocka fram några hinder haha.. Men äsch, får försöka hoppa honom nån dag i helgen :)

Nej nu vaknade bexuuus så måste ta och dra mig, vi hörs sen, kanske! :D



I wanna make love right now

Halluuu! Första skoldagen för veckan avklarad utan några problem alls. ;) Eller ja, om man bortser från religionsprovet.. haha faaaan. Svarade på 10 av 12 frågor men är inte nöjd..? Ahja, för att inte ha pluggat nånting knappt så var det väl helt okej. Suck, hur kunde jag glömma bort ett prov..?

Nu är jag iaf hemma, väntar på att bäste pojkvännen ska komma hem från skolan. Tamarillo ska vila idag, men ska dra med mig älsklingen till stallet sen och ge dem mat ;)

Imorgon är det studiedag så tänkte ta en mysig skogstur på Tamarillo. Tror vi ska ta och klättra lite faktiskt. Det är bra för musklerna, höhö. Och ja, muskler behöver han :,) Måste se till att få upp konditionen och musklerna på honom nu. Ska försöka ta och hoppa honom nån dag snart också, behövs..

Men men, nu ska jag vara en duktig tjej och diska lite innan kicken kommer hem, SEEYAAAA.


What else?

Slänger in en bild på Tamarillo, mig och Troy från dagens ridpass! Denna bilden togs direkt efter att vi blivit anfallna (kanske liiite överdrivet..) av en lös häst, haha. ja, det var kul.

Jag: Hon kommer ramla av.
Ellinore: Japp, nu ramlar hon av.

2 sek senare.. hästen kommer springandes mot oss..

Ellinore: Shit jag måste hoppa av!
Jag: Öh.. jag med!

Ha ha ha.. Ja, vad säger man..? :,)



Känner att jag var 100 % seriös och sexig på bilden. Pporrstjärna nästa? Why not ;)
Haha nää.. fina hästar har vi ju iaf! Kolla storleksskillnaden.. hahaha

Bra dag med den finste ♥

Bild tagen från eellinorenyberg.blogg.se

Don´t tell me you´re sorry, cause you´re not.

Halloj!

Inatt sov jag faktiskt inte sådär jättelänge som igår. he he he. Somnade runt 1 och vaknade vid.. halv 9 ungefär av att Ellinore smsade, haha.
Vid typ 11 blev det att dra till stallet och rida upp till Frösvi. Tamarillo var superrädd för en jävla kärra utanför stallet och skulle inte gå hemifrån.. suck. Fick rappa till honom en, två gånger med spöet sedan gick han. Väl uppe vid Frösvi red jag och Ellinore omkring en liten stund, sen stod vi bara still och snackade lite skit om allt och alla, haha..  Både Tamarillo och Troy skötte sig, och ja, dom verkade komma ganska bra överens! Var superhärligt att rida idag, solen lyste och det blåste knappt alls, myys!
Efter att ha ridit klart gick jag hem och bytte kläder sen gick jag ner till älsklingen. Har pluggat en del på provet vi har imorgon (!!!) hade helt glömt bort det med Ellinore påminde mig som tur va.. he he he. Annars vet jag ju någon som hade skrivit IG imorgon. Fattar inte hur jag lyckats gllömma bort ett prov?! Måste vart för jag stressade så dant med inlämningsuppgiften förra veckan..
Ahja, nu ska vi snart se ett avsnitt av sons of anarchy iaf, sen ska jag fortsätta plugga. Vi ses väl!

:,)

Lägger upp en bild på mig och fina Ellinore såhär på kvällskvisten, hihi. Alltså ja.. shit, länge sen. Början av 7an, det var tider det..
Tänk vad saker har förändrats sen dess. Vad många gånger vi bråkat men ändå blivit sams, vad många helsjuka diskussioner vi haft om allt från personer vi hatar till sex, vad många skratt vi delat.
Ja, ler somfan när jag tänker på det. Du är en bra vän Ellinore, tack som fan för att du finns. 



.

If you ever loved somebody, put you´re hands up.
If you ever wish you can give them everything,  put you´re hands up.
Gammal bild från 6an.. haha, good times..

You are so damn beautiful

Halloj! Det är helg och livet leker, underbart. Idag har jag varit en väldigt upptagen kvinna, haha. Full fart hela dagen. 
Vaknade vid 11 imorse efter att ha sovit i 12 (!!!) timmar. Haha, somnade vid 11 igårkväll.. förstår inte hur jag bär mig åt, men skönt var det kan jag lova! 
Vid ca 12 drog jag och mamma till stallet och red våra gamlingar igen. Red en liten runda vid busshållplatsen bromåla haha. Ingen av oss hittade så det var lite smått kul innan vi hittade rätt haha.. Jag lät Tamarillo visa vägen då jag inte visste vart vi skulle, men han verkade inte ha så bra koll han heller.. :) Tamarillo var iaf på "bushumör" idag och skulle testa att vända och gå hem flera gånger.. sött. Blev dock lite sur och drog till honom med spöt några gånger för att han skulle gå fram, och sen gick det bra. Han är så full av vårkänslor att han inte riktigt vet vart han ska göra av allt. Men annars gick allting bra och vi hade en redigt mysig skogstur :) Dock skulle han inte gå in på stallplanen när vi kom hem för att han fortfarande är rädd för sementblandaren, trots att jag bett wille flytta på den så att han inte vet vart den står.. Tönt!
Sen vid ca halv 3, 3 kom mamma och hämtade mig hos pojkvännen så åkte jag och red en häst. Vilken häst det rör sig om tänker jag inte dela med mig av på bloggen så det behöver ni inte ens fråga. Allting gick åt skogen iaf så det spelar ingen roll. Synd.. 
När jag kom hem efter att ha ridit häst nr2 åt jag middag, tog en dusch tillsammans med pojkvännen och nu sitter jag nere hos honom. Väldigt händelserik dag ;) Ska väl sitta och glo på den här datan ett tag, kolla alla mina bloggar osv, sen blir det ett avsnitt eller 2 av sons of anarchy i think. Mys! 
Imorgon blir det nog att rida tillsammans med Ellinore och Troy, kul! Har inte snackat med henne sen i morse om det, men tror det blir av iaf ;) Tamarillo kommer ju vara en sån jättebra "förebild" för hennes ungponny när han är så full av vårkänslor som han är.. hö hö hö. Nä då, han förstår nog att han måste vara en snäll farbror imorgon :) 
AHja, nu har jag annat att göra, vi hörs imorgon!
Jag och världens beste pojkvän!

DAGENS VILL HA!

Ja, dagens vill ha går till dessa skor.. SÅ JÄVLA SNYGGA. Alltså skulle fan kunna döda för dom här skorna känns det som? SKulle använda dom sällan, men baaaaammmm så snygga. Åh. Billiga är dom ju också, not.
Mamma.. du vet att jag älskar dig va.. ? :DDD Vi kan DELA på dom..?!?!
Bild tagen från louderthenwords.spotlife.se

Life goes on. Learn that, ffs.

Hej! Åh, idag är det fredag och jag är bara allmänt taggad på livet. Sitter och dunkar musik, kan inte sluta le. Det är fint. Blir sons of anarchy mys med älskling hela kvällen idag. Vi har haft en kämpig vecka han och jag, men vi har tagit oss igenom det somvanligt. Ska bli skönt att bara koppla av och mysa.

Varje dag märker jag att folk är advundsjuka på det han och jag har. Folk vet att vi är såhär tighta och att inget kan dra isär oss. Vi har det också kämpigt ibland, men vi löser det och går vidare. Vi är starka tillsammans. Det stör folk att jag är lycklig, varför?

Haha jaja, nog om det! Har mina finisar Becka och Ellinore, dom är allt jag behöver! Och ja, Ellinores supergoa pojkvän Coffe är inte dum han heller. Jag har inte tusen vänner, men jag är så jävla glad för dom jag har..

Iaf! Jag och mamma red en sväng på våra "persionärer" efter skolan. Mamma var i stan ¨så jag gick ner och sadlade dem osv tills hon kom hem. Red en sväng på ängarna, och trots att det blåste ganska rejält skötte sig Tamarillo superbra. han brukar ju alltid vara extra tittig när det blåser annars.

Vi stötte dock på lite problem när vi skulle tillbaka till stallet.. ha ha ha.. Utanför stallet står en "cementblandare" för de håller på och göra en till sadelkammare i stallet. Den här cementblandaren är sjukt jävla farlig alltså. Tamarillo verkar tro att den ska äta upp honom..?! Dum som jag är ska jag ha honom till att gå fram till den här jävla cementblandaren när jag sitter på. Tamarillo säger bestämt nej och börjar "dra" åt andra hållet haha.. Han är så stark att jag inte orkar vända honom så han gjorde lite "20 cm hopp" innan han gick fram igen. (20 cm hopp kallar jag tamarillos "stegringar" för, för de är ca 20 cm höga.. HAHA)

När han hade tagit mod till sig och gått förbi den en gång var jag nöjd med honom iaf och han fick komma in och äta. haha hhan är så jävla rolig alltså. Det som är farligt är verkligen farligt.. fattar inte varför ´jag skulle fram dit och göra från första början, vet ju att det bara blir "problem"?! Sen i stallet blev vi vänner igen och pussades som vanligt, haha. han är envis och bestämt lilla Tamarillo, men han har ett hjärta av guld och menar alltid väl.


Nu känner jag att det blev väldigt mycket "häst" i det här inlägget, haha :) Vet inte vad jag ska blogga om, slut på ider helt enkelt. Ni får säga till vad ni vill läsa om osv. Mer frågestunder? Hiss/diss? Dagens vill ha?Åsiktsinlägg?  You namned it. Säg till är ni snälla :)
Ahja, nu ska jag ta och göra något med mitt liv. Se ya.
Tamarillo och jag, maskeradhoppning 2011. Vi var utklädda till nallepuh och Ior.. haha herregud. Snart är det dags igen, har ingen aning om vad jag ska vara dock. Det märks :)


You make me feel.. happy.

HalloJ! Det var Ellinore som tvingade mig att blogga idag, egentligen har jag fullt upp med annat. Inlämningsuppgift imorgon och jag är inte ens klar. Livet är ju bra underbart! Äe, får väl sitta uppe hela natten om det är vad som krävs, för klart ska det bli.

Idag har jag haft så fullt upp att jag inte ens hunnit med stallet. Becka följde med mig hem efter skolan och vi pluggade tillsammans. VI satt båda 2 helt seriöst och var tysta i över en timma haha.. Ingen av oss sa ett ljud typ..? Sen när hon var klar hjälpte hon mig att renskriva mina arbeten haha, mitt hjärtegull. Undra vad Isabelle säger när jag lämnar in en uppguft jag inte ens skrivit själv? Ouuuppps. Älskar dig, BECKA!
När Becka dragit åt jag middag, diskade, skrev lite till och sedan gick jag ner till pojkvännen min. Är somsagt fortfarande inte klar, men mor min skulle hjälpa mig ikväll.
Idag hade jag och Ellinore en väldigt intressant gympalektion. Jag gjorde inte mycket alls, men Ellinore var somvanligt super atletisk (HAHA) och gjorde alla möjliga krumelurer i de där ringarna.. HAHAHA. Och Ellinore ville att jag skulle skriva något här men jag minns inte vad det var.. :( Minns bara att det handlade om gympalektionen HAHAH. Ellinore är en fin flicka hon, har redigt mycket kul med henne alltså! Hon gör mina dagar i skolan alltså, utan tvekan.
Näe.. Nu ska jag ta tag i mitt liv. Jag säger det ofta, men det verkar aldrig bli av. Får fortsätta säga det tills den dagen då det verkligen händer. Se ya.

I would do it all for you, would you do it all for me?

Halu! Söndag idag och jag är depprimerad. SKola imorgon. Orkar inte, har ingen lust alls. Men vafasiken, får ta tag i det nu, jobbigt är det ju inte. Ahja, tur det inte syns på mina betyg att jag är skoltrött, för betygen går det ju inte att klaga på :) 
Jag och fina mamma har iaf varit ute på en härlig skogstur på våra gamla hästar! Var ute i lite över 1 timma tror jag, supermysigt! Skrittade bara, Ladde har ju ingen kondition alls, men de va skönt. Båda hästarna skötte sig exemplariskt också. Kul att mamma hänger med ut ibland när hon är ledig på helgerna. Kan bli lite långtråkigt att rida själv varje dag, men men. 
Vi skulle försöka hinna ut en sväng imorgon också när jag kommer hem från skolan. Ladde har träningsverk som hon behöver "gå bort" hähä. Ska faktiskt försöka börja sätta igång henne lite försiktigt med mammas hjälp lite då och då. Hon är så himla gosig att rida när hon är igång så det är synd att hon bara ska få stå och inte göra någonting. Och nu när jag bara har en häst borde jag ju hinna med det utan några större problem faktiskt. 
Just nu sitter jag hemma hos pojkvännen, ska tjata på honom att vi ska kolla på sons of anarcy nu, förjävla bra serie alltså! Blev ju helt förstörd när vi kollat klart på supernatural, men börjar komma över det nu faktiskt.
Den ni brudar! Min och mammas ögonsten hahahah. Vi sitter som småtjejer hemma och säger
"kolla nu, nu kommer Jax in utan tröjaaaa!!!!"
Haha, mogna vi är :,) 

Bild tagen från: www. graphicshunt.com


Would you love a monsterman?

Halloj! Idag är det lördag och jag är på superhumör. Sitter aldrig fel. Sitter och dunkar musik tillsammans med pojkvännen, fint! Lordi - Devil is a loser" för tillfället!
Idag gav jag pch mamma oss ut på en liten ridtur iaf! Red uppe på banan i det fina vädret, de va mys. Tamarillo skötte sig bra som vanligt, men trodde han skulle "spralla" lite i galoppen efterssom det var första på ridbanan det här året, men icke sa nicke. Dock va han lite "testig" annars, typ testa att gå ut från ridbanan osv, HAHA tönt häst. Äe, det är tur att jag älskar honom så pass mycket som jag gör, annars hade det inte vart lätt för honom :)
Men ja, han är världens bästa. Spelar ingen roll vad han gör, ingen eller inget kommer kunna ändra på det. Det är liksom.. fakta!
Lägtar såhäääääär mycket tills tävlingrna drar igång. Tamarillo känns fräschare är någonsin och är bara allmänt taggad på livet. Kan det bli bättre? Nej. Det är helt otroligt att se en sån pass gammal häst med så mycket livsglädje kvar. Han är inte gammal och trött som många av er kanske tror. Han är pigg som satan och har rena rama unghäst fasionerna för sig ibland.. :,) Det är kul, för han älskar verkligen livet. 
Jag och mamma har ju bestämt oss för att vi verkligen ska satsa på honom det här året. Eller ja haha, inte satsa för att kunna tävla högre och allt, men kunna tävla för att han älskar att göra det! VI ska liksom åka runt på småtävlingar här i krokarna och låta honom hoppa sina klasser upp till 1 meter bara för att han fortfarande tycker att det är så förbannat kul och är en ren tävlingshäst som älskar det han gör! Han fullkomligt älskar att få åka bort i transporten, kliva ur på en okänd plats,  titta sig omkring, gnägga en gång, tänka "fuck vad kul"  och sedan köra järnet. 
Så ja, fokus NR1 ivår är att hålla honom i god kondition, för han ska få njuta av sitt sista år som riktig tävlingshäst. 
Gosh, nu har jag verkligen tjatat på i 40 år om Tamarillo haha.. Kan inte sluta skriva när jag kommer igång. See ya later.
Tamarillo som ung, i sina bästa dagar tillsammans med gamla ägaren Emma.
Visst är han fin? Kan stirra mig blind på denna bilden! Tänk om man hade ägt honom redan då. Tänk om det hade varit jag som satt där uppe, på den enorma hästen över det där enorma hindret? Det hade varit något... Tyvärr var jag ju bara ett litet skitbarn på den tiden, så det är ju ganska omöjligt tyvärr ;)

Yeah, i would lie to you

Börjar mitt blogginlägg med det jag nyss skrev på facebook. " Det är fredag och min pojkvän spelar dator.. Men äsch, vad gör det? VI har ju hela livet framför oss tillsammans! :) <3" Så känner jag faktiskt nu. Brukar bli lite sur på honom annars när han spelar på en fredag kväll, men jag ska nog överleva utan några större problem i think, haha. 
Somsagt, fredag idag! Tjuuuhuuu, party somfaaaan! Näe, mys framför "sons of anarchy" är mycket bättre. Haha, fan vilken jävla tonåring jag är. Bryr mig inte så mycket. Ge mig spriten så dricker jag den, visst, men jag har liksom.. ingen behov alls. Tycker det är töntigt när de tuffa små brudarna i våran skola klär upp sig som fan och sitter på hemmafester och super skallen av sig, slåt sönder fönster och somnar klockan 9 på kvällen. Vad är det för fest? Nä, ser ingen mening i det. Gud vad mogen jag är nu va? Vuxenpoäng, check! :D
Red iaf min fina fina Tamarillo idag! Orkar inte skriva i tusen år om vad vi gjorde osv, men det gick.. bra iaf! Precis som igår var han överallt och ingenstans på en och samma gång, men somsagt, vårkänslor. Vi har en liten "mini uppgörelse" inom ridningen just nu känns det som, men vi kommer över det. Och ja.. i hanteringen också för den delen. Tog mig fem jävla minuter att få in hästen i stallet idag för att han var rädd för en jävla kärra och vägrade gå framåt. Fuck vad arg jag blev på honom... Haha :,) Sötponni. 
Imorgon ska han iaf upp till ridhuset hade jag tänkt mig. Tror att mamma och Ladde följer med också, blir kul. Hoppas ridbanan går att rida på?! Chansen finns. Sett på ett antal andra bloggar att folk kunnat rida utomhus. Mysigt! Längtar somfaaaasiken! 
Äee, nu ska jag slita min pojkvän från datan och få honom att kolla "sons of anarchy" med mig. SNYGGING i serien där, MUMS. Hoppas du inte läser mig blogg älskling, HAhAHA... MUMS SÅ JÄVLA SNYGG!
HAha, ja :,) 
Bild tagen från paow.se

Fake it

Halloj. Blev att vara hemma idag med.. ouuuppps. Imorgon ska jag gå dock. Skitviktigt att jag gör det fan.. Snart 2 veckor sedan jag var i skolan, shit ;o Veckan har bara flugit iväg nu när jag varit hemma..

Idag har jag iaf ridit Tamarillo! Åh, har saknar att rida min "lilla" plutt så himla mycket! Det var riktigt varmt och skönt ute idag, över 10 plus till och med! Det märktes också kan jag lova, Tamarillo var full av vårkänslor! Hoppade omkring överallt och var bara allmänt.. glad?! Såg läskiga saker varannan meter som han var tvungen att hoppa till för, sen var det något läskigt bakom honom, sen framför honom.. haha ja, det var en underhållande ridtur :) Kan inte göra annat än att le när jag rider honom.. han är så.. underbar :D Hög på livet skulle jag nog säga.

Nu är jag iaf hemma, hostar som ett as för tillfället. Alltid den som försvinner sist.. irriterande. Mamma håller på att laga mat, luktar bacon i hela huset, fasiken va gott. Hungrig som ett as blev jag nu också.. :,(

Ahja, nu skajag göra något intressant med mitt liv. Vi ses :)



Älskar den där bilden.. jag har en ursnygg pojkvän!

RSS 2.0