10 saker du inte visste om mig!

* När jag var liten hade jag alltid en dröm om att bli modell, och den "drömmen" finns fortfarande kvar långt inom mig. Älskade alltid att sitta och kolla på Americas next topmodel osv, hah! Även fast jag alltid velat syssla med hästar i första hand så skulle det vara en ball grej att "testa på" eller vad man säger.

* Jag tror på ödet. Eller kanske inte "tror", men jag tror att allting händer av en anledning. Att alla val vi gör påverkar hur våran framtid kommer att se ut och vilka personer vi kommer att träffa. Både positivt och negativt. Tex, hade inte jag blivit kompis med Becka hade jag aldrig gått på det dät lanet, då hade jag aldrig blivit tillsammans emd Kicken.. osv.

* Jag älskar att läsa! Kan sitta flera timmar i sträck om jag bara får alltså.. Hittar jag en bra bok kan jag skippa att sova en natt bara för att kunna läsa ut boken.. Helt sjukt, hahaa! Har alltid gillat att läsa tror jag, iaf vad jag minns..?

* Jag har gått omkull med 3 hästar, Sille, Bella och Tamarillo. När jag gick omkull första gången, med Sille, det var den dagen jag insåg att det är stora djur vi håller på med. Den dagen var också den första gången i mitt liv jag blev riktigt, riktigtt ledsen för någon annans skull. Förstår ni vad jag menar?

*Jag har väldigt stora och utstickande höfter, som hindrar mig från att ligga på sidan, haha! Det är sant alltså, varje gång jag ligger "på sidan" är det ett ben eller liknande i min höft som flyttar på sig, vilket är jätteobehagligt. Därför kan det vara jätteknepigt att somna ibland när jag sover själv. När jag sover tillsammans med älskling har jag ju honom att "luta på", så då brukar det gå bra ;)

* Jag har "voltat" med en bil. En gång när jag var 11 och min storebror var 14/15 skulle vi "låna" mammas bil och köra i skogen. Vi körde alldeles för fort, fick sladd i en kurva och voltade med bilen. Ingen av oss var fastspända, men vi klarade oss iaf ;) Landade ca 1 meter ifrån en stor sten som skulle ha dödat oss alla om vi träffat den. Efter det hatar jag att åka fort i bilar, på moppar, vad som helst. Börjar skrika och får värsta dampet.


* Det finns personer jag skulle kunna dö för, utan tvekan. Och de vet nog själva vilka de är.

* Jag har gått i 4 olika skolor. Mariannelund, Almvik, Blackstad och Ankarsrum. För tillfället trivs jag sjukt bra i Ankarsum, livet rullar på ganska bra. Dock har det funnits perioder då jag tjutit för att jag inte velat gå dit på morgonen. Jag har aldrig visat det för någon, för Emma, det är hon som alla ser som så jävla stark alltid. Alla tjejer har väl kompisproblem i tonåren i guess, men det löser sig för det mesta. Jag har ju Ellinore i min klass som tur är, hon är en pingla ska ni veta! ♥

* Om jag fick ta tillbaka en sak i mitt liv, och då menar jag verkligen en sak, då skulle jag ta tillbaka Bella. ( min gamla c-ponny) Då skulle jag aldrig ha släppt iväg henne till massa jävla horungar som förstörde henne. Det var inte mitt val att skicka iväg henne, men jag fortsätter tro, att jag hade kunnat stoppa det på något sätt. Bella finns inte i livet längre, men vi tänker på dig varje dag ska du veta. Och jag vet att du tittar ner på mig ibland, jag känner att du finns där jämte mig när saker är svåra och jag behöver dig som mest ♥

* Jag har väldigt svårt för att lita på personer, jag vet inte varför. Om någon jag inte litar på frågar mig något personligt, svarar jag i princip aldrig ärligt. Då står jag hellre och ljuger dem rakt upp i ansiktet. Det förstår jag verkligen inte, varför folk som inte ens känner mig ska fråga saker som de inte ens har med att göra. Vad förväntar de sig? Ett ärligt svar? Fuck my ass.




Jag och underbara Bella. Tävling i Tuna, 2008 i think. Eller så var det 2007.

Svara i en kommentar, hur många av de här sakerna visste du redan om mig? Vilka?
Inte så många va? Trodde väl inte det heller ;)





I´m hanging upside down

Hejhej. Inte på världens bästa humör idag vill jag säga.. Varför orkar jag inte ta upp här, inte nu iaf. Ni kommer alla få veta inom en snar framtid. Var iaf och fällde en tår i stallet förut..
 Och nej, det är ingen häst som ska avlivas. Take a chillpill.

Skolan idag iaf,  inga jobbiga lektioner och det tackar jag gud för. Tog mig tusen år att somna igår, plus att jag vaknade mitt i natten helt utan anledning. Suck. I´m falling into pieces. Men äsch, det wer sa nog.

Som sagt, har inte hunnit med så mycket mer idag, var och gav mina älskade hästar mat efter skolan. Pussade på dem allihopa lite extra mycket idag. Vet inte varför, men kände att jag behövde dem helt enkelt. Tamarillo må fan vara min bäste vän alltså. Han märker direkt när någon är ledsen. Slutar äta, kommer fram till en, buffar en på axeln och ger en feting slickning över hela ansiktet. Inte så gott direkt, men mysigt. Sedan återgår han till sin kära mat igen.. haha.

Ja, nu har jag givit er någon slags update iaf. Piece out.


Jag och Tamarillo, sista "tävlingen" i höstas. Var en pay and jump, 1 meter.
Faktiskt en av de bättre rundorna vi gjort tror jag.
Han var pigg som satan den dagen alltså, hade sjuka problem med att hålla honom någorlunda lugn. Men jag antar att det är så när man har köpt sig en gammal soldat, de kämpar tills de slutar andas.

Det var också den dagen mamma tävlade honom i.. 60 cm tror jag? Haha, det var nog den roligaste rundan i hela tamarillos liv om ni frågar honom. Han hade all kontroll, mamma bara satt där och skrek "vart är nästa hinder?".. God,i will never forgot that day.

Stamp on the ground

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat något under helgen.. men har faktiskt en ursäkt.. Jag och älskling har fastnat för en ny serie, supernatural. vet inte om jag nämnt det förut? Ahja, den är superbra iaf! Kollade igenom en hel säsong under helgen.. 20 avsnitt. Nördar.. i know :)

I lördags var vi iaf
och kollade in min praoplats i Funghult, utanför Mariannelund :) Träffade Åsa och Egon, dom jag ska "jobba hos" De var snälla och trevliga båda 2, så där ska jag nog trivas. För tillfället har de 9 hästar, som alltså ska både ridas och köras när jag är där. Nervöst kan jag u ta och tala om! Köra vet jag dock inte om jag får köra än, men de sa att det nog skulle gå och ordna om den "snälla" hästen hade kommit hem tills dess.. haha. Den va tydligen i kalmar? Snälla hästen, KOM HEM! Att rida en travhäst som springer i typ 140 ska också bli lite nervöst, men har jag ridit ladde klarar jag mig nog, haha ;)

Efter att i vart och kollat in min praoplats åkte vi vidare till Eksjö, där vi träffade min älskade storebror och hans flickän! Han fyllde ju år den 14e, men vi har inte haft möjlighet att fira honom än, så det blidde i lördags.

Igår red jag Tamarillo på ängarna igen, så han fick pumsa i snön, det tycker han om. Denna gång förstod han direkt att han kunde gå "normalt" och alltså inte behöde göra kaninskutt för att ta sig fram, duktig häst! Näe men han var superduktig, pigg som satan i galoppen bara. Fruktade för mitt liv ett tag faktiskt, haha :,)

Ahja, idag var det skola som vanligt, fuck it. Jag orkar inte skolan, den äter upp mig inifrån. Tusen preov och bla bla bla.. orkar inte. Men ja, jag får väl överleva. Mina betyg ska höjas, inte sänkas. Det är något som är säkert!

Men ja.. fan orkar inte skriva mer. Vi ses nog imorgon :)

I´m here without you, and it hurts

Vad fan har hänt med blogg.se? Helt fuckat ju, haha. Ahja,

Sitter hemma och gör.. inget roligt alls. Nyss käkat iaf, vet inte vad det hette, men gott vare iaf. Såg ut som hundskit dock, haha :,)


Började min morgon med att vakna upp hemma hos världens finaste pojke :) Han hade bara en lektion eller vad det var idag, så han stannade hemma. Efter att jag väckt honom vid typ halv 7 var det ingen mening med att somna om tyckte vi, så vi låg och kolla ett avsnitt av en sjukt bra serie som heter.. supernatural? I think so. Så jävla bra är den iaf! Inte alls min typ av serie, men fastnade för den på något sätt iaf. Wonder why.. grrr! ;)

Sen vid typ.. halv 9 gick jag hem, åt frulle osv, sen begav jag mig till stallet. Skulle ju egentligen ha ridit upp Tamarillo till ridhuset, men underlaget såg ut att vara skirbra på ängarna så red där ist. Och ja, underlaget var verkligen perfekt. Så pass djup snö att han inte gick igenom till det hala gräset som ligger under, men samtidigt tillräckligt djupt för att han skulle få jobba lite och anstränga sig.

Först fick han någon slags chock när han insåg att jag skulle ha ut honom i djupsnön, hahaha! Vet inte om han aldrig blivit riden i djupsnö förut? Ahja, nånting var det iaf. Så till en början skuttade han runt som en kanin :,) stod helt stilla, hoppade stillastående ca 1,5 - 2 meter, stannade, gjorde ett nytt hopp.. osv. Var så sjukt kul alltså, trodde jag skulle dö av garv alltså.. åh :,) Sen när han tröttnat på att göra sina megatöntiga kaninhopp gick han över till något.. "piaffliknande".. ? Eller ja... det var väl med 99% säkerhet inte piaff, men det kändes förävla roligt.

Annars var han bara hyperpigg och allmänt.. glad idag? Men det var riktigt kul att han var så glad och positivt inställd.. när han kommit över sin rädsla för den djupa snön.. i slutet gick det dock super, vi galopperade till och med, haha.

Efter stallet drog jag hem, bytte om och sen åkte vi iväg till stan, jag och mamma. Skulle köpa skor, för min UGGs sprack, och mina converse är det hål i. Mamma tycker inte man kan gå med trasiga converse när det är 10 minus.. :,(

Efter mycket om och men hittade jag iaf ett par skor. Hatar att köpa skor, har alltid gjort, kommer troligtvis alltid att göra också.. haha. Men men, de va helt okey :) Köpte även 2 tröjor på lager 157 eller vad det heter. En t-shirt för 80 kr, och en tjocktröja för 50 kr. ( tjocktröjan har kostat 700 från början, se vad man kan fynda!) Sen handa vi mat osv osv, sen åkte vi hem.

Och nu sitter jag här! Haha.

Morgondagens planer är iaf att åka till min blivande praoplats runt 11 för att se hur det ser ut osv. Ska bli häftigt att vara i ett travstall 2 veckor alltså. hur skulle ni reagera om jag kom hem efter 2 veckor och var helt säker på att jag ville lägga ner hoppningen helt och satsa på trav ist? Är iof 99% säker på att det aldrig skulle hända, men man vet ju aldrig :)

Sen efter det ska vi vidare till Eksjö, för att fira min storebror Pontus som fyllde år för ca 2 veckor sedan. Har inte haft möjlighet att göra det än, så det är därför de blitt så sent..

Ahja, nu känner jag att jag har skrivit i typ hundra år.. jag har kramp i händerna. kanske hörs mer senare, det är ju sådant som märks :) Annars får ni ha det såbra, så ses vi troligtvis imorgon :)

Och juste, mitt internet är sjukt jävla segt alltså, vill inte riskera att lägga upp några bilder för då kommer hela skiten troligen fucka ur och jag kommer få ett raseriutbrott. Det vill vi inte :)

I somehow find you and i collide

Tjena! Sitter hemma med datan, för jag har inget bättre för mig :,) Älskling är hemma och fixar med allt snus han beställde, hah. 50 dosor lös.. Får väl vara glad för att det är lös iaf, portion smakar bajs när det rinner över i min käft när vi hånglar. Haha fyfan vad äckligt.

Imorgon är det fredag, och vi är lediga. Så jävlans underbart! Ska ta och sova ut redigt ordentligt och sen ta med Tamarillo upp till ridhuset :) Ska bli så skönt med helg så det bara inte finns. Kan jag behöva :)

Ahja, jag kommer inte på något kul att skriva, kanske hörs senare :)

Still counting

Holas amigos!

 Sitter hemma och kollar tv med älskling och Rickard. Inte för att jag kollar så mycket på tv, men men. Det är som det brukar, jag sitter och glor som fixerad på datan. Älskling kollar på något som enligt honom är superintressant på discovery och Rickard sitter med tusentals frågor till älskling. vad gör dom nu? Vad sa dom? Hur gör man sådär? Kan man göra sådär på riktigt? Dör man inte om man gör sådär? Haha ja.. herregud.


Har fortfarande inget intressant att blogga om.. ? Ligger somsagt fortfarande lågt med ridningen.. vilket inte är bra. När jag kommer hem är det mörkt efter ca 1 timma. Det betyder att om jag skulle rida upp till ridhuset skulle jag behöva gå hem i kolmörker på en snorhal väg.. och om jag skulle rida på ängarna skulle jag bara kunna skritta för att han inte ska bryta bénen av sig på det hårde underlaget.. Vad ska jag ta mig till?

På fredag är vi iaf lediga, så då hade jag tänkt ta med Tamarillo upp till ridhuset. Rida igenom honom och kanske ta ett skutt eller 2, haha :)

Har iaf fått besked om min praoplats, ska vara i ett travstall utanför mariannelund, kul! Ladde, mammas häst var ju där på travträning när hon var ung, så de blir nog kul. Har aldrig kört trav i hela mitt liv, men det ska bli kul att testa på! Så man får se något annat än halvgalna halvblod som tror att de är något som omväxling, haha ;) Nej det där menade jag verkligen inte, TAMARILLO MITT HJÄRTA! <3

Var iaf ute på en promenad med honom idag när jag var i stallet tillsammans med Becka och gav dom mat. Det uppskattae han nog. han är ju så van vid att jag går brevid mer än vad jag sitter på under vintern.. HAHA. Är en riktig fegis alltså.. i wonder what happend to me..

Hade historiaprov idag också, och det tyckte jag fan gick ganska bra alltså :) Svarade på alla frågor och det kändes bra, så nu hoppas vi på ett fint resultat också :) Ska fan höja mina betyg nu till sommaren alltså, det har jag gett mig fan på. När det gäller att höja betyget i matte.. ae det går inte, men de andra ämnena.. ;D

Ahja, nu har jag babblat på i tusen år och inte skrivit en enda vettig mening tror jag.. I suck on entertain you i know.. Och juste, hoppas fan att vårat jävla badrum är klart snart alltså. Allting ska ju bytas ut, och då menar jag verkligen allt. Just nu går det i snigelfart för gubbarna.. suck. De spenderar mer tid på att äta upp allting i kylskåpet än att jobba.. Jag saknar min dusch såhääääär mycket :(

Men NU ska jag sluta skriva, vi ses :)



Fin bild på världens bästa pojkvän.. haha. Ni kan ju gissa vem det är som sminkat honom..
Har en bild på när han sminkat mig också.. men den är inte "bloggbar" ;)

They call me heartbreaker..

God morgon.. Jäsp. Fyfan vad trött jag är. Just nu är klockan 06.35 och jag.. har inget annat för mig så sitter och fördriver tiden med.. detta. Ska till bussen kvar över 7, men tills dess lär jag nog bara.. fortsätta sega här. Mitt smink är nämligen nere hos Kicken och ja.. jag är hemma. Bra mix. Inte för att jag bryr mig särskilt mycket, har nästan aldrig smink på mig i skolan längre. Lite irriterande bara när man vet att man hade  kunnat ha de.. hah. Ahja, nog pratat om hur tråkigt jag har och att mitt smink är hos kicken, vad fan håller jag på och babblar om?

Igår vart det ju somsagt ingen bloggning, men hade inget roligt att berätta iaf.Blev ingen ridning PGA snöjäveln. Idag är jag dock hemma relativt tidigt så ska nog gå att rida en sväng på ängarna innan det kolsvart.. På fredag är jag ledig vilket ska bli redigt skönt, då står nog ridning på schemat i think ;)

Efterssom jag inte har någon annat roligt att berätta för er kan jag ju tala om att de håller på och renoverar vårat badrum! Äntligen säger jag bara.. Visste ni att de skulle kommit för över ett år sen? Riktigt dålig stil, men nu är de ju iaf här.. Än så länge går det iaf att använda toaletten, men snart plockar de väl bort den också.. Kommer vara jobbigt att inte kunna duscha hemma på typ 2 veckor.. ? Tur jag har en pojkvän att duscha hos ;)

Ahja, nu ska jag ta och dra mig, vi ses!

Dancing In the moonligt


Tänkte börja med..




En hästbuss!



Rosa och fin också, haha! Nej men skulle fan vilja ha en hästbuss också. Hade jag pengar skulle jag lätt köpa en alltså ;P Skulle vara perfekt för Tamarillo, han får ju knappt plats i transporter på grund av.. hans kroppslängd.. haha! ;)


I wanna save you´re heart tonight

Sitter hemma och kollar på tv tillsammans med älsklingen. Nått jävla program om folk som bygger motorcyklar.. väldigt intressant...

Snöar ute gör det också, igen. Jävla snö, försvinn. Är rätt mycket snö ute nu, snöat typ hela natten.. suck. Jag som trodde att allting skulle försvinna..

Vet inte om det blir någon ridning idag. Eftersssom Tamarillo bara skulle skrittas iaf så vet jag inte om det är värt att ge sig ut i värsta snöovädret.. Don´t think so. Får väl se om det slutar snöa eller ej.

Kan ju ta och tala om att jag har ganska rejält med träningsverk också, härligt.. Trots att vi nästan bara gjorde skrittarbete på lektionen igår satte det sina spår.. hah.

Ahja, nu ska jag ta och fortsätta köra webfeud, see yaa later.

Och juste, måste bara tipsa om en film jag såg tillsammans med älskling igår, war horse.



Sjukt bra alltså, se den!!

Fällde ganska många tårar igår när vi såg den faktiskt.. men sen är jag ju ganska bölig av mig också när det gäller hästfilmer.. börjar alltid gråta. Som tur är blev det en del glädjetårar emellanåt också! ;)

Confused.

Tjena! Vet inte riktigt när jag bloggad senast? Typ onsdags eller torsdags i think? Aja, skitsamma :D

Igår hängde Becka med mig hem från skolan, och så red vi tillsammans, hihi. Eller ja, red och red.. var snorhalt ute på ängarna, men lyckades skritta iaf :,) Men hon hade Tamarillo och jag Ladde. Allting gick prima ballerina :)

Sen vid typ kvart över 5 kom Fridian med bussen, och sen sov dom hos oss. Låg och kollade på film, käka godis och.. ah, haha! Kollade iaf på Martyrs och Romper stomper. Så jävla bra film dedär alltså, romper stomper... Dreeglar lite i smyg.. haha! ;)

I morse gick alarmet igång vid 10, upp och hoppa, träning vid 12. Baby gick med mig upp till Frösvi och hem också, gullig :,) Var snorhalt as usual så gick inte att rida.. -.-

Träningen gick iaf bra! Efterssom han varken har muskler eller kondition för ett hårdpass just nu bliev det mest skritt, men lite trav som avslutning. Fick kämpa ordentligt för resultat idag alltså.. När det gäller dressyr gör han verkligen inte mer än vad han behöver, haha! Men sen i slutet när jag trava tyckte jag han blev ganska mjuk och fin, så de är bra :)

Sen efter träningen drog jag och älskling hem till Becka. Gjorde kladdkaka, sen drog vi 4 hem till mg och åt upp den, haha! Tjocka. Måste erkänna att jag åt mest av alla. Pinsamt. :,)

Sen.. kollla vi tv och dom drog för typ.. 30 min sen? Ah, nåt sånt.

Så ja, nu vet ni vad jag hållts med! Hinner inte skriva mer nu, men kanske bloggar senare, sseeee yaaa!

Once upon a time

Som rubriken lyder, sitter och kollar på once upon a time tillsammans med älsklingen. Inte för att jag kollar så mycket, men men! Verkar va en rätt bra serie iaf, kolla på den ;) Sen vid 9 ska vi se revenge (stavning?). Blir en redig soffkväll idag.. men det är nice! Har druckit typ 20 liter te sen vi bänkade oss framför tvn, underbart gott!

Ingen ridning idag heller.. Vet inte hur många gånger jag sagt det nu, men fuck sveriges vinter... Idag var det dock inte pga snön, utan för att det var mörkt typ direkt när jag kom hem. Imorgon är jag dock hemma tidigt = ridning! Får se hur halt osv det är, men är underlaget bra blir det nog en långrunda :) Träning på lördag också, tagga :)

Sedan hovslagaren kom igår är bamse mycket bättre i foten. Han var absolut inte halt idag, möjligtvis lite oren, men absolut inte halt. Det är bra, vila ett par dagar till, sen ska han sättas igång.. tömkörning, here we come. Han har blivit så.. pussig och mysig på senaste tiden.. vet inte vad som har hänt med honom, men han har blivit totalmysig. Vill ha all uppmärksamhet i stallet osv, haha! Det ärkul att han är sån, får hoppas att det håller i sig :)

Men men, nu ska jag fortsätta kolla på tvn, orkar inte ladda upp bild så ni får klara er iaf. Ses!

One direction

GOSH! Måste tipsa alla om världshistoriens bästa band, ONE DIRECTION! Det är helt sjukt, har verkligen aldrig hört ett band som är lika bra! Och för att inte prata om hur otroligt snygga alla är också, HERREGUD!
Skulle verkligen kunna för att få se detta band live alltså.. åh!! Louis Tom Nilsson är min blivade pojkvän, så jävla sexig!!!!!







Louis tomlinson eller vad han nu heter, MY BIG LOVE!






Bara så att alla vet, var inte fullt seriös när jag skrev detta inlägg. Gjorde det för att Ellinore åt en sjukt äcklig vegetarisk korv i skolan..

I got a feeling

Vet att bloggningen från min sida suger för tillfället, men har typ inte suttit vid datan? Och när jag väl sitter vid datan kollar jag bara facebook.. inge mer.  Bloggade i fredags senast tror jag.. haha.

Har inget av värde att berätta för er iallafall. Ligger lågt med hästarna just nu. Det är utan överdrift snorhalt på vägarna häromkring, tar mig ingenstans. Vågar inte ens promenera med dem till ridhuset? Som ni säkert förstår har det alltså inte blivit någon träning för Marie heller.. suck.

Bamse har varit halt, men det börjar bli bättre med honom nu. Hovslagaren kommer på.. onsdag tror jag det var. Då får han en sko och slipper vara halt.. stackars häst. Han har stått i ca 3 veckor nu, och det lär bli ytterligare en vecka efter att skon kommit på då de kan ömma ett par dagar efteråt. Får nog börja med att tömköra.. haha.

Annars rullar allting på som vanligt här hemma, men kan ju ta och berätta lite om det som komma skall :) På fredag kommer Becka och Fridian hit och sover. Blir väl en lugn filmkväll eller något i guess. Du ska veta att jag är glad för din skull becka! Sen på lördag har jag förhoppningsvis trääning för Marie om halkan lagt sig.. I hope så. Sug min kuk, Sverige.

Och juste, Rolf göran bengtsson vann jerringspriset!! Han är ju bara bäst alltså! Sveriges stolthet inom ridsporten, helt klart!

Ahja, nu ska jagta och köra lite webfeud innan mormor och morfar kommer på besök, seee ya!



Världens finaste becka och jag!

sNoppen /K

SItter hemma hos världens finaste pojkvän tillsammans med honom, Becka och Fridian. Fina grejer :) För tillfället kör vi guitarhero med en gitarr HAHA. Hitta bara en sladd... men ah :)

Red iaf Tamarillo en sväng på ängarna idag, skrittade bara för de va stenhårt i backen. På söndag äre iaf träning för Marie, och den här gången med Tamarillo! Var länge sedan han hade ett riktigt dressyrpass så det jag ser framemot! Han är så fin alltså, när han själv vill! ;)

Men jaaa vi ses hejdå

Går inte ladda upp bilder så ni får klara er änddååååån :)

I skolan..

Sitter på en väldigt intressant mattelektion med Andres för tillfället :,) Haha. Har inte gjort ett skit än, men orkar verkligen inte "spela".. I don´t like computer games.. Slutar iaf om 5 min typ, så ah.

Igår blidde det inget bloggande, men hann inte rida så hade nget kul att skriva om iaf. Idag är det också mörkt när jag kommer hem = inget ridande. Suck. Imorgon slutar jag iaf tidigt :)

Ahja, nu ska jag köra mitt ÄLSKADE WEBFEUD, vi hörs!

BTW, ellinore är sjukt snygg när hon skriver på fb :,)

I got no air

Helluu.. Första skoldagen idag på nästan 3 veckor, mindre roligt vill jag lova. Har varit så skönt att soova på morgonen nästan varje dag nu på lovet, så det var lagom segt att gå upp i morse när alarmet ringde vid 6.. Skoldagen klarade jag mig dock igenom utan några större problem, inga jobbiga lektioner, skönt det ;D

När jag kom hem åt jag mat.. och ja, det är typ vad ja hunnit med, haha :,)

Hästarna fick vila idag iaf. Men ska snart ta med mig min pojkvän och se till att de får lite mat i magen, de hungriga små djuren. Mörkrädd? Yeees! Och hur hästarna kan vara hungriga med tanke på deras brutala viktökning förstår jag inte.. hah. Det är helt sjukt, Tamarillo väger över 600.. HAAH. En riktig tjockis! Men hellre lite hull på magen än inget alls! ;)

Ahja, nu ska jag fortsätta med mitt webfeud, seee ya!



Början av 7an.. HAHA

I´m only gonna break youre heart

Vet att det inte blidde någon uppdateing igår, men jag och älskling låg och kolla på Andra avenyn hela dagen igår, haha. Sjukt bra serie alltså, helt beroende av den..

Iaf, igår drog jag upp till ridhuset med Tamarillo! Precis som förra gången jag red i ridhuset var han ovanligt mjuk och fin. Gick faktiskt redigt fint ett tag :) Stod även ett hinder uppe på typ 40 cm som vi hoppade haha. Orkade inte hoppa av och höja.. så ja. 40 cm vart det ;) Var ju ganska länge sedan han "hoppades", så han tände till riktigt mycket på det där låga hindret.. hah. Gullig.

Idag åkte iaf jag, mamma, Simon, Rickard och Älskling hem till min farmor och farfar. Åt mat, träffade kusinerna osv. Trevligt trevligt :) Kom även hem 1200 kr rikare, sitter aldrig fel!

Blev ingen ridning alls idag, hade tänkt rida innan vi åkte men kom på att jag inte skulle hinna. Var ju tvungen att färga håret också haha. Men ja, Tamarillo har ju gått ganska bra sedan jag kom hem från Sundsvall och Bamse kan jag ju ändå inte rida för tillfället..

Men men, ska glo tv, vi hörs imorgon. Skolan börjar imorgon också. Fuck :(

BIG girls don´t cry

Idag är det den 7e januari 2012, och jag fyller 15 år. Det ni! Nu får jag köra cykel utan hjälm, köra moppe och ha sex. What a big day! Haha.

Mormor och morfar kom hit runt halv 2 och firade mig med massa bullar och kakor osv, hihi. Har ju redan fått min present, jackan u know? Ellrér ja, den va från både mormor, morfar och mamma för den va inte direkt billig.. men snygg! ;) Men vart iaf lite födelsedagsfika, fina grejer :)

Mormor hjälpte mig också att sy igen Bamses täcke som va sönder.. var en reva på ca 80 cm i det.. så ja, det tog tid att laga täcket, men men. Hoppas att det inte mina fina stygn går upp nu bara.. att s har aldrig varit min starka sida. Bamse har tappat en sko också, höger fram, typiskt. Såg också ut som att han inte gick helt.. bra på benet också. Han var inte halt men.. oren? Dock var han varken varm, svullen eller öm så det är nog ingen fara får i hoppas. Hovslagren sa dock när han var sist att höger fram kanske inte skulle sitta kvar eftessom det inte fanns något att spika i då han tappade den innan förra skoningen också.. suck. Att de inte kan behålla skorna på!

Men red iaf tamarillo en sväng på morgonen! Efterssom jag bara kan rida på ängarna eller i ridhuset för tillfället pga den förbannade isen ute så fick det bli ängarna idag. Han gick ju trots allt ridhuset igår... Hade inte räknat med att det skulle vara fruset i gräset ute på ängarna, men självklart var det det -.- Gick bara att skritta, var stenhårt i backen.. suck :( Ahja, om han nu hade någon jobbig träningsverk från gårdagens ridpass var det ju bra att han fick komma ut och röra lite på sina gamla ben iaf :)

Just nu sitter jag och kollar tv med älskling och Janne. Filmen vi kollar på totalsuger, bara så att ni vet. men nu ska jag ta och göra något intressant med mitt liv, see yaa!

The one and only

Hola!

Har nyss ridit Tamarillo för första gången på ca 1 vecka, härligt! Tyvärr har det snöat inatt så, så under snön var det snorhalt.. suck. Hade inget att välja på, så han fick gå i ridhuset. Det gör mig dock ingenting, för det var riktigt länge sedan han var så fin som han var idag! Trots att det inte är bra för hans kropp att vila så länge när det är kallt (han blir stel osv..) så gick han hur bra som helst! Var riktigt mjuk och fin i båda varven i alla gångarter. Red mycket på 8 volter, gjorde ökad trav, skänkelvikningar osv, han va superfin!

När jag "dressyrat" färdigt blev jag sugen på att hoppa också. Lat som jag är orkar jag inte bära fram ett hinder, så ställer bara fram en sockerbit.. hah. Alltså inte 2 sockerbitar med en bom emellan, utan.. ja, bara en sockerbit. Trodde han skulle springa på sidan osv efterssom att hoppa bara en sockerbit kan vara ganska knepigt efterssom de är så smala, men han fattade direkt vad han skulle göra. Han är smart, han jag inte sagt det? ;) Så ja, hoppade den där sockerbiten på en 8 voltett par gånger, sen red jag hem. Elelr ja.. red och red.. gick med honom, haha. Det var halt.. vågar inte rida då :( Mes jag är..

Ahja, nu sitter jag iaf hemma hos älskling, vi ska snart glo film tror jag. Sedan ska vi gå upp till lanet och lämna tillbaka våra admin tröjor. Vi har tröttnat på att folk inte tycker att vi tar ansvar så nu hoppar vi av den där jävla skiten. Personligen tycker jag att det finns andra admins som inte tar något ansvar alls men ahja, whatever :)

Ahja, nu ska ja ta och göra något vettigt med mitt liv, see yaa!



Världens finaste pojk.. för ca 1 år sen. Tur de inte är lika mycket snö nu som då!

Home sweet home

Som rubriken lyder,´I´m home In Småland! Så jäkla skönt alltså. Hade det hur bra som helst uppe i Sundsvall, men som man brukar säga, borta bra men hemma bäst.

Kom hem runt 2tiden idag, det första jag gjorde var att däcka i sängen, haha. Så sjukt trött alltså. Nu är jag dock pigg och glad kexchoklad :,)

har fortfarande inte varit i stallet sedan jag kom hem, men ska ta ut Tamarillo på en riktig långrunda imorgon. Om underlaget tillåter ska det bli massa galopp, det gillas. Var dock lite halt idag, så får väl se, men hoppas att det smälter bort tills imorgon. Åh, har längtat efter att få rida Tamarillo sen dagen då jag åkte alltså.. Att dra runt med honom i skogen måste vara det bästa som finns..

Ahja, nu sitter jag iaf hemma och kollar tv med mamma, haha. Men ja, orkar inte skriva nåt mer nu, vi hörs imorgon i think :)



Jag och fina Becka, världens bvän!

Sjuk..

Härligt, min sista dag i Sundsvall och jag är sjuk.. underbart! -.- Vaknade imorse med världens jävla huvudvärk, ont i halsen och troligen feber.. suck.

Men men, Bert (kickens morbror) kom runt halv 11 för att ta kort på både mig och Carine. Carine började, fick sjukt snygga bilder från början och.. ah. Sen kommer jag där, värsta amatören :,) Haha. Var sjukt nervös i början, men sen släppte det och då blev det faktiskt riktigt kul! Tog några bilder tillsammans med älskling också, och de blidde redigt fina :,) Bilderna lär komma upp här och på fb så fort jag har fått dem, så håll utkik.

När vi va klara med fotograferingen skulle vi egentligen ha åkt till stan så jag kunde köpa tröjan jag såg idag, men mådde så dåligt att jag inte orkade haha. Jag och baby drog ist och köpte glass och halstabletter, göttans. 

Nu ligger jag iaf uppe i vårat rum här i Sundsvall och tycker synd om mig själv.. :( Men ska väl snart ta och gå ner, Matti och Therese ska in till stan och gå på bio så vi ska va barnvakt.. spännande! Tror aldrig jag har varit barnvakt till någon så "liten" förut, men det ska nog gå bra. Ho är ju så söt, lilla Ella. 4 år men ändå så smart.. hah.

Men men, nu orkar ja inte skriva mer vi hörs kanske imorgon när jag kommit hem! Tåget går härifrån Sundsvall 05.00 inatt.. Ännu mera suck :( Ahja, i´ll survive!

Update från Sundsvall ;D

Hola amigos! Vet att det inte uppdateras mycket nu när jag är i Sundsvall, men det får ni leva med. Första gången jag sitter vid datan nu sen vi kom hit.. så ja.

Kan ju ta och berätta att det ruller på rätt bra här uppe! Igår fyllde älsklings mormor 80 år, så då var vi där och firade henne hela dagen typ. Träffade hela älsklings släkt också typ haha.. kusiner och allt vad det var. Ful kusin hade han iaf inte, hahaha ;)

Idag.. gick jag och baby på stan här uppe.. Hittade en tröja som jag ska köpa imorgon för hade inga pengar idag, men ah :) Och älskling införskaffade sig en skitsnygg jacka också, 160 kr på secondhand, det ni!

Imorgon kommer älsklings morbror hit och ska fota mig och Carine (!!!) Haha, sjukt nervös hahaha. Han är ju skitduktig på att ta kort osv osv, så min pojkvän frågade om han kunde komma hit imorgon utan att jag visste något hahaah. Men har ju sett korten han tagit på Carine osv förut och han är verkligen skitduktig, så de ska nog gå bra! Hatar när folk tar kort på mig dock, känner mig.. iaktagen? Inte konstigt iof..

Annars har jag inget spännade att berätta. Saknar hästarna och familjen som satan bara. Tur jag snart kommer hem så ja kan rida igen innan lovet är slut :)

Men men, nu ska vi ta och fortsätta kolla på hockeyn.. suck. Finland leder, fuck finland. Häng finland.

Japp, tack för mig.

RSS 2.0