God morgon..

Godmorgon. Vaknade för snart en timma sen men var tvungen att ligga kvar och kramas en stund med älskling, myyyys! Förstår inte vad som har hänt med oss, vi sover aldrig längre än till 10 längre! Helt sjukt, haha. Men jag tycker om att gå upp tidigt faktiskt, man vill ju inte sova bort hela dagarna liksom..

Ahja, mamma kommer hem vid typ 12 tror jag, och då ska hon köra upp mig till Bea så jag kan rida henne. Vet inte vart det bär av idag, det är ju  sånt som märks. Hoppas av hela mitt hjärta att hon är lugnare idag än vad hon var igår.. haha. Säger bara en sak.. ston.

Har inte bestämt mig för om jag ska rida Tamarillo före eller efter.. men det blir nog efter, annars måste jag börja skynda mig som fan. Och det orkar jag inte.. så ja, han får ridas efter Bea helt enkelt :D

Kan ju säga det att jag och älskling sår en asbra film igår kväll, red riding hood tror jag den hette. Tycker alla borde se den, skitbra :P Lyckades hålla mig vaken nästan hela tiden, slumrade bara till en stund i mitten typ.. haha. Jag somnar alltid när jag kollar på film, spelar ingen roll om det är mitt på dagen. HAHA. Men ja, så äre.

AHja, vi hörs väl senare.

Bild 3, någon i din familj.

Världens goaste storebror ever. <3

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ÅHHHHHH BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD. hade suttit och skrivit i typ 10 minuter om hela jävla dagen idag och så bara försvann allt. JAG ORKAR INte SKRIVA OM. Suck..

Heartbroken

Gråt dina tårar, dom kommer ändå torka

Såren läker bit för bit, ta tag och orka

Gå vidare, för kärleken gör ont

Utan varandra så känns allt tomt..



Bild 2, en bild på dig själv.

HAHAHAH, sjukt gammal.

..

Heehhej bloggen, haha.

Fredag idag = massa mys med älskling! Underbart helt enkelt, åh vad jag älskar helger :,)

Iaf, red en sväng ute på ängarna med Tamarillo idag också. Skulle ridit upp till terrängbanan men var rädd att det skulle börja åska osv efterssom det gjort det av och till hela dagen typ. Men ja, han var go och fin, awesome.

Skulle ju dragit o ridit Bea också, men hon fick vila idag, hade ingen skjuts :( Hade tänkt be Elisabeth köra upp mig men direkt när hon kom hem åkte vi och käka pizza, mums fillibabba! Snäll är hon som bjöd på pizza, Tack så mycket! :)

Men ja, imorgon får jag se till o ta mig dit på något sätt iaf. I värsta fall får jag väl knata.. suck.

Älskling och jag har spenderat hela dagen tillsammans med Martin också. Glott film och haft det allmänt trevligt, han förljde även med till Arum o käka pizza, trevligt :D Han tog nyss moppen hem, så nu är det bara jag och älskling kvar, haha :)

Ahja, nu ska jag njuta av att det är fredag, kanske uppdaterar mer sen, kanske ;)

C a l a m i t y J a n e, i miss you..

Har börjat rida Bea varje dag nu, och det är sååå kul! Hon är så jäkla go och glad, positiv till allting och bara allmänt söt!

Igår var jag ute och skrittade en snabbis (skrittar bara fortfarande, och korta stunder osv) men iaf, igår tog älskling med Sabina upp till stallet och så gick han med när jag red :,) Eller ja, dom hamnade typ 40 år efter, HAHA, såg dom inte så ofta.. söliga? Yes!

Idag körde mamma upp mig till stallet och så red jag på ridbanan. Bara skritt, men jobbade henne ganska mycket i form osv. Alla muskler hon har i kroppen behöver starkas så det är jättenyttigt för henne att jobba i form. Hon går inte i form särskilt länge, men när hon gör det, satan vad fin hon är då!

Att ta bakhovarna var inte särskilt populärt i början heller, men nu går det jättebra! Och idag tog jag mig upp själv för första gången. Efterssom hon har väldigt svårt att stå still brukar alltid mamma eller någon annan hålla i tygeln, men idag höll hon bara i stigbygeln, vilket betyder att jag kom upp själv, nice!

Men ja, hon är verkligen skitgo den där hästen alltså.. Bea! <3

I tisdags hade jag en awesome hoppträning med Tamarillo också! Han var skitgo och jättefin, fick massa berömm av Otto också, är så glad att träningarna bara blir bättre och bättre! Han är verkligen otrolig min häst, och det är sjukt vad mycket han lär mig! Gullehäst.

idag när jag kom hem från skolan drog jag direkt ner till stallet för att ta en sväng med honom också, blev inte så långt med hade ju brottom till Bea, haha. Imorgon har jag tänkt dra upp med honom till terrängbanan, vi älskar den nog lika mycket båda två! Så kul :,) Sen om jag fixar skjuts ska jag ta mig en sväng med Ba också, annars får hon vila imorgon :)

Snart är det sommarlov också, så sjukt niiice! Det är seriöst typ bara 10 skoldagar kvar eller nåt? Skapligt skönt. fatta vad jag ska steka gärnet alltså.. muuums.

Ahja, uppdaterar mer imorgon, vi höres ;)



Bild på en otroligt saknad häst.. det är sjukt vad tomt det är utan dig.. saknar dig varje dag, varje timma.. Det går aldrig en dag utan att jag tänker på dig, pratar om dig eller sitter och kollar på gamla bilder på våran tid tillsammans. Jag har fortfarande inte förlåtit mig själv för att jag släppte taget om dig, tillsammans hade vi kunnat komma hur långt som helst.. men jag vet att du har det bra, och det är allt jag kan bry mig om för tillfället. Du har en plats i mitt hjärta, men all säkerhet. Älskade, underbara häst.

dag 1, en person du umgås väldigt mycket med.

Kunde du aldrig ha gissat va? Hehe.

Jag har världens finaste älskling. Inte en enda kille i hela världen kan mäta sig med honom, inte på något vis. Kanske i dina ögon, men inte i mina. Jag är glad att jag fann dig, lyckan i mitt liv. §

30 dagar i bild ;)

Ja, jag gör som alla andra, massa olika bilder där rubriken är bestämd eller vad man ska säga. På så vis blir det mer bilder i bloggen.. har märkt att jag är ganska dålig på det.. haha. Men ja, vi får väl se hur det går, kommer som sagt inte uppdatera varje dag.. haha.

Bild 2: En bild på dig själv

Bild 3: En bild på någon i din familj

Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Bild 5: En gammal bild på dig själv

Bild 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp

Bild 8: En person som du saknar

Bild 9: Någon i din släkt

Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll

Bild 11: En person du kan berätta allt för

Bild 12: En bild på din vardag

Bild 13: Du och någon klasskompis

Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Bild 15: En person som du vill vara med

Bild 16: En bild på dig själv

Bild 17: En ovanlig bild

Bild 18: En bild på din fritid

Bild 19: En person som är snygg

Bild 20: En bild på dina närmaste

Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig

Bild 22: En bild på en tid du saknar

Bild 23: En bild från i somras

Bild 24: En bild som gör dig glad

Bild 25: En person som alltid gör dig glad

Bild 26: Någon/några du alltid har roligt med

Bild 27: En bild som du alltid skrattar åt

Bild 28: En tokig bild

Bild 29: Den nyaste bilden på dig själv

Bild 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

 

Listan jag kommer följa ;)


Kan inte rida Bea idag :(

Hejhej bloggen.. HAHA. Måndag idag, skola.. riktigt segt.. suck. Men ja, antar att man får stå ut, det är ju bara typ 3 veckor kvar till sommarlovet nu? Fett chill kan jag ju ta o berätta!

Ahja, nu sitter jag hemma hos älskling och dunkar musik, han är osocial med sitt dataspel.. gullig.

Igår red jag Bea igen, och fortfarande, ingen hälta! Blir så glad nu att jag kan börja sätta igång henne igen, har varit så tråkigt att inte ha fått rida! Men ja, ska bara se till att ta det för försiktigt haha, bättre det än att gå för fort fram så hon blir halt igen.. Sakta men säkert skare va! ;) Iaf, igår förljde Nathalie och Marie ut och red, och sen skulle dom rida lite längre så jag red hem med Bea, och hon gick faktiskt hem utan att protestera när dom andra gick åt andra hållet? Då blev jag väldigt glad, hihi.

Iaf, idag skulle jag ridit Bea igen, men har ingen skjuts dit :( Älskling har ingen bensin i moppen och mamma jobbar till 8.. så får inte ens träffa henne idag ;( Och imorgon kan jag inte heller rida för då har jag Ottoträning med Tamarillo, men på torsdag får jag väl ge mig ut igen, hihi.

Känslan av att rida denna stora, bruna, fina, söta, busiga häst igen är otrolig! Så grymt kul! Ta inte illa upp Tamarillo, du är fortfarande bäst. §

Men ahja, orkar inte blogga mer.. lat..? yupp.

Ska börja sätta igång Bea igen!!

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat på typ.. en vecka typ? HAHA. Men ja, kan ju tala om att det är rätt mycket som hänt!

Jag och världens underbaraste älskling har firat ett år tillsammans! I onsdags var vi inne i stan och kollade på bio, den nya pirates of the caribean, eller hur det nu stavas.. Sen efter det åkte vi hem och jag sov hos min fina pojke. Underbart helt enkelt.
Det är ganska svårt att ta in att vi nu har varit tillsammans i över ett år, det är helt sjukt! Finns ingen som gör mig lika lycklig som du, Christian Jonathan Skagvard. You rock my world! <3

Igår red jag Bea för första gången på väääldigt lääänge! Efterssom ingen av oss har kunnat se någon hälta på flera dagar bestämde vi oss för att rida henne lite försiktigt igår!
Trodde att det skulle vara ett rent helvete att ta sig upp, men faktiskt inte, lite knepigt var det dock, efterssom jag alltid väntar tills hon står helt stilla innan jag ska upp då jag inte tillåter att hon springer runt mig osv.. haha.
Men väl uppe fick jag mig allt ett par.. bocksprång? Haha ja, helt sjukt. Men det var liksom de första stegen som hon började bocka osv, men efter att jag dragit upp huvudet på henne lade hon av snabbt och blev helt underbar! Fast trodde faktiskt att jag skulle åka av, har aldrig suttit på en sån stor häst som gjort.. så.
Men ja, när jag red kunde Marie inte se någon hälta iaf, tom travade en liten bit men inget syntes då heller, perfekt!! Så nu blir det att sätta igång henne väääldigt försiktigt då hon absolut inte får bli halt igen.
Sen, då satsar vi på att bli semestercups vinnare 2011! Iaf i hoppningen..
Btw slog hon inte med huvudet en enda gång igår!! Kanske var maskarna som ställde tilll det för henne? ;)

Igår hade jag och Tamarillo dressyrträning för Marie också!! Och kan ju säga att det verkligen kändes underbart stundtals. Vi började med att tömköra honom ett tag så han skulle bli lite lösgjord osv.
Sen började jag rida och de gick väl inge vidare, så vi satte på honom en graman. Och då, då jävlar jobbade han fint stundtals kan jag ju tala om! Han är ju så sjukt stor och stark, och då orkar jag verkligen inte rida ihop honom, det är verkligen helt omöjligt. Då går han liksom bara och böjer lite på nacken, men jobbar inte som han ska. Men när man sätter på gramanen, då går han verkligen i form och får med sig både rygg och bakben osv, niice!
Har aldrig sett Tamarillo så trött som har var igår när vi var klara, det verkligen droppade svett! Haha det är nyttigt för honom.. han som gått och blivit så lat!

Sen har älskling och dom gått och skaffat hund! Eller ja, möjligtvis är det bara tillfälligt då de har henne tills någon annan kan ta hand om henne, men jag tror nog allt att hon får stanna ;) Hur söt som helst är hon! Synd om hon ska flytta sen.. :(

Har inte så mycket mer att berätta, orkar verkligen inte sitta och skriva mer nu. Vi får väl se sen om jag bloggar mer idag, men lovar att jag ska bättra mig iaf!

Tamarillo taggade järnet på terrängbanan idag.. HAHA.

Min gosebjörn var hur gosig som helst idag! Drog upp till frösvis lilla terrängbana eller vad man ska säga som ligger precis bakom ridbanan och hoppade lite! Värmde upp på ridbanan först osv eftersom det inte finns något bra ställe att göra det på inne i skogen. Där lät jag han galoppera på som satan på lånsidorna, och sen korta så mycket det gick på kortsidorna. Kan ju säga att han blev redigt taggad av det, haha. Sen när vi kom ut i skogen och skulle hoppa var det bara att hålla i sig, jag hade verkligen ingen talan alls! Han tyckte att det var så grymt kul alltså! Har ju inte vart och hoppat där på typ 2 månader eller något.. kan ju vara därför ;) Han höll bokstavligt talat på att studsa mig ur sadeln en gång, HAHA. Men han var fin, min gubbe§

Mamma följde med upp och tog lite kort också. Det blir som vanligt när mamma håller i en kamera, ganska suddigt, haha. Men ja, hon är snäll som har försökt i flera år iaf :,). Nu tror jag dock hon börjar ge upp.. lämnar över kameran till någon annan varje gång det är dags för tävling.. gulligt. Men det kommer nog upp bilder imorgon, orkar inte nu, har inte ens fört över dom till datorn..

Annars har dagen spenderats åt.. ingenting faktiskt. På förmiddagen åkte jag, mamam och Simon in till stan och kollade på tävlingar! När vi var och kollade tror jag att det låg på 130, men det var rätt kul att se ändå. Själv föredrar man ju typ 150 hoppningar, haha ;)

Och Bea ja.. det vanliga, åka upp och pyssla om henne.. gå en sväng, borsta.. osv. Det är sååå synd att jag inte får rida henne! Varje gå kommer till stallet vill man bara slänga på henne sadeln och ge sig ut på en skogstur.. vilket jag givetvis inte kan göra :( Hoppas av hela mitt hjärta att hon blir helt frisk snart.. §

Men ja, snart ska jag fortsätta mysa med älskling. Blir väl att glo film ikväll också, guttans! Älskar att somna med världens bästa älsklings armar runt min kropp.. känner man sig älskad och betydelsefull..

..

Du var söt med stort S, nu är du bästivärlden med stora bokstäver överallt! (a)
Haha, erkänn att jag är bäst??
Ahja, nu ska jag lägga mig och kolla film med min fina pojkvän. Fredagsmys med chips och godis sitter aldri fel!
Visste ni föresten att vi firar ett år tillsammans nästa vecka? Helt sjukt!!

Bild från maskeradhoppningen!

Var ett tag sen man bloggade nu, men har inte haft tid. Ridit och pluggat.. har jag gjort hela tiden typ, haha. Hade prov i religion idag, gamla testamentet.. heh..

Men ja, orkar inte sitta och blogga länge, tänkte bara slänga upp en bild på maskeradhoppningen som är tagen av Carola Johansson, hoppas det var ok att jag tog bilden!

Bilder på alla andra som var med på maseradhoppningen finns här http://dayviews.com/#!/falkenshs96/ även fast ni inte är hästintresserade borde ni gå in och kolla, alla var redigt bra utklädda, haha! :D
Vissa mer seriösa än andra.. men men!

Maskeradhoppningen gick hur bra som helst!

Har inte uppdaterat mer sen i lördags, men ska iaf berätta hur det gick i söndags!

Hoppade 80 och 90, men kan ju säga direkt att jag hade kunnat ta 90 och 100 utan problem! Tamarillo var så jäkla go och fin alltså! Sjuukt pigg och glad, avstånden stämde nästintill hela tiden och han var typ 20 cm över varje hinder! Nollade båda klasserna!

Jag hade faktiskt inte förväntat mig att vi skulle komma runt båda klasserna felfritt. Efterssom han är lite stel osv brukar det hända att han petar ner en bom i slutet av banan när han inte orkar mer osv, men icke! Han kämpade så jääkla mycket och han tyckte det var så kul! Öronen spetsade framåt i varje språng och allting! Det var verkligen.. helt otroligt!

Sen när vi var inne på prisutdelningen (alla som gick felfritt fick komma in och ta emot en rosett) vart han så jäkla taggad! Vi har aldrig blivit placerade förut så jag visste inte hur han var på prisutdelningar osv. Men när alla stod där och fick sina rosetter osv stod han och verkligen krökte på nacken och visade upp sig skitmycket, haha! Sen när hästen framför oss började galoppera taggade han till som bara satan! Typ "studsade upp på bakbenen" ett par gånger och sen bara for iväg i världens fart, naaaw!

Det är så otroligt kul att han fortfarande har viljan kvar! Trots att han blir 20 om bara ett par veckor och troligen har hoppat i över 15 år tycker han fortfarande att det är lika kul! Man ser verkligen hur glädjen lyser i hans ögon när han får göra det han älskar allra mest - hoppa.

Han var verkligen helt otrolig, så jäkla underbar!!!

Bilder kommer nog upp snart, ska se om man kan "sno" dem från falkens hemsida, haha ;)

Maskeradhoppning imorgon!

Har verkligen inget kul att blogga om känner jag. Nuförtiden är det bara tråkigt att sätta sig vid datorn och skriva.. här. Vet inte vad jag ska skriva om, det suger.

Men iaf, idag har jag gjort rätt mycket faktiskt.
Först, upp vid 8 på morgonen, släppa ut hästarna osv, mocka och allt tråkiiiigt :( Sen hem, ta av våra hästarna deras täcken, ta moppen till Blackstad = Tonek. Spela cs, gick skitbra för mig.. ehe, men jaja. Upp till Bea och hästarna igen, lunchfodring.  Sen hem, äta, upp till frösvi, bygga banan tills imorgon, maskeradhoppning ;) Upp till hästarna igen, insläpp  osv, sen vidare till Tonek igen.. och nu sitter jag här hemma hos älskling :D

Haha fatta jobbig dag, massa åkande hit och dit.. Zzz. Och dagen är inte slut än, vid 8 ska vi ner till vårat stall och duscha Tamarillo så han blir ren tills imorgon, han ser tydligen ut som värsta grisen.. SUck! Men ja, hoppas väl på att det år bra imorgon då, håll tummarna för mig! ;)

Ahja, hörs imorgon ;)

Good times.. i miss them, i really do..


A drop in the ocean..

Ser at jag blivit dålig på att blogga igen.. ber om ursäkt.

Iaf, nu har skolan dragit igång igen, skitråkigt. Jag som hade de så gött på lovet alltså :(

Men ja, idag efter skolan drog jag upp till Frösvi med Tamarillo :D Efterssom det är maskeradhoppning på söndag kände jag att jag behövde hoppa honom lite :D Han var sjukt fin idag faktiskt, jättepigg med drog inte nånting osv, kul! Hoppade ett par språng på 105, kändes bra iaf :)

Har lite beslutsångest över vilka höjder jag ska hoppa på söndag också, haha. Hade ju tänkt hoppa 90 och 100, men med tanke på att hela jag kommer vara uppstoppad med kuddar osv kommer det nog bli lite svårt.. + att jag ska rida i typ mjukisbyxor, det är helt sinnesjukt hur mycket man glider faktiskt.. Så ja, tror jag sänker klasserna till 80 och 90, jag tänker inte ramla av på maskeradhoppningen och skämma ut mig totalt när jag ser ut som en.. köttbulle.

Iaf, på maskeradhoppningen ska jag vara utklädd till Nalle Puh, sexiiiigt ju? Haha.

Har faktiskt inget mer att berätta.. är sjukt trött. Ska snart dra hem till mig, sitter och väntar på att älskling ska bli klar med sin lol match bara.. suck.



Såhär kommer jag och Tamarillo sluta på söndag. Han kommer ramla på mig, på grund av att jag blev så extremt tjock i mina kläder.. heh

..

No one ever takes a photograph of something they want to forget.



Snö??

Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om att det snöar i MAJ? Vad är det här liksom? Trodde jag skulle dö idag när det började snöa, vart tog sommarvärmen vägen liksom? :(

Ahja, idag har vi varit duktiga och mockat resten av hagen, så nu kan de gå ut där igen imorgon! De var sååå tjuriga idag när de bara fick gå på en liten del av hagen, helt otroligt, haha. Men ikväll får de iaf sitt avmaskningsmedel så det blir bra :D

Annars har jag inte gjort nånting idag, varit duktig och städat hela rummet, inte illa. Beställt kläder också, niice! Skulle ha tränat för Marie idag men vi flyttade det tills imorgon, pissväder?! Efter träningen som är klockan 12 ska vi in till stan och fixa lite saker till maskeradhoppningen som är nästa helg.

Nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska "klä ut mig till" haha. Men vi får väl se om det går att rida när man har både armar, ben och mage uppstoppade..

Jag ska nämligen vara.. nää, hemligt. Pinsaaaamt. Heh.

Haha, vi hörs.

Dia Psalma - Luft.

Du vet att luften den är gratis, den kostar inget alls, så tror du verkligen att den är nyttig för din hals?
Nu får man snart betala för att kunna andas rent, blir det nånsin bättre eller är det redan försent?

Vem kan segla utan vinden?
Vem kan skrika utan luft?
Vem kan hata utan ångest?
Vem kan älska utan lust?

Kan du se genom väggen, kan du höra någons röst?
Kan du säga till nån annan, att du behöver tröst?

Den är längre bort än du tror.

Jag vill vara luft, jag vill glömmas bort, jag vill vara allt, jag vill kommas ihåg.
Jag vill vara luft, jag vill glömmas bort, jag vill vara allt, jag vill kommas ihåg.

Där bortom finns nå annat, du har nog sett samma sak.
Jag ska spara till en egen resa och glömma färden tillbaks.

Våran mark slutar aldrig snurra, du kan inte bara sitta still.
Det finns nya miljonärer som kan göra vad dom vill.

Vem kan ro förutan åror?
Vem kan springa utan ben?
Vem kan skrika utan munnen?
Vem kan kasta utan sten?

Kan du komma genom väggen, kan du höra mina ord?
Kan du lyssna riktigt noga, och sen säga att du förstod?

Jag är längre bort än du tror.

Jag vill vara luft, jag vill glömmas bort, jag vill vara allt, jag vill kommas ihåg.

En enda värld av mörker, en bur av natur.
Människor som andas utan att veta hur.
Ett liv kan bli flera, och flera kan bli ett.

Förstår du vad jag menar?
Det är väl ganska lätt?

Jag vill vara luft, jag vill glömmas bort, jag vill vara allt, jag vill kommas ihåg.
Jag vill vara luft, jag vill glömmas bort, jag vill vara allt, jag vill kommas ihåg.



..

Alla bara skriker,
men du och jag,
vi viskar..



Det finns verkligen inte ord för hur mycket jag älskar dig. Det finns ingen som gör mig lika lycklig som du gör. Stanna hos mig föralltid, var min föralltid, det är svårt ibland, men vi klarar allt. Bara vi kämpar tillsammans.




Det nys tillskottet i hagen!!

Senare på kvällen drog jag och älskling ner och gav våra hästar mat. Skulle ridit med Elisabeth men hann inte, och orkade inte heller för den delen, men Tamarillo överlever nog, han har gått relativt hårt dom senaste dagarna med mycket galopp osv! + att vi snart har träning för Marie, den är imorgon men vi kanske kan flytta den till tisdag efterssom vi ska fortsätta mocka hagen imorgon..

Hur som helst, på vägen ner till stallet stannade vi till vid hagen där Bustan går med sitt nya föl! En underbart söt liten varelse som var otroligt social! Trots att hon bara är 2 dagar gammal kom hon fram och ville pussas massa, haha! Troligen kommer hon få heta Blunda, hennes storasyster heter Blinka!
Blinka, blunda, titta, fattar ni? Haha. Det är saker man gör med ögonen, för er som inte riktigt har alla skruvar kvar..















Underbart söt!



Mer bilder på Bea!

Idag var jag, mamma och älskling uppe hos Bea och mockade typ.. halva hagen, haha. Efterssom Bea har mask ska vi få ut all skit osv tills alla är avmaskade. Vi la all skit på en pressening.. och den tyckte hästarna var väldigt intressent, haha. Och Bea var hur gosig som helst i hagen idag, kom fram och skulle pussas och allting! Sen när jag satt på marken stod hon bakom mig och blåste mig i håret och luktade på hela mig, GULLEHÄST! :,)
Kakan och Bea!
Bea, så jäkla söt alltså!
Bea och Fiddeli! Men herregud hur ser jag ut? Värsta fjortisen som blivit utsläpad i en hästhage typ, illa! Får se till o färga håret.. förjävligt.


Bildbomb på Bea!

Antar att många av er har velat se lite fler bilder på Bea nu ett tag, och här kommer det några ;) Alla blev väl inte sådär jättebra men hon ville vara väääldigt nära kameran så det var svårt att ta kort, haha! Fotomodellen nästa.
Bilderna är tagna igår, lånade Elisabeths kamera, hihi!

Fiddeli och Bea, Bea älskaaar Fiddeli!
Vacker? Yesbox!
Hihi, muuulen! :,)
Pratglada hästar..verkligen
HAHA, kolla tungan!!
Haha, orkar inte mer.. x)

Valbooorg.

Hihi igår glömde jag berätta att ardenner stoet i vårat stall fick föl, och att det var något av de sötaste jag någonsin sett.. Jisses vilket söt bebis alltså! Ett sto även detta, haha ;)

Men iaf, igår var det valborg. Runt 8 nånting åkte vi hem till Tonek, där de va massa folk osv. Hela kvällen spenderades där, åkte hem efter 12 nångång, var helt slut.. så när vi kom hem drog vi på en film som vi såg typ 20 minuter på, sen blev det mys :,). Men ja, valborg igår var bra om man bortser från att vissa personer blir allmänt jobbiga och alldeles för mycket när de druckit. Men jag är glad att jag har min älskling, han är bäst bäst bäst. <3

Igår tog vi några riktigt fina bilder på Bea i hagen också, ska ladda upp dom lite senare eller imorgon, har ingen ork nu, haha.

Idag ska jag rida med Elisabeth också, men det blir inte förens ikväll för just nu är hon i stan. Får väl se vart det bär av, nånstans kommer man alltid, haha!

AHja, orkar inte blogga mer nu, vi höreees.

RSS 2.0