Ska vi göra nå äckligt, baby?

Halådääääär.
 
Idag började skolan igen efter ett alldeles för kort lov, kändes seriöst som att det bara var vanlig helg och inte lov. Förstår inte vart lovet tog vägen faktiskt? Aldrig varit med om något värre. Iaf, första skoldagen var som den alltid är efter ett lov, sjukt jävla tråkig. 
 
Nuu sitter jag iaf och dunkar musik i min ensamhet, fina grejer. Ska snart ut med hundarna osv.. Tänkte vara duktig och skriva lite på mitt hemkunskapsarbete också, som snart ska vara klart, panik. Skriver om etik och moral inom hästslakt. Jäkligt intressant faktiskt! Visste ni att hälften av alla hästar som avlivas i Sverige varje år inte slaktas här? (De transporteras utomlands och får sluta livet på ett brutalt sätt där istället). Hemskt rent ut sagt. Och visste ni att de betalar mer än dubbelt så mycket för hästköttet i Italien? Äckligt. 
 
Fattar inte varför Sveriges slakterier ska vara så förbannat äckelsnåla. Betala mer för köttet så de slipper lida i trånga transporter på väg ner till Italien, Rumänien, Belgien osv. Jävla Sverige, sämst som vanligt. 
 
Haha känner att jag börjar tappa tråden lite här nu.. Men kan inte låta bli, blir så jävla förbannad när jag skriver om sånt här bara. Ni kan ju gissa hur många svordomar min text i arbetet består av.. Ångrar faktiskt att jag började skriva om just detta, får sjuka skuldkänslor och önskar att man kunde rädda alla hästar som transporteras utomlands och ge dem ett värdigt avslut istället. Det ni, det vore nåt. 
 
Iaaaaaf haha nu ska jag sluta skriva om döda hästar. Min finaste gubbe mår bra iaf! Var nere och gav dom käk efter skolan, men har inte ridit. Imorrn ska jag ut med Nikele en sväng också, spännande. 
 
Nää vi hörs. GE MIG TIPS PÅ SAKER ATT SKRIVA OM BLIR GALEN SNART. 
 
Följ mig på instagram btw, emmaaasandstrom 
 
 
Min stjärna. Från och med på onsdag är han permanent. Längtar. 
 
 
 

Long time ago.

Jaaaa trots att det är lov nu så suger jag på att blogga. Men har faktiskt skrivit några inlägg tidigare i veckan, som inte publicerats? Wtf. Aja :) 
 
Imorgon börjar skolan igen. Suck, suck, suck. Vill inte, vill inte. Meeeen bara att bita ihop I guess. Inte sådär jättelångt kvar tills påsklovet va? 
 
Min kärlek befinner sig iaf 70 mil ifrån mig, fortfarande :( Idag är det en vecka sedan han åkte, och det är typ 2 veckor kvar tills han kommer hem. Blä vad jobbigt. Aldrig varit utan honom så länge på 3 år. De är fasiken hemskt alltså. Men han har ju körkort när han kommer hem :D
 
Iaf, Tamarillo mår bra och är busig som vanligt :) 
 
OCH TAGGA TATUERINGSTID PÅ TORSDAG, TJUHU. 
 
 

Lördagshumorn är på topp

 
 
 
 
 
 
 
 

Bara döda fiskar går med strömmen.

Halådär. 
 
Red Tamarillo ute på ängarna imorse, och idag hade jag sadel på, höhö. Han var om möjligt ännu mer galen idag så hade garanterat inte suttit kvar om jag hade ridit barbacka haha. Men "körde slut" på honom ordentligt idag i djupsnön, det behöver han :) Ska försöka ta mig till ridhuset snart också, behövs verkligen känner jag :( Men iaf, han var fin, bäst, underbarast osv  idag också som han alltid är, mitt hjärta. 
 
Åh, jag önskar att Tamarillo vore 10 år. Tänk så jäkla kul vi hade kunnat ha på Vreta i höst han och jag, min bästa vän. Om jag skulle få en önskan, då skulle jag inte önska mig pengar, evig kärlek, fred på jorden eller något sånt. Jag skulle önska mig Tamarillo, 12 år yngre. God, ?
 
 
AE NU BABBLAR JAG PÅ OM INGENTING VETTIGT. Säg vad jag ska skriva om mina fina läsare, hihi :D 
 
 
Jag o hjärtat för ett par veckor sedan. äääälskar hur långt mitt hår ser ut att vara på bilden

Sportlov!

Idag började lovet, fy fasiken vad skönt :) Ska bli redigt gött o bara slippa skolan och allt vad det innebär ett tag. Smaskens. 
 
Ja, och kan ju säga också att det är slut på det roliga för Tamarillo från och med nu. Har ridit jättemycket barbacka hela vintern just för att det värmer så bra när det är kallt ute, och för att han äääälskar att bli barbacka riden, men aldrig igen. Red barbacka på ängarna idag och han var så jävla busig att jag höll på o flyga i backen 5 gånger. När jag hade tagit första galoppen fanns det inget stopp i honom och han gjorde allt för att dra iväg. Suck :) Tur man har lite balans iaf, höhö. Nä men var riktigt nära att jag for i backen ett par gånger.. 
 
Ahjuste, har fått tatueringstid nu också! 27e smäller det! Tagga, tagga, tagga. Tagga smärtan också :( Buhu. Men det är såå värt de. Ska somsagt tatuera in Tamarillos namn på armen, med lite blommor o grejs runt. Ni får se bild när jag ritat upp en skiss.. eller ja, jag suger på att måla.. 
 
Någon människa som skriver snyggt och målar bra? Hör av dig. I´ll pay cash. 
 
Iaaaf nu är jag hemma hos pojkvännen, han pluggar körkort och jag gör detta, hihi. Snart ska vi dra på the notebook och mysa, underbart <3 På söndag åker han till Sundsvall i 3 veckor,kommer sakna ihjäl mig! :( Meen, förhoppningsvis kommer han hem med körkort.. ;) 
 
Ae, ha en bra fredagskväll! :D
 
Photo by emmaaasandstrom
 
 
 

Alla <3ans dag. eheh.

Halå! Kan ju börja med att säga glad/grattis på alla hjärtans dag! Heter det glad eller grattis? I don´t know. 
 
Kicken och jag har myyyyst idag, till fast and furious 5! (MUMS PÅ VIN DIESEL OCH DEN ANDRA VAD HAN NU HETER). Hehe. Iaf, så jäkla gött. Jag och Kicken har alltid haft som standard att kolla på "the notebook" varje alla hjärtansdag sedan vi blev tillsammans, men vi bestämde oss för att kolla på den imorgon istället och ha en total-mysig fredag. 
 
The notebook måste vara bästa filmen genom tiderna alltså, verkligen. Har seriöst aldrig sett en lika bra film, eller en som berört mig lika mycket. Har du inte sett den, se den! Imorgon hoppas jag att jag kan hålla mig från att gråta, 3e gången gilt?
 
Har inte ridit Tamarillo idag, han fick vila hihi. 
 
Anyway, ska sova med bäste pojkvännen nu så hörs vi imorrn, eller nåt" :D 
 
 
 
Best ever. tjuhu. 
 
rubrik made by boyfriend. 

Börjat rida frieser, eheh

Halådär!
 
Jag har inget kul att berätta, sorry for that..Men men. 
 
Kan iaf säga att jag börjat rida stallägarens häst lite, ska rida honom två dagar i veckan nu framöver. Riiktigt fin och ståtlig frieserkille som varit skadad sedan i maj, och som nu är under igångsättning. Red honom första gången idag och det fungerade finfint. Ska bara skritta honom i en månad till ungefär, sen börja trava, galoppera osv. Kommer rida honom tills jag fått tag på en egen ny häst. Vem säger nej till lite extra cash liksom? Hehe ;) 
 
Men sen gör jag det inte enbart för att jag får pengar för det, utan också för att det är otroligt nyttigt för mig själv som ryttare. När jag var på Vreta sa de till mig att jag skulle ta varje chans jag kunde till att rida olika hästar, och Nikele, som han heter, är verkligen totalt olik någon häst jag haft. Väldigt snäll, men lättskrämd och behöver en "fast" ryttare. Motsatsen till Tamarillo? Typ. Men det ska bli spännande! 
 
Mamma red Tamarillo idag hihi, och han va fin o bäst as usual. Bäste hästen. <3
 
NAE, slänger in en bild på Nikele, så ni får se hur snyggingen ser ut! 
 
 
Nikele och lilla Jane. :)

Lördaggggg.

Halådär! 
 
Kan börja med att säga att jag sov 12 (!!!) timmar inatt, fyfasiken. Slocknade i soffan vid 9 igår, blev väckt av pojkvännen vid 10, gick in till min säng och somnade där efter 1 sek typ. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig. Hur vanligt är det för en 16åring att vara så trött att man somnar vid 9 på en fredagskväll? suck haha. Aja, skönt vare :,) 
 
Har vart och ridit mitt hjärta iaf! Red honom på ridbanan, och idag gick det tom att trava där, överlycklig typ haha :,) Hade säkert gått att galoppera också men kändes att det var halt under så höll mig till skritt och trav bara. Han var duktig iaf, körde massa övergångar för lydnadens skull, kan han verkligen behöva! Alltså skritt, trav, halt, trav osv. Hann bara rida typ 25 min, men de är ju alltid något! :)
 
Just nuuu sitter jag och väntar på mormor och morfar som ska komma om exakt 15 min haha, äta semlor ffs. Gött. 
 
Ahja, vi hörs snart, I hope. 
 
 
Jag och finaste Bella. <3

Kommentarer.,

"Ska du låna/köpa en ny häst nu då??"
 
Antar att du som skrev kommentaren undrade eftersom jag skrev i inlägget att jag blivit godkänd på ridprovet till NIU. Och ja, jag måste skaffa en ny häst. Det är inget jag ser framemot just nu då hela processen med att skaffa en ny är så förbannat jobbig haha..men ja. 
 
Hade jag fått ha kvar Steffe (!) hade jag inte behövt leta efter ny häst, men ja, nu måste jag det. Jag kan inte komma till skolan i Augusti och inte ha en häst med mig. Det funkar liksom inte. Hade jag kunnat ta med mig Tamarillo hade jag gjort det tusen gånger om,men somsagt han blir 22 iår. 
 
Jag provrider inga hästar just nu, men letar efter den "perfekta". Har du en häst som är mellan 5 och 10, med kapacitet att gå minst 130 och är mellan 165 - 175. Hör av dig. 
 
Och btw, nästa gång du kommenterar, släng med ditt namn  då ;) 

King size

Hallådär, kött o blåbär. Suger på att blogga as usual men sånt är livet tjuhu. Aja.
 
Idag hade vi iaf skriftliga nationella i Svenska, och jag skrev en debattartikel om skönhetsoperationer. Äuk. Tror de gick bra iaf, men det är ju sånt som märks! 
 
slutade vid 11 så åkte hem och red mitt hjärta direkt. Skrittade en sväng ute på ängarna bara, men kan tyvärr inte göra så mycket annat just nu. Alla vi som hatar vintern? Har iallfall kommit fram till att Tamarillo inte är 22 år gammal. Fyfan, får ju hålla i mig för glatta livet när han studdsar upp och ner. Suck. Gullefis :) Längtar som fasiken tills jag kan börja sätta igång honom ordentligt. Tagga långa uteritter,hoppträningar osv.. gash. 
 
Jajuste, igår kom vår nya hund hem också! Är en söt liten gris som vi adopterat från Irland. Fredrik heter han btw, hihi. Kan inte säga annat än att han är förjävla sötoch älskar att kissa i mitt rum.Blä. 
 
 
Huhu, söten. 

RSS 2.0