Ju mer dom spottar, desto snabbare kommer jag blomma

Sitter och kollar på bigbrother med mamma.. Haha fyfan vilket sjukt jävla skitprogram alltså. Skulle skämmas över mig själv om jag var med där? Vem kan frivilligt skämma ut sig sådär mycket för bara lite pengar..?! Dom flesta är ju seriöst helt jävla dumma i huvudet? Äe, tur att det är underhållande iaf..

Blir ingen skola imorgon heller. Kände mig ju helt "återställd" i morse men nu är det lite dåligare igen. Har ingen feber, men har lite ont i huvudet, halsen och hostar. + att jag är "sjuktrött". Imorgon ska jag dock vila upp mig  ( + rida tamarillo..) och se till att jag orkar gå på fredag. Måste se till att få hem alla böcker och skit så jag kan ta igen det jag missat.

Ahja, nu ska jag fortsätta kolla på det där helsjuka programet.. seeee ya.

Calle och världens finaste pojkvän, precis innan vi blev tillsammans i think. Det var en go dag detdär, saknart!

Down

HaluuUu!

Måste säga en sak, min kropp är fan ganska otrolig ibland. Igår hade jag 38.3 i feber innan jag gick och la mig. Mådde sjukt dåligt och kände mig svimfärdig. Idag när jag vaknar är febern som bortblåst och jag känner mig redo att springa ett maratonlopp typ..?! Fattar inte hur det går till alltså..? Har alltid varit sån, sjuk ena dan, frisk som en nötkärna andra dan. Till skillnad från älskling, som fortfarande inte blivit något bättre alls..?

Sen lär jag väl säkert känna mig sjukare framåt kvällen när jag "hållt igång" en hel dag, men men! Synd att man är barnvakt åt sin sjuka lillebror idag bara.. skulle vart hur mysigt somhelst att ta ut Tamarillo på en ridtur idag. Ahja.. ska iaf ta med mig hundarna och gå ner till stallet och ge dem mat sen. Inte vart där på 2 dagar.. :/ Men de har ju fri tillgång till hö.. så de blir ju inte direkt magra.. hah.

Iaf... för tillfället sitter jag med min sjuke broder i tv rummet och kollar på nickelodien hahah sjukt kul. Eller inte. Hatar den jävla kanalen, det värsta jag vet.. Men men. Blir att vara hemma hela dagen idag. Ska bara ligga och slöa och ha de allmänt tråkigt.. höhö. Väntar på pojkvännen min också. han skulle komma till mig när han vaknst men än syns han inte till.. hm..?!

Ae, imorgon lär det nog bli skola iaf. Bara 2 dagar i skolan den här veckan ju, de blir chill. Hoppas jag inte missat för mycket bara, men det brukar ju vara ganska lätt att ta igen.. :)

Ahja, vi hörs! 


jag och fina Jane. Snart 2 år sen.. tiden går fort..

On the floor

Shit alltså, fortfarande sjuk som ett as. Har varit sjuk sedan i söndags, och det verkar bara bli sämre och sämre..? Hostar som ett as, nyser ständigt, har feber och kallsvettas.. mysigt.  Har alltså inte vart i skolan heller.. Inte ens orkar palla mig iväg till stallet för att rida Tamrillo? Då är det ju illa alltså.. Alltid annars när jag är hemma och sjuk brukar jag ju rida.. hah. Det har iaf inte kommit på tanken, blir svimmfärdig av att gå ut till köket och dricka vatten? Åh.

Just nu är jag hemma hos fina pojkvännen. Han är också hemma och sjuk från skolan.. antar att vi smittat varandra. Nyss kollat på ett avsnitt av supernatural, inne på sista sässongen.. depprimerande fan.

Snart  ska jag ta och gå hem iaf. Rickard kommer med bussen vid typ kvart över 2 så måste vara hemma då. Och med tanke på att det tar mig typ 30 min att gå från älskling till mig är det väl bäst att jag börjar röra på fläsket snart.. Känner mig som värsta jävla pensionären typ.. suck :( En positiv sak med att vara sjuk iaf, man blir smal och slank! Har ju knappt ätit nånting alls sen i söndags och det syns kan jag lova, fint. Äe fan, vem vill se ut som en jävla planka egentligen? Folk verkar tycka att det är snyggt men det är det ju fan inte. Jag är stolt över min kropp och att jag är lite småmullig, bara mer att älska! :D Ska väl ta och äta en fet jävla pizza snart så jag blir ännu tjockare :,)

AHja, nog diskuterat om hur man ska se ut..

Näe fan, kom på att jag har saker att göra innan jag ska gå hem, seee yaaa!



I wanna be a billionare

Vaknade med ont i halsen och huvudvärk idag. Suck! Har tagit 2 alvedon men det verkar inte hjälpa.. Jag som hade tänkt ta ut Tamarillo på en mysig ridtur idag.. :( Hatar att vara sjuk, åh :(

Ska ligga och vila upp mig ett tag till, sen ska jag iaf bege mig ner til stallet för att ge dem mat. Har jag piggnat till då kanske jag orkar ta en barbackatur eller något. Håll tummarna för att jag frisknar till! ;)
Imorgon börjar skolana igen.. Har jag feber lär jag ju dock inte gå. SKönt med lite extra ledigt.. ;) Ahja, Näe nu ska jag ta och sova en timma tror jag. Vi hörs!



Dear santa, all i want is to be happy


Sterio hearts..

Det blidde ingen ridning idag, tyvärr :( Mamma hämtade oss på lanet vid typ 3, för hon va i stan så hann inte rida innan. Sen när jag kom hem hjälpte jag morsan och brorsan (HAHA) att slita bort massa tapeter i hallen.. de ska ju bli nytt där. Vips så var klockan 5 och mörkret började komma.. suck.

Mamam är iaf ledig imorgon också så får la se till att få med henne ut på en ridtur då. :)

AHja, nu sitter jag hemma hos världens finaste pojkvän. Vi ska snart gå hem till mig och duscha, sen ska vi tillbaka hit. Ska kolla supernatural hela natten, hihi. Vi är inne på sista sässongen nu.. sorgligt. VIll fan inte att de ska ta slut. Jag ska sakna er, SAM och DEAN! gosh.

Ahja.. näe orkar inte skriva mer. Vi hörs väl imorgon.



Counting all the asholes in the room

Halluu! Morgon på lanet, pigg och vaken! Jag och älskling skulle gå och vila igår vid 9 på kvällen, hade tänkt "sova" till typ 11, och sen sitta uppe hela natten. Vet ni vad? Vi somnade och vaknade vid 8 imorse.. HAHAHA. Skapligt lyckat alltså.. Hela natten förstörd.. men men!

Snart ska jag ta och smsa min kära moder, och be henne höra av sig när hon vaknat. Vi har planerat att ta ut båda våra hästar på en ridtur idag, myspys. Vet inte om det är varmt ute idag, men det får vi väl hoppas. Helt sjukt att man kunnat rida utan jacka de senaste dagarna?! Så otroligt skönt! Sommaren är påväg, i can feel it!

AHja, nu blev jag akut toa-nödig, seeee yaaaa!

...

I swear,
the world better prepare,
for when i´m a billionare

Breaking the law

Halluuu! Livet rullar på ganska rejält här uppe på lanet. Dunkar förtillfället "Kapten röd - saknade vänner". Då kan man ju inte vara något annat än på bra humör haha :) Han är förjävla bra alltså.. mums.

Nu har vi iaf beställt pizza nyss. Älskling och jag delar på en kebab med pommes, fint. Vi äter ju aldrig upp 2 pizzor iaf, så lika bra att dela. EKONOMISKA HAR VI BLIVIT!  stort + till oss alltså! Haha.. :,)

Jag är på ovanligt bra humör idag, varför vet jag dock inte. Har världens bästa pojkvän, familj och vänner. Snön smälter, sommaren är påväg och snart drar tävlingarna igång. Kan ju inte bli mycket bättre faktiskt!

Ah... nu vet jag inte vad jag ska skriva mer HAHA. Vi hörs :)



tamarillo i höstas.. haha kolla magen.. sjukt tjock. vackert!

becka SKRIVER

Halluuu
Tänkte gästblogg lite åt min kära Emma, som kom upp hit på lanet.
Har inte träffat henne på as länge.. 3 dar ;(
Dör utan henne, hon är min bästa polare ju!
Just nu sitter vi bara o glor, o ser alla som gillar facerapen Emma gav mig..
ingen som verkar tro på att de va hon och inte jag som skrev de.
Ikväll har jag inte en aning om vad vi ska hitta på, vi ska ju antagligen lana :))
Har ingenting annat vettigt att göra så vafan..
Ikväll blir det iaf pizza SKAPLIGT GÖTT, imorgon slutar lanet.. så lär vara fullfart ikväll.
På söndag blir de nog att dra en sväng med min underbara polares hästar :)
Skapligt länge sen vi red så de ser jag framemot nu när de börjar bli vår.
Är ju inte speciellt glad i hästar men med Emma så är det alltid lika kul och trevligt att hitta på något med dom!
Nuuuuu har jag ingenting att skriva mer om vad jag vet, så Heeeejdååå!
/ beckaaa

Laaaaaaan fifan

Sitter uppe på lanet med min fina Beckaaaaa. Min data funkar inte än, har inget internet. Min pojkvän är spårlöst försvunnen.. help me :( Ska hem sen vid typ 3, ta ut hundarna. Sen blire upp hit igen o försöka överleva natten. Härliga grejjjjer

Gick upp vid 8 idag och red Tamarillo HAHA. Fuck va trött jag va asså. Hhan va fin iaf. Fick en hostattack när jag travade men det var allt. Tog ingen galopp idag, tyckte det va lite halt men jag vet inte, kanske det inte var haha. Imorgon hade jag tänkt rida i rishuset eller nåt, då blire galopp.

Har inga bilder på denhär datan o rkar inte skriva mer, men lär skriva sen :D



fast hittade visst en bild. Hihi, varsågo

We don´t celebrate sundays

Sitter hemma i min ensamhet och har absolut inget vettigt för mig. Orkar inte sova. skulle nog inte vara nån ide iaf, skulle inte somna. Vet inte varför.. känner mig bara allmänt.. tom.

Älskling gick för typ 1 timma sen nu.. han skulle upp till lanet och nöta dator. Orkade inte följa med så stannade hemma. Saknar honom redan.. Men äsch, han lovade att han skulle väcka mig imorgon.. :,)



Alltså ni anar inte hur jävla mycket han betyder för mig, Kicken. Ingen kommer någonsin kunna förstå det..  Han är mitt allt, bokstavligt talat, vet inte vad jag skulle göra utan honom. För er andra, för 99 % av er, är han bara "stora dryga, elaka Kicken som jävlas med allt och alla. Killen som aldrig är seriös i mer än en sekund". Men för mig är han så mycket mer än så. För i mina ögon är han vacker, både på utsidan och insidan. Varje gång jag kollar på honom blir jag varm inombords..

Vi har varit tillsammans i snart 2 år. i snart 2 år har vi delat allt tillsammans. Jag vet inte hur många gånger jag gråtit ut i hans famn, och han har funnits där för mig varje gång. Han har aldrig någonsin svikit mig. Och det ska ni veta, det betyder som fan.

Han är inte perfekt. Han har sina brister, precis som alla andra. Men jag kan inte låta bli att tycka att hans brister är vackra.. För allt som han är, det gör honom till den han är. Han är en person som inte har levt på rosor hela livet. Han har sett mycket skit. Varje dag blir jag förvånad över att han kan blomma så vackert..

Om inte Kicken fanns i mitt liv, då skulle jag inte vara den jag är idag. Vissa av er kanske tycker det skulle vara bra, men nu har så fel. För vet ni vad? Han får mig att känna mig vacker. Han får mig att känna mig betydelsefull. han får mig att känna mig.. värdefull. Jag gjorde inte det innan jag träffade honom. Han har fått mig att öppna ögonen och se livet ur ett annat perspektiv..

Jag kommer alltid vara glad och tacksam för allt han lärt och visat mig. Ingenting kan ändra på mina känslor för honom. När vi blev tillsammans, trodde alla att vi skulle ha gjort slut inom 2 månader. Kanske till och med vi själva.. men vi har fanimej bevisat motsatsen.

Det finns folk som försöker klanka ner på vårat förhållande, men jag har insett en sak, de är svartsjuka. i början tog jag åt mig, men nu gör det mig bara stark. För jag vet, att det vi har, det är jävligt starkt. Det skulle behövas världens största jävla arme för att förstöra det..

vet inte vart jag ville komma med det här.. villa bara skriva av mig lite...



Du och jag baby, genom allt.

Gråter du, gråter jag.
Skrattar du, skrattar jag.
Lever du, lever jag.
Dör du, dör jag.






What if god smoked cannabis.. what if..

För första gången på väldigt, väldigt länge kunde jag rida utan jacka idag! Var skapligt underbart alltså.. Solen lyste och allt, ville aldrig rida hem kändes det som..  Så synd att han bara fick skritta idag, min lilla snutteplutt. Hade varit hur mysigt som helst att bara bränna iväg i världens galopp.. Skrittade i ca 20 min, sen gjorde jag halt och lät honom stå och äta typ 15 min mitt ute på en äng innan jag red hem. Satt där uppe och solade, berättade för honom om mina hundra problem och funderingar,.. hah. Jag lovar er, om Tamarillo förstod vad jag sa, skulle han kunna skriva en bok om mitt liv..

Annars idag har jag inte haft mycket för mig. Samma som igår, rejäl slappdag. Skapligt skönt och behövligt kan jag lova. Massa mys med pojkvännen, det gilas!

Just nu sitter vi hemma hos mig och kollar på något sjukt tråkigt program på discovery.. eller ja, han kollar. jag sitter och nötar låten "billionare" det är en sån som lätt fastnar på hjärnan.. men ja.. den är ju bra.

Ahja.. det var väl allt för idag, se ya! :D



Ett ord är allt som krävs.
Vacker

I´m famous, are you?

Hejhej. Jag vet att det inte uppdateras särskilt mycket just nu faktiskt, men njuter så mycket som möjligt av lovet så länge det varar.. Kommer fan gråta när skolan börjar igen. Orkar inte..

Idag skulle jag iaf ha gett mig ut och skrittat Tamarillo en sväng.. Problemet är bara att det har varit plusgrader ett par dagar i sträck nu = snön har börjat smälta. Detta relaterar till världens jävla isgata på alla små skitvägar häromkring.. suck. Blev alltså ingen ridning idag heller.. Har lite dåligt samvete, men hellre att han vilar en dag till än att ramlar och stukar benet så han får vila i flera veckor. Smart huh? Var iaf nere i stallet och gav dem mat + borstade på dem. Det uppskattades, som vanligt.

Imorgon ska jag verkligen försöka komma ut iaf en liten stund. Om jag inte vågar rida kan jag ju iaf promenera med honom.. haha. Det är helt sjukt vilken fegis jag är. 

Resten av dagen har jag faktiskt inte gjort något vettigt alls. Var barnvakt en stund på förmiddagen, älskling och jag har kollat på några supernatural avsnitt samt tagit en låång varm dusch tillsammans. Mysigt x 100. Det är så skönt att bara ligga hemma och slappa, inte göra något alls. Man behöver det ibland, alla gör det!

Nu väntar jag iaf på att min hamburgare ska bli klar som mamma steker till mig, hahaha. Dagens middag, check. 

Är iaf hemma nu med mamma. Ensamma hemma bara hon och jag, skönt.  Om ca 1 timma kommer älsklingen och hämtar mig, sen drar vi ner till honom och myser. Sova länge imorgon också.. ska bli skönt.

Ahja, ni får ha de!



I mina ögon,
är du världens vackraste.
I mina ögon,
lyser du starkast av alla.


The city is ours

Ja, vad kan jag säga? Helt död i kroppen efter att ha gått på stan 2 dagar i rad nu, haha. Det är verkligen inget för oss "lantisar".. blir trötta efter en affär typ.. haha. När jag varit i en affär måste jag sitta och vila i typ 15 min för det är så j*vla ansträngande, hahaha.. Vilka problem man kan ha..

Idag var jag ju somsagt i stan med mamma och Rickard. Först gick jag och Rickard på stan för morsan var på möte. Sen när hon äntligen var klar, efter 44444 år gick vi och käka på Åhmans. Sen efter det gick vi tillbaka till lindex där jag köpte en bh och ett par trosor. Nice. Sen skulle Rickard till tandläkaren, så satt där och vänta i 10 år typ, sen handla vi blommor på icamaxi, hahaha. Sen biltema, och sen död hela vägen hem typ.

Hahah alltså ni anar inte hur påfrestande det är alltså..

Ahja, nu måste jag dra. Hann inte skritta tamarillo idag, men det ska göras imorgon. Jag vet någon som kommer vara skapligt pigg..

Blown away

Godmorgon gott folk. Jag är uppe tidigt, tyvär. Har vart och släppt ut hästarna med mamma nyss. Idag är de feberfria, skönt. Visserligen var dem det igår också, men men. Tamarillos hosta har börjat släppa nu, men Laddes håller i sig.. :/ Imorgon ska jag troligtvis skritta Tamarillo en stund om han håller sig feberfri under dagen :)

Orkar inte berätta vad jag sysslat med när jag inte skrivit.. inte ridit iaf. höhö. Igår var jag iaf i Vimmerby med Becka, mamma och Rickard. Jag och Becka gick på stan, mamma och Rickard kollade å¨tapeter och massa annat, höhö. Fin dag med finaste Becka iaf!

Idag blir det stan igen, fast Västervik den här gången. Blir att gå på stan med min fina lillebror dock, hahaa. Äe men han ska till tandläkaren och massa så ah.. Fast nu kom jag på att bilen är trasig också.. så kanske inte ens tar oss till stan. Jävla skitbilar alltså. Gör inget annnat än går sönder jämt.

Och till anonym igen. Är du intresserad av Bamse på riktigt är du välkommen att höra av dig till Marie, där han står på tillridning. 073-0262337. Varför jag beslutade mig för att sälja honom kommer jag skriva i ett inlägg när jag känner att jag orkar. Jag saknar honom fortfarande.. Och priset på honom tänker jag asolut inte skriva ut i bloggen..? 130 hoppning, LA/MSV dressyr. Där kan du dra lite egna slutsatser. Kul att du är intresserad iaf :)  Tack på förhand.

Ahja, vi kanske hörs senare, vem vet :)

.

till anonym, om du undrar nånting om Bamse får du gärna kommentera i ditt namn om du vill veta något :)

Any kind of guy

Underbart. Både Ladde och Tamarillo har feber och hostar. Tamarillo är sjukt snorig också. De fick vara inne inatt och vila iaf, så de inte skulle bli blöta/kalla utomhus. Just nu står de inne igen, (började snöa förut..)  men ska snart ner och ta ut dem igen. Sen ikväll blir det ner till stallet igen och ta in dem över natten.. Får se hur det är med dem imorgon, blir väl en promenad då eller något i think.

Idag har jag inte gjort annat än att ligga nere hos älsklingen och slappa, haha. Kollat massa supernatural osv, gutt. Chips har jag ätit också, mums fyfan.

Om en stund kommer Beckavärldensbästavän hit, så blir att umgås lite med henne sen, härligt :D Får väl se vad som hittas på, vi brukar ju vara ganska så fantasifulla, haha :D

Men ahja, vi ses väl lite senare i guess!

Like a moonligt shadow..

Vet att uppdateringen vart sämst någonsin, men jag ber så hemskt mycket om ursäkt, faktiskt. Kan inte skylla på att någonting kommer ivägen egentligen, men.. prioterar andra saker framför att blogga, helt enkelt.

Orkar inte berätta om vad jag gjorde hela förra veckan.. kommer inte ihåg heller om jag ska vara ärlig..? Tror jag lider av minnesförlust. Sämst.

Igår hade jag iaf träning för Marie med Tamarillo. Eller ja.. skulle ha. På vägen upp till ridhuset var han lite småhostig. Lika dant när vi började med träningen. När jag travar får han världens hostattack. Drar ner huvudet i marken och hostar kanske.. 7 gånger på raken? Det var verkligen inte roligt, blev jätterädd och började nästan gråta..

Avbröt självklart träningen och skrittade hem. Marie sa att det inte var något fel på honom, men han ska ta det lite lugnt i ett par dagar. Är han inte bättre om en vecka ska vi kontakta veterinär för att få hostmedecin utskriven.  Tycker så synd om honom.. mitt hjärta. Han är verkligen det, mitt hjärta.

Idag gick jag och mamma en promenad med honom och Ladde. Han var lite hostig, men inte alls som igår. Bara han får upp "slemmet" som litter fast i halsen på honom kommer det ju bli bra sen. Så Tamarillo, om du läser det här, hosta, och få upp skiten för fan :(

Ahja, kanske skriver mer ikväll, annars får ni ha de såbra!



Bli frisk nu, mitt hjärta!

FUCKING K*K

Skrev ett långt jävla inlägg om vad jag gjort dagarna då jag inte skrivit, men allt försvann. Tar mitt liv hellre än skriver om allt. Fuck my life. Lov snart, vi hörs väl då.

Modellbilderna!

Ja, detta är alltså resultatet av bilderna vi tog när vi var uppe i Sundsvall. Än så länge har jag bara fått 4, men fler kommer. Det var kul att se dom faktiskt måste jag säga. var sjukt nervös men tyckte inte det syntes alltför väl? Ahja, vad vet jag. Stort tack till Bert Öhman som tog bilderna!

Och ja, jag vet att jag hade världshistoriens äckligaste utväxt, men tro mig, hade jag hunnit hade jag gjort något åt det!












Put your hands in the air

Var alldeles för länge sedan jag bloggade känner jag.. suger verkligen på det haha. Men men, jag är en upptagen kvinna :D Orkar inte berätta långfattat om vad jag gjort i helgen, tror inte ens jag kommer ihåg allt? Men ja, kan ju ta och berätta lite, hihi.

Vet inte om jag bloggade i fredags? Tror inte det. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde. Red en sväng på Tamarillo i think. Sen åkte jag och mamma hem till Marie och skrev papper ang. Bamse. It´s sad.. Älskling och jag hade myskväll med godis, chips och supernatural.

I lördags skulle jag ridit på förmiddagen, men lite annat kom i vägen så hann inte. På eftermiddagen åkte vi till Vimmerby och firade morfar som fyllde år. Blev kvar där ganska länge, sen när vi kom hem umgicks jag och älsklingen med Bästavännen, Jacob och Ståhla. Mådde sjukt illa hela kvällen, låg i sängen hemma hos baby med en spypåse brevid, haha. Som tur är kom det aldrig ut något ;)

Igår (söndag) red jag och mamma upp till ridhuset. Hon på Ladde och jag på Tamarillo. Hoppade honom lite småskutt bara, var ju så länge sedan han hoppade ordentligt så man får ju ta det lite lugnt med hans gamla ben. Slutade runt 70/80 nånting tror jag. Men han kändes pigg och fräsch, härligt.

Idag är det måndag och vi har halv studiedag, hihi. Becka hängde med mig hem från skolan, och tro det eller ej, men just nu sitter vi och pluggar! Eller ja, vi gjorde ända fram tills nu iaf. Nu bestämde sig Becka för att diska dock.. ? Snällt av dig, bästavän! JAG ÄLSKAR DIG, ska du veta!

Ska väl ta och ta med mig Becka ner till stallet lite senare i think, men tills dess får ni ha de så bra.



Jag och Tamarillo, semestercup 2010. 5e gången jag red hästen någonsin.. ja.. vad kan jag säga`? Bäst är han.

It must have been love...

Hejhej, Torsdag idag, fredag imorgon. Underbart. Fredag är lätt bästa dagen på veckan.. gosh. Längtar. Imorgon väntar en lång myskväll med världens finaste pojkvän, supernatural och kärlek..

Hur som helst, vanlig skoldag idag. Måste fan erkänna att jag jobbat redigt bra hela den här veckan. Till och med på matten har jag varit 100 % fokuserad, vilket är ovanligt! Är så skoltrött så jag tror fan att jag tar livet av mig snart.. hah. Ahja, men jag går på mina lektioner och jag gör det jag ska. Cred till mig. Lov snart också, underbart.

Skulle egentligen ha ridit direkt efter skolan, men för att vara ärlig orkade jag inte, bokstavligt talat. hade gympa sista lektionen, styrketräning typ.. gosh, träningsverk imorgon, check! Var så jävla trött efteråt att jag fick släpa mig själv till stallet för att de dem mat.. hah. Ahja, blir ridning hela helgen så har klarar sig nog utan problem. Hade tänkt hoppa nån dag nu i helgen också. Får väl se hur mammsen jobbar.. :)

Ahja, nu ska jag lägga mig jämte världens finaste pojkvän som glor tv i soffan haha, vi hörs väl imorgon! ♥


Jag och pluttan Jane! ♥

I´m counting down the days

Helluu allesammans.

Sjukt irriterad på migsjälv. Skrev ett låångt jävla inlägg om vad jag gjorde igår. Precis när jag skulle publicera det så kommer jag på att jag faktiskt bloggade igår? Åh, så jävla irriterande! Börjar fan tro att jag har någon slags sjukdom som gör att jag glömmer bort saker, fråga Ellinore bara hur bra det gick idag när hon skulle förhöra mig.. HAHA! Men seriöst, om jag sitter och kollar på en film eller vad som helst, och sen går på toa, när jag kommer tillbaka kan jag ha glömt bort vad filmen handlade om? Sjukt.. ? Får liksom spola tillbaka för att minnas, hahahahha.

HUr som helst. Idag hade vi svenskaprov i skolan, och det gick ganska bra vill jag säga! Svarade på alla frågot utom en tror jag? nåt sånt. Men som vanligt har man pluggat in en massa jävla ord som inte ens kommer med på provet? Hatar lärare som gör så, säger att vi ska ha vissa saker på ett prov och sen tar dom bort vissa saker och lägger till andra som vi inte ens sagt att vi ska ha? Åh -.- Iaf, jag är nöjd, gick ju bra iaf :D

När jag kom hem gick jag ut med hundarna, och ja.. nu sitter jag här, höhö. Ingen ridning idag, men kanske hinner imorgon. Annars blir det långtur på fredag och aktiv ridning resten av helgen, hihi. Lilla fina Tamarillo. Trots att vi inte alls var kompisar igår är jag fortfarande fast besluten att tatuera in hans namn på min underarm. Kanske dags att börja tjata på mamma nu så att hon ger med ´sig tills jag fyller 16? haha.

Ahja, ska käka nu, vi ses :)

You´re so small..

Hellu. Tisdag idag, kul. I got nothing to tell ya, sorry.

Började dagen med skolan, mindre roligt. Bild första lektionen, sug min dolme vad tråkigt det är. Sen rullade hela skoldagen på ganska bra, bortsett från bilden första timman så är tisdagar lätt den bästa dagen. Bara en jobbig lektion på hela dagen, chill.

Efter skolan åkte jag hem, mamma hade fixat Tamarillo så han var klar när jag kom till stallet. Red en svän, ner till skön rättare sagt. Som vanligt, när vi ska ner till sjön vägrar han att gå, ska vända h gå tillbaka till stallet. Oftast brukar han gå direkt när man säger till honom, men har han verkligen bestämt sig för något ät det oerhört svårt att ändra på det. Blev sjukt jävla förbannad på honom alltså.. förlåt tamarillo.. :(

Vet inte vad det var med "oss" idag, men verkar som att både jag och han hade en dålig dag. Kände på honom hela tiden att han inte alls var sådär.. glad oh positiv som han brukar vara. Men men, alla har vi våra dåliga dagar.

Nu är jag iaf hemma hos älsklingen, ska snart käkä här, sen ska jag hem oh plugga på provet vi har imorgon. Känns faktiskt som att jag kan de ganska bra, måste bara lära mig vissa ord så :) Ahja.

Har inga bilder på denhär datan, så ni får klara er utan. Seeee yaaa!

Heaven is far away

Helluuu. Vet inte när jag bloggade senast, trosdags? Nåt sånt. Ber om ursäkt, men har varit upptagen i princip hela helgen.. Och när jag inte har varit upptagen, så har jag självklart kollatpå supernatural, hihi ;) Kollat igenom alla avsnitt fram till sässong 4 nu, ouuupss... nördar :)

Vet inte om jag bloggade i fredags eller inte, orkar inte kolla haha. Hur som helst, kommer inte ihåg vad jag gjorde i fredags iaf, så det spelar ju ingen större roll :) Kommer inte ens ihåg om jag red? Nae.. tror fan inte det.

Men nu kan jag ju ta och berätta lite kortfattat om min helg iaf!

Lördag: Träning med Tamarillo för Marie. Vääldigt lyckad träning måste jag säga. Säger varje gång att deet var den "bästa träningen någonsin" men det beror ju på att han bara blir bättre och bättre, hihi. Nej men alltså träningen i lördags var helt enkelt.. något utöver det vanliga! Han gick super hela passet och jag kom verkligen åt honom på rätt ställen. Han blir lite sur Tamarillo när man "kommer åt honom rätt" och då blir det lite småprotester, haha. Backar lite, lättar lite i fram, gör något sjukt konstigt upphopp med bakbenen.. osv.. haha! Han är så söt alltså..

Större delen utan träningspasset spenderades på stora mittvolten, där vi arbetade med att behålla formen i övergångar mellan alla gångarer. Tamarillo är ju som ni vet inte något stort fan utav dressyr, och när man väl får honom arbeta i en bra form drar han upp huvudet så fort man byter gångart. Detta fick vi helt bort under träningen, vilket kändes skitskönt! Han kunde alltså behålla formen mellan halt-skritt-trav-galopp-trav, osv! Det är kul att han fortfarande kan utvecklas, han är ju inte i sina unga dagar direkt! Bäste hästen!



Tamarillo på ett ärevarv i höstas, när vi placerade oss 5a i en lokal 1.meter!  När han står på ärevarv spänner han alltid upp sig och står i en superform! Haha.. Men visst är han fin? ;) Tänk om han kunde gå såhär jämt! Gosh :D Detta gör han alltså helt frivilligt när han kommer in på ett ärevarv, behöver aldrig ens "plocka" med tyglarna för att han ska "stå i form" Men men, han är gammal och van, han vet vad som gäller!

Söndag: Marie kom och hämtade mig och Bamse, så körde vi honom till stallet där hon har sina hästar. För er som inte vet, har jag alltså beslutat mig för att sälja honom. Varför kommer jag ta upp i ett inlägg om ett tag, men nu vet ni iaf. Det var ett svårt beslut att fatta, men jag är 99 % säker på att jag har gjort rätt. Det var sorgligt att lämna honom, men jag vet att det är för bådas bästa..

Nu vet ni iaf vad jag har sysslat med under helgen, eller ja, iaf lite av det! orkar inte blogga mer nu, S4 av supernatural blev visst klart nu, måste kolla, hihi!

.


Colours of the rainbow

Hellusan. Hemma från skolan idag somsagt, så jävla skönt. Sa ju igår att jag skulle ta en lång jävla sovmorgon, men icke då. Vaknade 5 över 9 och kunde inte somna om. Suck.

Har snöat konstant sedan jag vaknade.. Undra hur mycket snö det kommit de senaste 3 dagarna? Minst 30 cm typ? Fuck the snow. Hate it.


Efterssom tamarillo gått ganska mycket de senaste dagarna, plus att vi har träning imorgon så låter jag honom vila idag. Det är 12 minus ute och det snöar.. njaaa. Han får vila. Men det dör han absolut inte av. Han gick ganska hårt hela förra  helgen. Onsdag pulsade han i djupsnö, torsdag ridhuset, och ridhuset imorgon. Tror han klarar sig faktiskt.

Ahja, Nu ska jag snart ta och gå en långpromenad med hundarna, myspys. Hoppas vi inte träffar på ett vildsvin i skogen bara.. usch. hade tänkt gå där jag brukar rida Tamarillo när vi ska upp till Frösvi, och vet att det finns en del läskiga grisar där.. :( Ahja, kommer de får jag väl ta och klättra upp i ett träd, släppa hundarna och skrika "spring för fan era smartskallar" I got humor, do you?

 Becka kommer hit med bussen vid 2, och ska leka med mig tills typ..5? De blir mysigt. Länge sen vi hade en såndär dag då vi bara drack te, spelade kort och snackade skit om varenda jävel vi känner. haha, fan.. saknart. Älskar dig, bästavän! <3

Men jafan, nu ska jag ta och lägga på i pannan, och sedan bege mig ut i den förbannade snöstormen med hundarna. See yaaa later.


Min drömbil :D

Ett par av er vet att.. när jag väl har bestämt mig för något, då blir det ofta så också. Och nu är det så att jag har bestämt mig för att jag ska ha en sån här bil innan jag dör. Bryr mig inte om jag skaffar en när jag är 80 bast.. men jag bara måste ha en.

Huvudpersonerna i supernatural har en sånhär bil, och jag har blivit sjukt kär i den alltså.. Bara måste ha en! Seriöst, bryr mig inte om jag fan måste gå till andra sidan jordklotet för att kunna köpa en.. gosh.

Vet inte vad som är så sjukt speciellt med den här bilen, men jag bara måste ha en.. :D Undra hur många gånger jag skrivit "måste ha nu"? Herregud. Ahja, this is the car of my dreams :D




Mums!

1967, chevrolet impala.. ;D


I´m living in a underwater world

Tjenixen. Stannade hemma från skolan idag. Allmänt skoltrött och helt enkelt inte på topp just nu. Blir att vara hemma imorgon med, men på måndag är jag back on track. Tur att jag har världens goaste mamma! ♥

Tog iaf en lång sovmorgon, gick upp vid.. halv 11 tror jag? Skapligt skönt att sova alltså. Vaknade dock nångång där på morgonen, men ah. Älskar att ligga och dra mig länge som fan på morgonen, veta att man inte behöver gå upp. Härligt. När det är skola bara flyger jag upp ur sängen samma sekund som alarmet ringer.. hah. Efterssom jag ska vara hemma imorgon ska jag göra samma sak då. Åh. Ska nog fan gå och lägga mig nu tror jag :D Got no live.

Hur som helst, var uppe med Tamarillo i ridhuset idag. And guess what! Jag vågade rida hela vägen, skapligt stolt över mig själv! Eller ja, gick av vid en sjukt läskig sten som blir snorhal när de är snö ute, men annars red jag hela vägen. Tamarillo tyckte de va lite konstigt att jag helt plötsligt skulle rida på honom efterssom jag bara promenerat med honom hela vintern.. Gosh. Skapligt bortskämd häst alltså. Min ängel.. :,) ♥

Väl i ridhuset var han faktiskt superfin! Som vanligt gick han inte direkt i någon "superform" men han verkligen jobbade med hela ryggen och bakbenen som han inte brukar göra annars. Vanligtvis när det gäller dressyren brukar han ju snubbla på sina egna ben typ (haha) men inte idag inte, stolt över honom :D Men körde lite bommarbete, och det tycker han ju är kul så det var väl därför han var så positivt inställd idag ;)

Sen i slutet tog mamma fram en sockerbit som jag skulle hoppa över. Alltså bara en sockerbit, inga bommar eller något, utan bara en sockerbit. Gjorde det för några veckor sedan när jag var uppe med honom i ridhuset och då gick det hur bra som helst, men inte idag? Haha. Hoppade liksom "på sidan" av sockerbiten ist för att hoppa över den. Då satte vi 2 sockerbitar jämte varandra och hoppade det ett par gånger, sen tog vi bort en sockerbit igen, och då gick det bra. Då minsann gick det bra att bara hoppa en sockerbit.. knasig häst!

Visste ni förresten att det är sjukt svårt för hästar att hoppa över så smala "hinder"? Det brukar vara supersvårt att lära dem, då de inte förstår att de ska hoppa, och alltså bara springer förbi. Någon måste dock ha lärt Tamarillo en gång i tiden.. första gången bara styrde jag och han hoppade.. haha. What can i tell ya? he´s an amazing horse!

När jag kom hem från stallet städade jag mitt rum.. sjukt tråkigt men väldigt behövligt kan jag lova. Ser alltid ut som en jävla svinstia i mitt rum. Tänker aldrig på det förens mamma nämner det, och då får jag sjukt dåligt samvete för att jag inte ens kan städa mitt rum.. hah :( Ahja, nu äre fint iaf! Får se hur länge det håller sig så ;)

Resten av dagen spenderades hemma hos älsklingen, vi kollade på supernatural som vanligt.. geeeeks. Bra serie det där.. se den!



Fina Jane!

Cause i got nothing else to do

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Nej, lyckligt kär!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Yes i do.
hur många har du varit kär i? - Riktigt kär? 1.
är du kär just nu? - Ja :)

- Tio frågor om dig själv
namn? - Emma
när fyller du år? - 7/1
några piercingar? - Öronen. haft näsan.
vad har du på dig just nu? - Jeans, strumpor, trosor, t,shirt, tjocktröja o bh.
vilken årstid är bäst? - sommaren, utan tvekan.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sovmorgon.. :,)
vad tycker du mest om hos dig själv? - I don´t know.
vad är du bra på? - Att lära mig av mina misstag.
vem älskar du mest på denna jorden - Familjen, vänner och pojkvän. och tamarillo!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans, såklart.

- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Jag :,)
vem är den roligaste av dina vänner? - Ellinore, utan tvekan haha.
vem är snyggast av dina vänner? - Well.. i dont know. They all look like crap. Just kiddin..
vem är den du helst har filmkväll med? - Pojkvännen. Eller mamma :D
vem av dina vänner är mest "evil"? - Hm, måste nog säga mig själv på den frågan (a

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Av familjen? Mami :)
har du bra kontakt med båda dina förädrar? Nope.
vem är farligast i din familj? - Jag, eller Rickard ;o
vem ser roligast ut i din familj? - They are all beautiful!
vem är coolast? - jag? ;)
har ni något husdjur? 2 hundar, 4 katter.
vem har du mest gemensamt med? - Mami och Simon.

vem står för underhållningen? - Hm, vet inte faktiskt.
vem sover du oftast med? - Pojkännen!

roligaste kvällen med familjemedlem? - Hm.. många.


- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - Skuuulan, stallet, älskling, supernatural.
har du varit glad idag? - Jo. För det mesta faktiskt.  
har du varit ledsen idag? - Nja, lite bara.
har du gjort något bra idag? - Hm.. YES I HAVE!
vad ska du göra nu? - Göra klart det här.. sen nånting kul...
har du gjort något dåligt idag? - Jaa
vad har du ätit idag? - massa, haha. Som vanligt med andra ord.
har du duschat idag? - nej :,(
är du trött nu? - Somfan.
vad händer imorn? - Det beror på. tamarillo ska till ridhuset och rummet ska städas.. usch.
går du i skolan? - ja
du varit i skolan idag? - ja

 

- ANNAT

Hur mår du just nu? - lite upp och ner.

Har du piercat dig? - jau
Är du hungrig nu? - Jafan :( Som vanligt. tar aldrig stopp.
Vad är klockan nu just nu? - 23.01
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Massa bloggar typ.

- TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Älsklingen :)
Vem ringde du senast? - Hm.. don´t remember.
Vem sms:a till dig senast? - Janne.
Vem sms:a du till senast? - Älsklings mamma :D

 

- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Någon minut sen :)
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Ett par år. 12? Vet inte.

 

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Gillar.. har gjorts många bra punklåtar. Sex pistols!
Har du sminkat dig idag? - Nej, så jävla skönt.

 

- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - Nope.
Vilket är ditt favoritband? - Har inget faktiskt.
Vad gillar du för musik? - Allt möjligt. Det mesta.

 

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Jau
Har du fler än 3 jeans? - Jau
Har du fler än 5 tröjor? - jau

 

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Jaa.. ibland så ;)
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - Ne, ytterst sällan.
Använder du kajal? - ibland. Gjorde alltid förr.
Använder du hårspray? - Nae fan.
Använder du volymspray? - nae
Andänder du mousse? - nae
Använder du parfym? - ja. ESCADA IN MY HEART
Använder du läppglans/läppstift? - Nope.
Använder du brunkräm? - Haha fan heller. Det ser förjävligt ut.
Använder du rouge? - Nae.
Uppsatt hår eller hängande? - uppsatt, för de mesta.
Plattar/lockar du håret varje dag? - haha nej. Vem fan orkar det?
Duschar du varje dag? - Nope.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - säg någon som gör det.. ?

 

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Ja!
Har du kysst någon idag? - Yeees :,)
Har du ett förhållande? - Jupp
Är du romantisk? - Kan va, när ja vill. Tror ja. Fråga kicken.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja. många gånger..
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Filip, xd
Hur länge höll det? - Haha.. dagisförhållande.. vet inte. 1 dag?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande, såklart.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Ja. På dagis. Fy skäms emma din otrogna jävel.
Vem sov du senast bredvid? - Baby!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Älskling.

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Nej :)
När fick du din första kyss? - lågstadiet.. ?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Inte en aning.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nae, men deras polare :D
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nja.. om vi vart gifta i typ 40 år kanske :D
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat. Feel bad about that..

Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - Titta på min pojkvän så hittar du svaret. Jag älskar killar som går omkring med mjukisbyxor 7 dagar i veckan. Jag älskar killar som kan säga, luktar den här svett? Äach, tar den ändå. Älskar killar som kan raka av sig håret, ist för att hålla 1 burk wax i det. Älskar killar som vill testa nya saker, rida tex. Älskar killar som håller om mig när vi kollar på läskiga filmer. Älskar killar som går andra året på fordonslinjen i Vimmerby. Älskar killar som ständigt snusar. jag älskar min pojkvän, för att han älskar mig. För mig, är han perfekt.


True

Boys, if you don´t look like Calvin Klein models,
Don´t expect us to look like Victoria´s secret angels,



Our love is on fire

Hellu. På bättre humör idag, det tackar vi för. Tack tack :)

Var ute på ängarna förut och busade runt lite med Tamarillo. Galopperade upp för en liten "backe" ute på ängarna, och helt från ingenstans får han "glimten i ögat". Känner att han lättar lite i fram och ska preciiiis dra iväg ett bocksprång när han kommer på sig själv med vad han håller på att göra, haha. Då slutade han direkt och blev en sneeeell häst igen. Men jag fruktar mitt liv lite de kommande ridpassen, han brukar alltid börja lite smått, sen drar han igång något riktigt rejält, haha. Nu låter det som han är en riktig liten jävul här, men det är verkligen inte sant. Någon gång ibland tror han bara att han är 10 år igen, och bara måååste busa lite, hihi. Ahja, får väl slänga upp mamma nästa gång, haha. Det skulle hon nog gilla kan jag tänka mig.

Men ja, det var faktiskt allt jag hade att säga. Hittar inget mer intressant att skriva, så vi ses väl imorgon i guess :)

RSS 2.0