Saknar älskling sjukt mycket..

Sitter i sängen och glor datan.. för tillfället är internet skitsegt, tog mig typ 10 minuter att komma in på blogg.se.. sinnessjukt.. Men iaf, ska väl snart gå och sova tror jag, är inte det minsta trött och känner verkligen inte för att sova, men men..

Har pratat en stund med älskling i telefon också, var bara med han tills 9 idag, depprimerande. Men nu smsar vi iaf, min goa lilla grabb!

Har musikprov imorgon också, massa pianosaker var det, känns inte som att det kommer gå speciellt bra men får väl göra mitt bästa. Har försökt få in så mycket i hjärnan som möjligt under kvällen, dock utan något större resultat. Sedan Jane åkte är det som att allt jag ska lära mig bara går in genom ena örat och ut genom andra..

Skulle ridit Tamarllo idag också med regnade och massa så han fick stå ytterligare en dag, tror jag inte han dör av, Haha. Men imorgon ska jag iaf ut med honom i skogen, får väl se vart det bär av, sånt vet man aldrig i förväg..

På lördag åker vi möjligtvis och tittar på en häst.. Jönköping nånstans tror jag att det var! Ett riktigt fint sto som vi var intresserade av för ett par månader sen, men då blev hon såld, dock är hon ute på annons nu igen. Men vi får se, berättar mer om vi åker!

Sa ju att jag skulle slänga upp en bildbomb på Jane också, och den kommer snart. Är en hel del bilder och efterssom jag har nästan alla på den här datan går det lite segt.. Hade ju hundratals på älsklings skoldator som kraschade, så alla mina fina bilder försvann :( Jag som hade struntat i att lägga upp dom på bloggen bara för jag ville ha så mycket nya bilder som möjligt tills hon skulle åka.. men ahja, får völ ta dom jag har kvar.

She looks like a star, i promise.

Ahja, vi hörs imorgon !
Vill inte riskera att hela datan dampar sönder om jag lägger upp en bild så skiter i det. Vet att det var ett par dagar sen men sånt är livet, learn to accept..

Meningslöst inlägg number 1.

Sitter i sängen och dunkar musik, pratar med min fina bror som står och fixar håret vid min spegel.

Har fortfarande på mig kläderna jag sov i, sminket är inte ens halvklart och håret ser ut som skit.
Men idag är en sån dag då jag verkligen inte orkar bry mig, idag är ingen bra dag.

Jag önskar att jag kunde vara hemma hos älskling och bara ligga och kramas.
Få några tröstande ord från den enda personen som förstår mig, allt kommer bli bra..
Önskar att Jane stod nere i hagen och väntade på mig, inte att hon vore typ 50 mil bort..

Som sagt, idag är ingen bra dag, alldeles för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud.. men jaja..

Orkar inte blogga mer för tillfället, varför skrev jag ens det här inlägget?
Bra fråga, den ska jag tänka på.

Hörs.

Geografi med sten.. Zzzz...

Tredje gången jag bloggar idag, inte illa faktiskt.
Har geografi med Sten, han sa att vi skulle göra vad vi ville vid datorerna bara vi var tysta och snälla typ. haha.
Skitseg dag faktiskt.. har inte hänt något kul alls.. buhu.

Men har bara svenskan kvar sen slutar vi, och så kommer ju älskling hit om typ 50 minuter också, tjuhu :D
Saknar han mest.

Men jaja.. nu ska jag se te o kolla bdb också bara för att jag är så tuff, vi höreees.


Måste bara till lägga att Ellinore är världens goaste brutta ever!

Sitter i skolan ocg har spanska..

Angelica lät oss göra vad vi ville vid datorerna i 5 minuter och då är det klart man sätter sig och bloggar, nördig som man är.. Har inte ens haft min första lektion än men är ändå så sjukt trött. Sitter i datasalen och det känns som jag ska falla ihop bara, mysigt värre kan jag tala om. Men det är väl bara att stå ut antar jag, vid 2 över 3 kommer älskling hit så då får jag en bamsekram iaf :D

He gives me energy!

Men jaja, nu säger Angelica att vi måste stänga av datorerna, höööörs.

Träningen för Otto igår var.. kanon..

Vet faktiskt inte riktigt hur man ska beskriva träningen igår, min häst är helt underbar faktiskt. Hoppade riktigt fint igår, tog i över varenda hinder, var högt över, hoppade med ryggen osv. Blev skapligt nöjd med min gamla gubbe igår, han är trotsallt 20 år snart, och ändå hoppade han som om han vore 10. Det är så kul att ha honom när det bara känns som att han blir yngre för varje gång man rider honom.

Det har till och med blivit lite unghäst över honom, gulleplutten.
Men ja, jag älskar min stora svarta gosebjörn helt enkelt. <3

Ska snart se till att dra till bussen också, orkar verkligen inte idag, :( Sen Jane åkte har allting varit så sjukt tråkigt i skolan, har ingen lust att göra något..  Men det tar sig nog med tiden, just nu är det bara när jag verkligen måste koncentrea mig som tankarna på henne kommer tillbaka.  Men igår pratade vi iaf med hennes ägare och allt är bra med henne, hon har blivit riden och det har fungerat bra, hon har blivit kompis med hästen som går i samma hage osv.  Är så förbannat stolt över den där hästen, hon är min stjärna.

Innan jag går.. vill jag bara säga tack till världens finaste älskling för att han är så underbar som han är. Allting hade varit så mycket svårare om inte du fanns. <3

Ingen rubrik

Hinner nästan aldrig blogga på morgonen men idag blev visst ett undantag..

Saknaden efter Jane varken försvinner eller minskar heller för den delen.. skit.. Att gå till stallet igår var faktiskt ganska hemskt om jag ska vara ärlig. Att gå in i hagen och inte se ett grått huvud som sticker upp ur en hö hög.. Att bara behöva ta in 2 hästar och ge dom mat..
Ja vad ska jag säga.. det var helt tomt bara, men på något sätt kändes der som att hon var med mig ändån. Hennes närvara var kvar i luften nere i stallet..

Och ja.. gud vad jag tjatar om den där j'vla hästen tänker ni alla, men det skiter jag fullständigt i. Jag har förlorat min bästa vän, jag har all rätt i världen att må skit!

Men iaf, igår var jag ute en stund på ängarna med Tamarillo och älskling körde moppe brevid.. Tror Tamarillo förstod att allt inte stod rätt till för han var verkligen en pärla, så sjukt underbar han var igår alltså..

Idag är det iaf skolan, sen hem, ner till stallet och sen Ottoträning ikväll. Hoppas väl på att det går lika bra som det gjorde förra gången. Hoppas jag kan koncentrera mig också bara, men det går säkert bra..

Tur jag har Tamarillo, min gosiga lilla nallebjörn. Kan ju ta och berätta att allting med Jane hade varit 100 gånger svårare att komma över om jag inte hade haft ett stort, underbart halvblod som står och väntar på mig när jag kommer ner till stallet...

Tack och hej.

Det är inge bra just nu..

Ja.. vad kan man säga.. igår åkte min älskade häst hem till sin ägare i västerås.. Känns förjävligt rent ut sagt, det är tomt, allt som cirkulerar runt i min hjärna är hon.. hon, hon hon. Kan inte koncentrara mig på lektionerna, gråter var 5e sekund, är arg på allt och alla.. Men jag antar att det är saker som blir bättre med tiden,  men just nu är det bara.. sorgligt.. 

Jag vet att hon får det bra, jag vet att hon kommer hem till sin ägare som älskar henne mest av allt.. Men jag då? Jag älskar ju också den där hästen, jag älskar henne något otroligt mycket.. Och ja, det var mitt val att lämna ifrån mig henne, men jag gjorde det faktiskt för både hennes och min skull.
Sitter och tänker på alla underbara minnen vi hann skapa tillsammans trots att jag bara hade henne i ett år och 3 månader. Alla gånger vi bara dragit ut i skogen busat runt, hoppat, bråkat med Marie, barbackaritter.. Jag saknar verkligen allt som har med denna hästen att göra.
Nu när jag går ner till stallet kommer jag inte ha en häst att jaga i hagen, jag kommer inte ha någon som biter och sparkar efter mig, jag kommer inte ha någon som har ögonen bakåtslickade så fort man borstar under magen. Men, jag kommer heller inte ha någon häst som ställer upp för mig vad jag än väljer att göra, hur jag än styr mot ett hinder, jag kommer inte ha någon att leka rodeo med i skogen, ingen att säga "puss" till så får man en fet slick i hela ansiktet..
Jag kommer inte ha en bästa vän som jag kan göra precis allt med längre..
Saknaden är mer än vad jag kan ta just nu, imorgon ska jag slänga upp en bildbomb på henne för det förtjänar hon verkligen, sen lutar det troligen mot en bloggpaus ett par dagar.. Behöver komma på fötter igen..
Det vackraste jag någonsin skådat..

Mejeriet (yyyyyy

Tjenare tjenare, sitter på mejeriet i stan med älskling och Becka right now ;)
Men men, det är oviktigt.

Kan ju bara ta och berätta att Jane har varit en riktig pärla dom senaste dagarna.
Ridningen har funkat kanon!
I förrgår var vi uppe i ridhuset, jag red Jane och älskling Tamarillo.
Både travade och galopperade och hon var hur snäll som helst, lite småbusig med gud så underbar :,)
Blev faktiskt så glad att jag nästan började tjuta, min fina häst.

Iaf, hon åker hem på söndag istället vilket innebär att jag får en extra dag med henne.
Har tänkt dra upp till ridhuset med henne på fredag eller lördag också, vill ta några små språng med henne innan hon åker..
Kommer helt seriöst tjuta sönder den dagen vi lämnar henne..
Älskar hästen något otroligt mycket alltså..

Men ja, vet att det har varit lite uppdatering dom senaste dagarna men älsklings skoldator har kraschat så jag har ingen dator att använda hemme hos honom längre, haha.
Hoppas han får en ny snart iaf, och att de lyckas få ut alla bilder som fanns på den.
Har seriöst typ 100 bilder på den datorn som jag bara måste ha, hundratals på Jane..

Men nu ska vi dra, ses ;)

Datan är trasig :(

Kunde inte blogga mer igårkväll för att min dator typ gick sönder, heh...
Vet inte vad som hände men den bara slutade fungera, men tur att den är försäkrad iaf.
Fick dock låna en dator av Tonek så jag kan göra nånting roligt..

Vi har nyss spelat Cod och jag kan ju säga att det gick käpp rakt åt helvete.
Gick verkligen sjukt dåligt, jag lyckades liksom döda Tonek en gång men ingen mer, illa.. :(
Blev så arg så jag leava, haha.

Men idag slutar lanet vid ett, sen blir det att åka hem och rida ;D
Har lyckats övertala älskling att han ska rida en sväng med mig idag, naaw.
Så blir väl att rida jag då, upp till ridhuset eller bara en sväng i skogen, sånt som märks.
Det viktigaste är trotsallt att hon får komma ut med någon på ryggen, hihi.

Men ahja, nu ska jag.. kolla alla bloggar som jag förljer.. sjukt jobbigt :(
Ibland fattar jag faktiskt inte varför jag håller på o läsa massa bloggar.. sysselsättning antar jag.. ?

Frågor och svar, som alla andra gör ;)

1. Är du singel nu? Nej, såklart!
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa!
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? har ett seriöst förhållande :,)
4. När hade du sex senast? Har inte du eller någon annan med att göra ;) Det är inte frågestund nu, vadfan ;)
5. Har du kört oskyddat nån gång? Jo.
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nae,
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja, varje dag typ ;)
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Njae..
10. Haft sex på fyllan? nejdå..
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? ja
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja, varje dag!
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Nae, inte vad jag vet iaf x)
14. Somnat gråtande pga kärleken? ja
15. Varit på en blind date? nej x)
16. Varit otrogen? Nej,
17. Ångrade du dig? .....
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? Är i mitt längsta nu, 10 månader <3
19. Har du någonsin varit kär? Jag är kär!
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Jadå..


KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? Hihi, ja.
2. Är du ofta med dina vänner? Oftast med älskling, men kompisar också såklart,
3. Vad brukar ni hitta på? allt och inget, typ :P
4. Bästa minnet med nån vän? Massor ;O
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? Becka, Ellinore
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ja
7. Har du hatat din bästa vän? Hatat.. ogillat har jag verkligen gjort!
8. Litar du på din bästa vän? Ja det gör jag.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? ja
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
12. Vart bor din bästa vän? Nära mig ;)
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Skitsnack.. händer allt.
14. Har du ljugit för någon kompis någon gång? ja
Har någon kompis ljugit för dig någon gång? ja
16. Ljuger du för dina vänner ofta? nej..?
17. Vilken kompis var du senast med? Becka :) Fast är ju med älskling nu!
18. Har du många kompisar i din klass? Jag har Ellinore, hon är allt jag behöver§
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Jag är bara med Ellinore, fortfarande :)
20. En vän som du känt sen du var liten? Hhaha.. oj..



SISTA SOM
1. Du fick en puss av? ÄLSKLING!
2. Sov med dig i samma säng? ÄLSKLING!
3. skratt med? troligen älskling, eller Ellinore ;)
7. Delade en pizza med dig? Mig själv, förra lanet, haha.
9. Skickade ett sms till dig? Tonek :D
10. Du kramade? Älskling.
11. Gjorde dig lite besviken? Älskling :(
12. Gjorde dig mycket besviken? Älskling :(
13. Du skrev med på msn? Är aldrig inne på msn, haha. 
14. Du snackade skit om? Haha, tror det var Bella faktiskt, sorry gumman,... -.-
15. Du åkte bil med? Mamma ;)
16. Gav dig en komplimang? Älskling :)
17. Du kollade på film med? Älskling :)
18. Du åt med på resturang? öhh. vet inte.
19. Betalade något åt dig? Troligen älskling ;)
20. Grät inför dig? Kommer inte ihåg :P



BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? nej
2. Om inte vem bor du mest hos? mamma
3. Har du eget rum? ja
4. Egen dator? Nej
5. Egen tv? Nej
6. DVD? ja, HAHAHHA.
7. Boxer? nej
8. Internet? Har inte eget internet, men vi har ju, fan xD
9. Vilka färger går i ditt rum? Grönt ;)
10. Har du stor golvyta? Nej x)
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? Vi har lyckats klämma ihop oss 3 i think ;)
12. Är köket stort? Njae.
13. Ismaskin? nej
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? nej
16. Fler än ett badrum? nej
17. Badkar eller dusch? Badkar, men det slänger vi snart ut, hihi.
18. Tvättstuga? Typ, nåt sånt, haha.
19. Balkong? Nae. 
20. Bra grannar? Älskling är bäst ;)

DIVERSE
1. Favoritfärg? Svart typ :)
2. Mobiltelefon? Samsung, nånting.
3. Skola och program? arum (yyy
4. Oskuld? Nej :)
5. Senaste filmen du såg? Lite på Black swan, sen sov vi. haha. 
6. Senaste låten du lyssnade på? Det bara är så. ;)
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? Tror jag ska börja videoblogga ;) Vill ju vara lika cool som pontus.
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? orka kolla,
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? ...

10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? ...
11. Vad åt du till middag igår? Soppa ;)
12. Har du duschat idag? nej, inte än.
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? Godnatt
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? Godnatt
15. Har du skolkat någongång? ja.

Lan hemma hos Tonek ;D

Idag blev det visst minilan hemma hos Tonek, så nu sitter jag och älskling där..
Är knappt något folk, fast inte gör det mig något, hatar när det blir fullproppat, haha.

Men iaf, idag red jag och min fina Ellinore i ridhuset ;)
Eller ja, hon longerade Ella och jag red Tamarillo, hihi.

Efterssom jag inte tränat för Marie med honom på jättelänge har han blivit jätteseg att jobba i form, hård i munnen osv.
Men idag gick det faktiskt helt okej, han gick väl inte i någon superform direkt, men det var absolut helt acceptabelt.
Tanken var från början att han skulle fått hoppa lite idag, men jag tyckte att han var i större behov av lite dressyr.

Han skötte sig jättebra på vägen upp också, skulle inte stanna och gå hem en enda gång, söta lilla gubbe :,)
Vet inte om det är att han testat mig eller om det är så att han faktiskt har varit rädd.
10 meter in i skogen är det liksom uppbökat av vildsvin precis överallt, så det är möjligt att det är dom han hört när han vänt och velat sticka hem, haha.

Men idag skötte han sig, och det är huvudsaken ;)

Men ahja, uppdaterar mer senare, vi höres!



Älskar bilden alltså.. varför vet jag inte, men den är.. cool på nåt sätt ;)

Min fina gumma :,(

S h e   l o o k s   l i k e   a n   a n g e l

M o v e s   l i k e   a n   a n g e l

T a l k s   l i k e   a n   a n g e l


Det är inte lång tid kvar nu gumman..

My heart is broken into pieces...

10 MÅNADER MED VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING!

Ä r  d e t  i n t e  h e l t  s j u k t  a t t  v i  r e d a n  h a r  v a r i t  t i l l s a m m a n s  i 1 0  m å n a d e r ?

Jag menar, ibland känns det som att vi blev tillsammans igår, ibland som att det var en hel livstid tillbaka..
Haha, ja det är konstigt det där, men en sak som är saker är att jag älskar min fina, underbara Christian Skagvard.
Faktum är att jag faktiskt älskar honom mest i hela världen! ;)

Men jag menar, om 2 månader firar vi e t t  å r  tillsammans, liksom ett år!
Är det inte.. helt overkligt eller?
Åh vad jag är glad att jag har min fina älskling, mitt sunshine! :,)

Men iaf,

Idag efter skolan drog Becka med mig hem, så var vi hemma ett tag och bara hade lite gilrtalk, underbart ;)
Sen följde hon med ner till stallet så red jag Tamarillo en sväng på ängarna, hihi.

Seeen, drog vi ner till vägen och mötte älskling vid bussen, och nu sitter vi här hemme hos honom ;)
Becka ska snart dra hem och käka men kommer troligtvis tillbaka lite senare ikväll!

Måste vara hemma hos älskling tills 9 ikväll också, brorsan har satt förbud på att jag kommer hem, haha.
Hans flickvän skulle komma, så han har stått och lagat mat osv hela dagen, så gullig.
Han ska klä upp sig också, ha kavaj och hela köret, dö snyggt, hihi.

Men ja, det innebär såklart att jag måste hålla mig borta från huset, men det passar ju bra idag efterssom jag och älskling ändå firar månadesdag liksom ;)
Sen när mamma kommer hem ikväll får jag lov att också komma hem, haha.

Men ahja, vi höres sen!




10 månader imorgon, inte illa! ;)

Har faktiskt inget speciellt roligt att berätta idag, har det ens hänt något kul? haha.

Jag var ute och skrittade på Jane en stund förut iaf, barbacka ofc, hihi.
Men det gick bra, en gång fick hon för sig att hon skulle vända och gå hem, då gjorde hon något konstigt skutt så jag gled av, skillat alltså.
Men det var precis utanför vårat hus så mamma fick komma och hjälpa mig upp, heh..
Sen gick det bra iaf, inget mer försök till att vända iaf ;)

Av ganska många får jag frågan "varför rider du henne utan sadel?"
Tänkte svara på den frågat i ett eget inlägg lite senare när jag har tid, men nån dag blir det iaf!


Sen så hade jag svenskaprov idag också, inte kul alls.
Var massa frågor om sagor, gamla författare osv.. hade inte pluggat överdrivet mycket om man säger så men tror det gick rätt hyfsat ändån.
Svarade på alla frågor iaf ;)

Men ahja, nu ska jag glo lite bloggar osv, sen ska jag tvinga älskling att mysa med mig!
Vi firar ju 10 månader imorgon, visste ni om det? ;)

Sämst humör ever or whaaaaat..?

Haha, ser att jag visst har slagit mitt rekord, inget bloggande på 2 dagar, illa.
Men orkar verkligen inte bry mig, är på sämst humör ever.

Igår var det träning för Otto iaf, och jag måste säga att det var den bästa träningen på... sjukt länge iaf.
Hästen var kanon, jag red bra (inte för att skryta men det var faktiskt bra).. och ja, allt stämde igår helt enkelt.
Vi sammarbetade något så förbannat bra, ni anar inte hur underbart det kändes!
Plus att Otto sa att så länge han vill hoppa så kan vi låta honom göra det.
Efterssom han inte riktigt är som han ska i ett bakben var vi osäkra på om man kunde fortsätta hoppa eller om man skulle sluta helt, men han sa att så länge han inte börjar stoppa osv så är det ingen fara, sköönt.
Kort och gott, igår var en kanonträning!

Idag är det ju studiedag också, vilket innebär.. häst? ;)
Hade tid för tömkörning med Jane kl 12 så jag red upp genom skogen på henne, Rickard red Tamarillo och mamma gick brevid, haha.
Men hon skötte sig jättefint, var lite småjobbig ibland men det gick att lösa enkelt.
Vad ska man säga, hon är underbar, helt enkelt! :,)
Tömkörningen gick också bra, hon bråkar inte alls lika mycket som hon gjorde i början osv, duktig flicka!

Nästa gång skulle Marie rida henne, får väl se hur det går, har en stark känsla av att det inte kommer uppskattas alls av Jane, men jag är så sjukt glad att jag får hjälp av Marie.
Utan henne hade det verkligen varit hopplöst att få igång Jane, hehe..
Modiga Marie, haha ;)

Men jaja, resten av kvällen ska ägnas åt plugg, plugg, plugg, och kanske lite mer plugg.
Jag råkade ju göra att misstag idag som gör att jag inte har någon pojkvän att umgås med..
Mer om det senare..

ahja, vi hörs väl..

Jag har en rodoehäst, och en som är.. helt underbar, för tillfället! ;)

Idag var vi och kollade på 4a åringen igen, idag provred vi också.
Hästen skötte sig jättebra för att inte ha blivit riden på att par månader.
Men iaf, det blev inget köp, varför talar jag dock inte om i bloggen, hihi.
Var en jättefin och trevlig häst dock..

Men iaf, kan ju berätta att Jane har varit helt underbar de senaste dagarna!

Både igår och idag har jag varit ute och skrittat på henne barbacka och hon har skött sig exemplariskt.
Hon bara går där som ett snällt litet lamm, tittar på saker, vill stalla o nosa, försöker kolla om hon får gå hem någon enstaka gång, men sen bara fortsätter hon gå, underbara ponni!
Ja alltså, ni anar inte hur förbaskat stolt jag är över henne just nu, det är helt.. otroligt!

Kan ju dock tala om att Tamarillo inte alls skötte sig lika bra igår, haha.

Det stoora, genomsnälla halvblodet på snart 20 år fick för sig att det är helt ok att bocka av folk, hm?
Så ja, kan ju säga att jag inte kom spec långt, han stannar och vägrar gå, sen vänder han sig och och skenar mot stallet, samtidigt som han bockar, haha.
Och ja, kan ju tala om att jag flög som en vante, landade mitt i en hög med hästskit, jättemysigt, verkligen.
Jag lovar alltså, hela jag var täckt med hästskit, lyckades till o med få det i håret? Illa.
Plus att det gjorde redigt ont också, älskling fick komma och hjälpa mig, kunde seriöst inte gå, haha.

Men ja, idag drog jag upp med honom till ridhuset och han var jätteduktig.
Inte ett spår syntes av Tamarillos tillfälliga rodeokarriär.

Imorgon är det måndag också, satan :(
Men är iaf ledig på onsdag, sen på fredag firar jag och älskling 10 månader också, niice!

Men ahja vi hörs senare, sorry för 0 uppdate, märker att jag faktiskt suger på det sometimes, haha.

Tamarillo igår, HAHA.

Vaknade nyss upp hemma hos älskling ;)

Fått en redigt lång och skön sovmorgon, underbart!
Brukar för det mesta vara uppe och hoppa innan kl 9 varje helg för det är alltid något som ska göras med hästarna tidigare än nödvändigt, men inte idag, så skönt ;)
Hatar faktiskt att behöva ställa alarm på helgerna, haha.

Men iaf, idag tackade jag nej till en shoppingrunda på ikanohuset i Linköping, ska vara hemma och rida ist ;)
Idag har jag faktiskt gett mig fan på att jag ska rida Jane, och jag har gett mig fan på att det ska gå bra också.
Men ja, får väl ta och börja med Jane så jag kan avsluta med min lugna, snälla Tamarillo ;)

Är sååå skönt att ha en häst som Tamarillo, alltså ni anar inte!
Om man är skitarg för någonting är det bara gå ner till stallet och rida Tamarillo så är man glad på nolltid!
Han gör verkligen alltid sitt bästa, gubben min.

Idag tror jag att älskling ska fixa iordning moppen också, sen ska jag övertala honom att jag ska få köra nere vid stallet, är så sjukt jävla kul, haha.
Han sa innan jag körde att jag skulle bli "körkåt" när jag väl gjort det en gång, envis som jag är sa jag självfallet att det skulle jag absolut inte bli, det skulle vara såå tråkigt så.
Men ack vad jag hade fel, att köra moppe är verkligen skitkul, han vann, den jäveln :(

Visste ni föresten att jag och älskling firar 10 månader om ett par dagar?
Sjukt vad fort tiden går alltså, jag menar, det är ju snart ett år?
Ojjjooojjjojjj...

Men ahja, uppdaterar mer senare ;)


JAG (KICKEN) HAR PANIK!!!

Bromsarm MT50
Nån som har en bromsarm som jag kan få eller få köpa? Till mt50

Glömde beställa det -.- Visste att nåt saknades xd

Ingen uppdate..

Känner att det blir så ganska ofta nuförtiden, men det får ni faktiskt leva med.
Jag har som mål att blogga minst 2 gånger om dagen, (och det är verkligen miiinst), och för det mesta lyckas jag hålla det.
Ibland blir det över 5 inlägg per dag liksom, så därför skadar det inte om jag skippar en dag ;)
Dessutom är jag bättre på att uppdatera än de flesta småbloggar jag läser, så liksom, ett finger till dig om du har något emot mig och min dåliga uppdatering, haha.
Men jaja, nog om bloggande och uppdatering.. ZzzZ!

Idag tömkörde vi Jane iaf!

Och ja, kan ju säga att hon verkligen skötte sig kanoners, struttade runt som en söt prinsessa.
Hon var jättesnäll både på dit och hemvägen idag också, framsteg!
På vägen hem var hon så snäll att jag nästan kände för att hoppa upp på henne och rida, haha (a)
Men blir att börja rida henne vilken dag som helst nu, förhoppningsvis är hon lika lugn som hon är när man leder henne ;)

Sen kan jag ju berätta en annan sak också, jag körde växelmoppe för första gången i hela mitt liv idag!
Jag som alltid har varit livrädd för allt som har med motorer att göra? Haha.
Men körde iaf flera varv runt stallet här hemma, lyckades växla och allting ;)
Kände mig väldigt duktig där ett tag måste jag säga!
Övade till och med på att bromsa, inte för att det finns några bromsar på den moppen, men det är ju bra att kunna när de väl kommer på, haha.
Men älskling fick hem saker till moppen idag för typ 1000 kronor idag så nu blir moppen piiiimp!
Till och med bromssar ska den få.. heh..

Ahja, ikväll blir det fredagsmys med älskling framför filmen Bandidas, älskar den alltså!
Så jävla skönt med fredag så det inte finns.. ahja, höres :)



Haha, diggar bilden stort, x)

Beckaa gästbloggar lite ;)

Tjeenare,
Sitter här med  Emmaaa och Kicken!
Jag vet ifan vad jag ska skriva om här nu då,
haha.. men iaf, Emma och jag sitter o snackar lite brudprylar ,
Vi har ju inte umgåst så mycket under dom här 2 senaste veckorna eftersom jag är på prao,
så vi drar igenom allt vi missat nu tillsammans då ;D
Jag och Emmaaa kommer ner till dig kicken ;D
de skriver vi i chatteN,
se till att få många kills nu grabben,
HAHAHAHAHHA,
En jävligt snygg bild på mig & oseriösa Emmaaa ;D

Häng med älskling och Beckaboooooiiii.

Sitter hemma hos älskling med Becka, min fina unge§
Saknar den bruttan allt för mycket alltså :(

Men iaf, idag var jag ute med Tamarillo och pulsade i snön ;)
Dock är han ju säkert åtminstone 200 kilo tyngre än Ladde så han sjönk igenom ganska mycket :(
Men tog några travar iaf, ville inte anstränga honom för mycket, gammelmannen ;)
Men han skötte sig jättefint, var lite rädd för småsaker när det blåste osv, men men.
Tamarillo uppskattar inte att folk hänger tvätt utomhus, haha.

Imorgon ska jag iaf till skolan, är rädd för att missa för mycket osv.
Måste ju ha bra betyg så jag kommer in på strömsholm, haha.
Men seriöst, har inte en aning om vart jag vill gå gymnasiet om jag inte kommer in där.
Jag har liksom velat gå där sen jag var 8 år, det finns fanimej inget annat alternativ typ, hehe..
Men jobbar jag hårt och ger mig fan på att jag ska komma in så lär jag nog göra det, hihi ;)

Men men, nu ska jag övertala Beckaaaa att hon ska gästblogga åt mig, får väl se hur det går ;)



Becka och jag, världens finaste brutta, j a g  l o v a r  

Hemma från skolan idag med..

Men imorgon ska jag gå, det har jag gett mig fan på alltså..
Iaf, örat känns bättre idag, men har knaprat alvedon och massa shit både igårkväll och idag, haha..

Men ska iaf ge mig ut på en tur med Tamarillo på ängarna lite senare.
Igår var snön där ute jättemjuk och inte djup alls, blir nog skitbra!
Visste ni föresten att det var 23 plus grader i solen igår? Helt sjukt!

Men ahja, vi hörs väl senare,

Sitter hemma hos älskling,

Vi har precis haft moppeteori han och jag, haha.
Så nu har han förklarat hur jag ska göra för att bromsa, växla osv..
Får väl se hur det går när jag ska prova och köra, har visst råkat lova att jag ska testa så fort hans moppedelar kommer hem, heheee..
Just nu kör ju ungen utan några bromsar över huvud taget, aldrig att jag kör moppen då säger jag bara!

Jag och mamma var ute och tog en promenad med alla hästar förut idag.
Trots att Jane inte varit ute och gått på flera dagar skötte hon sig kanon, det var mer än vad jag hade förväntat mig faktiskt!
Redigt lugn och fin var hon, gullehästen :,)

Tror jag börjar få öroninflamation också, redigt jobbigt :(
Har skitont i vänsterörat, känns som att det har ett eget litet hjärta som pumpar runt, fyfan :(
Men om det inte är bättre imorgon ska jag se till och dra till en läkare, vill bli frisk nu alltså..
Och blir det ingen skola imorgon får jag väl be Ellinore ta med mina mattegrejer hem så jag inte kommer efter, haha.

Tror jag har historiaprov imorgon också om jag inte minns fel? suck.. :(

Men ahja, nu ska jag fortsätta tjata på älskling att vi ska kolla på solsidan, tror jag börjar bli lite smått beroende, haha.
Men man kan ju inte göra annat än att älska programmet, haha..

god morgon ;)

Stannade hemma från skolan idag med, mår bättre fast känner mig fortfarande inte frisk.
Men imorgon ska jag gå iaf, då har vi veckans första mattelektion vilket jag verkligen inte har råd att missa.
Önskar att jag kunde vara en sån som hade skitlätt för matte, ibland fattar jag verkligen ingenting, haha.
Men måste faktiskt säga att det har blivit bättre sen jag började Ankarsrum, ett tag i Blackstad var det hemsk x)

Har suttit och pluggat grekisk mytologi sen 9 i morse, häärligt!
Allt ska vara klart på fredag, men har inte så jättemycket kvar nu så borde hinna.

Snart ska jag och morsan ner till stallet och longera Jane ett tag.
På fredag får vi hjälp av Marie att tömköra för tredje gången.
Funderar på att prova skritta en stund på henne efter tömkörningen på fredag, då borde hon ju vara tillrckligt slutkörd för att inte orka bralla av mig, haha.
Tiden börjar dra ihop sig ganska rejält nu...

Efter stallet blir det att dra ner till älskling och kolla om han är hemma.
Han mådde också skitdåligt igår så vet inte om han gick till skolan idag..

Sen kan jag ju berätta att det troligen blir provridning på hästen vi tittade på i söndags.
I början på nästa vecka kunde han ta in den till ridhuset så jag kan provrida, skitkul!
Men men, mer om det senare ;)

Men ahja, vi höres!

Hemma hos Tonek ;)

Världens vackraste!
Världens vackraste!
Ståhla (y)
Jag och världens vackraste, haha.
Jag och världens vackraste. 
Hutten och Ståhla (y)
Tonek (y)
Världens vackraste!
Hutten och Ståhla (y)
HAHA, jadu..
Tonek och världens vackraste!
Maria :D
Världens vackraste!
Maria och världens vackraste!
Hutten och Ståhla (y)
Avslutar med en bild på min och älsklings hand, naw :,)

Ingen skola idag..

Har feber, skitont i huvudet, hostar som f¨n och halsen dödar mig, great!
Jag som hade bokat Marie idag :(

Men iaf, fick sova ut riktigt länge idag iaf, så skönt :,D

Nu sitter jag iaf hemma hos älskling som typ.. halvsover för tillfället, haha.
Igår började vi nöta solsidan tillsammans, så nu ligger vi på avsnitt 8 tror jag ;)

Känns som att jag typ aldrig har nåt att skriva om längre?
Dötrist, kom med förslag nu :(

Men iaf, har bestämt mig för att slänga upp en bildbomb från en trevlig kväll hemma hos coolingen Tonek, haha.
Kommer snart ;)

28, det här saknar jag mest.

Inga ord i världen räcker till för att beskriva saknaded efter dessa 2 hästar, mina änglar. 

Solsidan in the shit! :D

Sitter hemma hos älskling, nyduschad och fin!
Carine l'mnade shampo här som ska vara jättebra för folk som har oranga slingor osv i sitt blonda hår, så har använt det nu och hoppas på bra resultat, hihi :)

Iaf, har nyss ätit kladdkaka och druckit läsk, och snart blir det köttbullar och potatis också, grr! ;)
Älsklings syster är jättebra på att baka och hans mamma på att laaga mat OCH baka, fusk :(
Tror jag ska be dom båda om ett par lektioner, haha (a)

Men iaf, älskling håller på att ladda ner solsidan nu, han envisas med att han inte ska se ett enda avsnitt till på tv, utan vi ska kolla alla på datorn, haha gullunge.
Så om det blir klart innan jag drar hem blir det väl att glo på första avsnittet någonsin, tjuhu!
Det är verkligen världshistoriens bästa program typ, haha.
Sitter och garvar typ hela tiden, bäst humor ever, i know ;)



JAG ÄR KÄR!

Kom precis hem från Vimmerby efter att ha kikat på häst! ;)
Den vi egentligen skulle kollat på visade sig att den inte var så intressant, men han hade en 4a åring i samma stall.
Och ja, kan ju säga det att jag blev kär när jag kollade honom i ögonen (a)
Så satans söt, nyfiken och social så det banne mig inte finns!

Men iaf, vi tittade bara på hästen, blev ingen provridning idag.
Men han som har honom hemma skulle väl ta in honom till ridhus nåndag så vi kan testa honom.
Kan ju säga att första intrycket av hästen var.. så bra det kan bli i princip.

Känns faktiskt jättebra det här, hihih.
Berättar mer senare, men världens gulligaste häst ever! ;)

Men ska väl inte sitta och skriva för mycket om honom, då blir väl älskling svartsjuk, haha ;)
Den tråkmånsen kunde inte ens följa med till Vimmerby, så dum, haha :(
Btw så åkte Carine hem idag, tråkigt! :(

Men nu ska jag se till att krama älskling och ge honom en feting puss, hörs! ;)

Och juste, stort tack till Marie för hjälpen idag, du är en ängel!



Jag och världens goaste Tamarillo.

Man kan faktiskt säga att hästen vi kollade på idag var likadan som Tamarillo i psyket, underbar!
Eller ja, av vad vi sett iaf, han kanske blir en jävel när han kommer i trotsåldern ;)
Tur jag har Marie som kan hjälpa mig med allt, hihi.

Häng med Älskling och Martin ;D

Kom nyss hem till älskling igen efter att ha varit hos Martin ett tag (Y)
Trevliga pojkar det :D

Men iaf, idag hjälpte Marie oss att Tömköra både Jane och Tamarillo.
Jane skötte sig döbra faktiskt, bättre än förra gången :D
Idag behövde vi inte hålla på lika länge för att hon skulle göra som Marie ville heller, haha.
Sen tog hon Tamarillo en stund också, haha.
Men han visste vad han skulle göra och skötte sig finfint, haha.

Sen blev det att dra hem, byta kläder och sen dra till Martin.

Imorgon ska jag och Marie troligtvis till Vimmerby och kolla häst, uuh ;)
Mer om det imorgon, hihi.

Ahja, nu tjatar älskling om att vi ska gå ut och göra något, hörs senare! ;)



Ingen uppdate igår alls,

Men som det är rätt ofta nu förtiden, hade ingen lust helt enkelt.
Sen är sanningen att jag faktiskt inte hinner heller.
Jag går i skolan, jag kommer hem, tar hand om mina hästar, sen är jag med älskling.
Vi sitter faktiskt inte så mycket vid datan när vi är längre, haha.

Men igår gick jag och morsan en sväng med hästarna.
Först med Jane och Tamarillo, sen med Ladde och Jane.
Jane skötte sig galant, hon bara gick där och såg söt ut, haha (a)
Jag som hade fått för mig att det var något magiskt med älskling efterssom det bara var han som kunde leda henne, men pffft säger jag bara, igår gick det jättebra även för mig, tjuhu :D
När vi kom tillbaka till stallet satt jag en stund på Jane också, det går framåt ;)

Men iaf, kom nyss hem, har varit uppe i ridhuset med Tamarillo.
Red bara ett litet tag, kollade alla gångarter så han inte var halt osv, vilket han lyckligtvis inte var heller :D
Så får ta och börja rida honom ordentligt nu igen :)
Sen när jag kom tillbaka med honom så gick jag en liten sväng med Jane själv, gick skitbra :)

Men ahja, kanske uppdaterar mer ikväll, blir förhoppningsvis mys med älskling hela kvällen, hihi <3

Tömkörningen idag gick superbra!

Hejhej, älskling gick nyss hem, är värsta ledsen nu, haha :(

Men iaf, ikväll var vi hemma hos Martin, Ståhla var där också.
Dom rakade skallarna, haha.
Nu är både älskling, Martin och Ståhla rakade, haha.

Men iaf, tömkörningen med Jane idag gick skitbra!

I början var det lite vanliga protester (som det alltid är när det gäller Jane, men sen gick det skitbra!)
I slutet gick hon riktigt fint, min lilla skrutta.
Efter ca en timmas tömkörning släppte vi henne och Ladde lösa i ridhuset, tanken var att de skulle springa av sig, men icke.
Tror Jane hade fått nog för det var bara utgången som gällde, haha.
Men men, det var en trött häst som promenerade hem sen iaf, jättebra! :D
På lördag ska Marie hjälpa oss att tömköra igen, tror stenhårt på att hon kommer vara relativt ridbar snart.
Men ja, vi hörs imorgon



Calle och världens bästa älskling, haha vilka gullepluttar ;)

Blev ingen träning för Otto..

Min lektion ska börja vid 7, när jag kom upp till ridhuset kvart 1 hade lektionen som var innan mig precis startat.
Vilket innebär att jag inte hade börjat rida förens halv 9, och troligen inte varit hemma från stallet innan halv 11..
Så ja, jag tog min kära häst och red hem, sket i lektionen rent ut sagt.
Tycker faktiskt att det är väldigt dåligt att gå över med tiden så pass mycket.
Det är liksom vinter, vem vill stå i/utanför ett ridhus och frysa sönder hur länge som helst?
nej tack..

Men det var nog rätt bra att jag skippade träningen idag iaf.
Innan vi skulle ta ut Tamarillo i hagen skulle morsan bara kolla till hans hov (sen dramat med hans hov häromdan..)
Och det visade sig att han var brännhet i foten = inte bra alls.
Hade jag hoppat med det hade jag troligen väntat mig en halt häst nästa dag, inte okej.

men iaf, sitter hemma i sängen och gör inte ett piss just nu.
Sitter och väntar på att älskling ska komma hem från Tonek, men just nu verkar han ha en period i livet där han värdesätter sin kära vän högre än mig.
Men jag får väl helt enkelt stå ut, prioterar han andra före mig ska jag fan se till att göra detsamma!

Nog om det, vi hörs imorgon ;)

This is me right now..

Ska snart dra till stallet,

Tänkte bara skriva ett inlägg så att inte bloggen dör ut helt, haha.

Men iaf, idag är det somsagt Otto träning, ska snart dra till stallet och fixa Tamarillo.
Idag är det bara jag och Sofia för Stella skulle inte vara med.
Haha, är fan läskigt att se när Malin hoppar så högt, jag lovar det är typ 10 cm kvar på hinderstöden :o
Hoppas inte Otto ska ha mig till att göra det där när det bara är jag och hon.. hehe.
Fast nej, Otto vet vad som är bäst för Tamarillo och skulle aldrig utsätta hans gamla kropp för det, hih.
Han har faktiskt själv sagt det ;)

Det är en sak som är jättebra med Otto, han vet att hästen är gammal, därför ska han inte ha honom till att hoppa 130 liksom.
Även fast han vet att Tamarillo var en bra tävlingshäst för ca 10 år sen så tar han det lugnt, jättebra.
Skulle aldrig förlåta mig själv om jag förstörde Tamarillo på något sätt genom att hoppa höjder han egentligen inte orkar...

Men ja, haha blev en jävla massa tjat om hästar här nu som Bella brukar säga, haha.
Min gullefia§

Ahja, vi höres ! :*

Ingen uppdate igår alls,

Inte bra Emma, inte bra alls!
Men sanningen är att jag faktiskt hade fullt upp hela dagen! :D

Älskling tog en buss till min skola igår, så han åkte med mig hem i skolbussen ;)
Sen drog vi direkt ner till stallet och gick en sväng med hästarna, Jane skötte sig kanon!
Sen när Simon hade hem toh vi moppen hem till Tonek och chilla´tet.
Var sociala med folket där och hade det allmänt trebligt bara, haha.

Sen kom morsan och hämtade mig och älskling hos Tonek, åkte hem och kramades, hihi (a)
Och ah, sen duschen osv, sen var han tvungen att dra hem :(

Kan ju säga att jag saknar honom enormt jävla mycket..
Eftersom vi inte var helt.. sams igår är han allt jag kan tänka på, usch :(
Får se till att han ringer mig när han har vaknat, vilket borde vara snart btw! :D

Iaf, idag är det träning för Otto som står på schemat, yeey! :D
Kommer inte bli någon uppdate idag känns det som, möjligtvis när jag kommer hem från skolan, men som sagt, det är inget att räkna med.
Annars får ni väl klara er tills imorgon vadfan, ni har ett liv liksom ;)

Haha, driver.


RSS 2.0