Min skolavslutsklänning kom idag!

Gaaah, helt överlycklig typ! Har inte provat den än, men om den sitter som den ska lär jag garanterat vara världens lyckligaste typ, haha. Den var till och med snyggare i verkligheten än på bild, mumma. 
 
Dry Lake Fiona Dress
 
Och såå ser den ut, hur snygg?! 
 
Och skorna jag ska ha, är verkligen mina drömskor. Har aldrig vågat köpa såna förut för har alltid tyckt att jag blivit för lång i dom. MEN NU ska jag skita i hur jävla lång jag blir, hellooo JC. 
 
 
Har inte beställt än, men snart så! Kommer bli hela 186 haha, men men.. 
 
AJA, nog om skolavslutningen! Idag skrittades Tamarillo ut ca 30 min i sällskap med lillebror och hundarna. Trevligt! Har inget annat att säga, så vi hörs!

Min skolavslutsklänning kom idag!

Gaaah, helt överlycklig typ! Har inte provat den än, men om den sitter som den ska lär jag garanterat vara världens lyckligaste typ, haha. Den var till och med snyggare i verkligheten än på bild, mumma. 
 
Dry Lake Fiona Dress
 
Och såå ser den ut, hur snygg?! 
 
Och skorna jag ska ha, är verkligen mina drömskor. Har aldrig vågat köpa såna förut för har alltid tyckt att jag blivit för lång i dom. MEN NU ska jag skita i hur jävla lång jag blir, hellooo JC. 
 
 
Har inte beställt än, men snart så! Kommer bli hela 186 haha, men men.. 
 
AJA, nog om skolavslutningen! Idag skrittades Tamarillo ut ca 30 min i sällskap med lillebror och hundarna. Trevligt! Har inget annat att säga, så vi hörs!

Oups.

Haha, var ett jäkla tag sen jag bloggade nu, 17 dagar faktiskt! Sorry, men har fullt upp osv, så har inte orkat helt enkelt. Är också alldeles för beroende av One tree hill för att kunna slita mig ifrån det, så kollar inte ens bloggar längre. That´s bad. 
 
Iaf, Tamarillo mår prima ballerina! Idag var vi uppe i Frösvi och hoppade riktigt ordentligt för första gången iår! Hoppade en bana på typ 95 tror jag, vilket är riktigt bra för att vara första gången iår :) Lagom pigg också, perfekt helt enkelt! Måste faktiskt säga att han var finare idag än han var första gången förra året! 
 
Ska "tävla" (pay´n jump) på lördag också, taggaaaaa. 
 
occch så har jag varit och kollat på lite hästar också! Hittat en som jag verkligen gillar, så ska tillbaka dit på onsdag. Tyärr ska dom ha mer för honom än vad Barack Obama (stavning) tjänar på ett år, så vi får väl se hur det blir med den saken.. Men, han är riktigt fin! 
 
Suttit och kollat efter lite hästar idag med, så kanske blir att åka och kolla på någon imorrn. Nu är jag dock inställd på den svindyra, stackars mamma :( Men vi får se hur de blir! 
 
Iaf, ska dra mig nu, men ska försöka blogga oftare än en gång om året i fortsättningen ;) 
 
 
Stefano <3
 
 
 

Mööh.

Well, hello! Sorry att jag inte bloggat på ett tag nu, jag som vart så duktig på senaste tiden.. men så är det ibland! I förrgår försökte jag blogga men internet strula, och igår umgicks jag med Kicken och Martin hela kvällen, så ja.  
 
Har iaf ridit Nikele i 2 dagar nu och det har gått bra som vanligt :) Igår var han helt fantastiskt fin faktiskt, speciellt i traven (de korta sträckorna vi travar, haha). Går superfint o form och hans trav är ju bara att dö för! Önskar han vore mer igång så jag fick sitta ner på honom, meeen vi får hålla oss till lättridning så länge, haha. Idag var han lite spänd och lite mer i luften, men det får man ta ibland. 
 
Tamarillo är frisk nu i princip, om man bortser från hostan. Han har ingen feber och snorar inte, men somsagt, den där förbannade hostan! Idag hostade han bara 2 gånger när jag var i stallet dock så det är bra :) Skrittade honom en stund igår och ska göra detsamma imorgon. Fortsätter så tills hostan gett med sig helt tror jag. 
 
Aja, nu ska jag dra hem, se ya! 
 
 
Hihi, jag och Axl. 
 

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Steffe. 
 

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra.

1. Rida på bäste Tamarillo! 
 
 
2. Ta fula bilder på min pojkvän! (HAHAHAHA) 
 
 
3. Tävla! 
 
 
Bild från maskeradhoppningen 2012, Tamarillo, jag, pojkvän, Elisabeth och Sabina!
 
4. Rida travhäst! Omg, finns inget bättre. Älska steget, älska farten! 
 
 
5. Visa min pojkvän hur mycket jag älskar honom! En av mina favoritsysslor faktiskt, I you know what I mean ;)
 
 
6. Gå på promenader med min finaste Tamarillo. Händer för sällan dock, haha. Laaaat. 
 
 
7. Kolla på filmer med snygga killar i, haha ;) 
 
 
Romper stomper <3
 
8. Rida barbacka! 
 
 
9. Föreställa mig att jag vore 10 cm kortare så jag kunde köpa sånna här skor, (HAHA)
 
 
10. Fula mig med Kicken, höhö. 
 
 
 
 
 
Liiite oseriösa grejer kanske, men känner mig oseriöst idag liksom. 
 

Stackars liten

Stackars Tamarillo är förkyld :( Han hostar och är snorig, men har ingen feber som tur är. 
 
Tyckte att han var lite hostig i förrgår när jag red men tänkte inte så mycket på det då han ofta hostar på våren när temperaturen växlar. Idag när jag red hostade han dock ganska rejält, framförallt i traven, men var lika pigg och glad som vanligt. 
 
Iaf termometern sa att han låg precis på gränsen, så får kolla vad han har imorgon. Så länge han inte har feber får han gå ute och roa sig med dom andra hästarna :) Han får nog vila ett par dagar nu dock tills det går över, eller iallafall bara skrittas lite lugnt :) 
 
Tråkigt om han skulle bli sjuk dock, min lilla björn. :( Meeen han är en fighter!
 
 
Älskarrrr bilden!

Lerig heeest

Idag skulle hovslagaren kommit, men alltid är det något som kommer i vägen. Aja, nästa helg får de nya skor iaf! 
 
Tamarillo fick vila idag, men jag spenderade nästan en timma åt att göra Ladde ren, fy vad smutsig. Hon har visserligen täcke på sig, men benen, magen, halsen och ansiktet såg förjävliga ut! Gick knappt att se hennes ögon för att lagret med lera vad flera centimeter tjockt.. haha. Hon blev säkert av med ett par kilo päls också, det är ingen som borstat henne sen de började fälla så var en del kan jag lova.. 
 
Iaf, nu sitter jag hos älskling och kollar på min nya favvoserie, one tree hill haha. Tredje gången jag ser den nu, men den är alltid lika bra :) 
 
 
Insta pic.. 

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten.

 
Lilla jag, 9 år? Nåt sånt. Haha, tur man förändras. 

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

 
 
Blev 2 bilder på Tamarillo visst haha, men ja, mamma och Tamarillo är 2 "saker" jag inte skulle klara mig utan.Och btw, äääälsar översta bilden på Tamarillo, så förbannat maffig! Ser nästan ut som en liten nordsvensk eller nåt haha. Nordsvenskar <3

Underbara häst!

Åh Tamarillo idag, mums fillibabba säger jag bara! Red ett 40 min långt barbacka pass på banan idag och han var helt fantastisk! Nu, efter en hel vinters hårt slit utan sadel kan jag äntligen rida honom ordentligt även i traven, tjuhu! Det blir sån otrolig skillnad när jag rider honom utan sadel, kommer åt honom så mycket bättre! 
 
Iaf, låg mycket på en "8-volt" i skritt och trav som uppvärmning, och sen körde vi mycket övergångar och tempoväxlingar på volt. Han gick såklart inte i form (haha, det gör han aldrig) men han jobbade ordentligt men ryggen och bakbenen, och vart riktigt trött mot slutet! Iaf, han är så förbannat duktig nu, efter allt hårt slit med att han ska lyssna på mig har vi kommit till mitt mål - från galopp till halt. Och han gör det exemplariskt! Åh, duktig.  
 
Vet att många tycker att man inte kan rida "seriöst" utan sadel, men vet ni vad? Det handlar om balans. I dagsläget rider jag Tamarillo lika bra med eller utan sadel (så länge inte hoppning kommer med i bilden såklart, haha.). Om han går som bäst utan sadel, kan man inte rida seriöst utan sadel då? Något att fundera över tycker jag. Så somsagt, ni som klagar på att man inte kan rida seriöst utan sadel, det är ni som har problem med balansen bara :) 
 
Iaaaf, nu är jag hemma och väntar på att mitt hjärta ska komma upp till mig, hihi ;D Får se vad vi hittar på idag. Och justeja, hänge ett tag med Martin och Annie igår också, kom hem i vettig tid dock, höhö. 
 
 
Steffo, jag och Tammarillo, KM 2012 :) Och mammsen också ja!

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2012.

 
 
 
 
 
 

Fml

Hallååådär!
 
Idag är jag ganska seg kan man säga, eller ganska är inte ens i närheten haha. Jag och pojkvännen umgicks med Martin och Annie igår, förjäkla fint vare! Kom hem vid 4 imorse haha, herregud. Iaf, jäkligt fin kväll och natt vare!
 
Gick upp vid 10 imorse, trött som ett as. Dock har jag någon slags tvångstanke (HAHA) som gör att jag inte tillåter mig själv att sova en minut längre än till 10. Har alltid alarm ställt (även på lov) jusy för att jag inte ska passera den tiden. Helt sjukt.. 
 
Iaf, gick till stallet och red min underbara bebis, hihi. Blev en lång skrittur idag, underbart! Hade även med mig lillebror och hundarna som sällskap :)
 
Nu gick jag precis ner till pojkvännen och skulle väcka honom så han inte sover bort hela jävla dagen idag igen. Men ska iaf dra hem nu igen till min käre bror som vill äta pizza, big sissa fixar yao. 
 
Får se vad dagen bjuder på, hörs!
 

Ingen ridning today.

Hovslagaren skulle kommit vid 11 idag, så hade planerat att Tamarillo skulle få stå idag. Sen ringde mamma i morse och sa att han inte kunde komma, så det slutade med att Tamarillo fick stå iaf, haha. 
 
Var iaf lite nyttig och gick på en långpromenad (över 1 timma!!) med hundarna. Jobbigt men underbart i det fina vädret! Både jag och hundarna var helt döda när vi kom hem, haha. Osen tog jag med mig doggsen och hälsade på hästarna i hagen och kollade så de levde iaf, och det gjorde dom :) Kul info. 
 
Annars idag har jag inte gjort ett bajs, kollat lite TV och hjälpt finaste pojkvännen med bilen. Verkar som att Herta (bilens namn... eheh) sjunger på sista versen nu. Stackars bilen! :( Hoppas han fixar en ny bil snart, man blir otroligt lat och bekväm när man har pojkvän med bil kan jag lova.. 
 
Aja, nu kom jag precis in från bil-mekket haha, och väntar på att pojkvän ska köra hem mig. (blö, vad lat, är typ 100 m...) 
 
Aja, hade bra! 
 

Dag 08 - Två saker jag längtar efter.

1, Sommaren! Att sola, bada, festa, umgås med folk, rida utan jacka, tävla.. listan kan göras lång med varför jag längtar efter sommaren! 
 
 
Tamarillo och jag förra sommaren.. älskar bilden! 
 
2, My next tatto! 
 
 
 
 

Dag 07 - Något jag saknar.

Sommaren 2010! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oooooc h praktiken hos Åsa!
 
Har varit där 2 gånger, i 3 veckor sammanlagt, och har alltid haft så jäkla kul där. Underbara hästar, underbara människor, "snabba hästar", utmaningar, och framförallt, en rejäl kick av självförtroende. Under mina veckor där förändrades jag som ryttare, blev 10 gånger mer självsäker, och 10 gånger bättre. 
 
 
Fina Alvena, <3
 
 
 

Chill

Kom ner till pojkvännen för nån timma sen, har vart i stallet och ridit på min björn. Blev en skrittrunda ute på ängarna i det underbara vädret, kanon! Red utan sadel så la mig ner på hans rygg en stund och höll nästan på att somna. Och Tamarillo, skötsam som han är busade självklart ingenting när jag låg där och halvsov haha. Han måste dock undrat varför han fick gå dit han ville.. Brukar ju vara jag som styr annars :) 
 
Och ja, vi är fast med barbacka ridningen ett par dagar nu skulle jag tro, inte mig emot dock haha :) Hans arnika (linement) är slut, och han ska inte ridas med sadel om han inte kan få sitt linement, punkt haha. Finns inget jag är lika rädd om som den hästens rygg. Aja, får la se när man kan ta sig in till stan och köpa lite nytt :) 
 
Nu ska jag kolla på PRISON BREAK haha, var ju tvungen att byta serie nu </3. 
 
 
Hihi, pojkvän och jag. 

Dag 05 - En bild på en tid du saknar

 
 
 
Ponnytiden! Skulle göra vad som helst för att vara 10 år och 160 igen! 

Bye bye sons of anarchy

Ja, nu är det slut på det roliga. Har sett alla avsnitt som finns ute nu.. Nästan så man vill gråta ju! Men känner jag mig själv rätt lär det inte ta mer än en månad innan jag ser om hela skiten igen, höhö. 
 
Något som är säkert dock är ju att sons of anarchy har med några av världens snyggaste killar med i serien. Mums på de nedan!
 
 
 
 
 
 
 
Mums säger jag bara! Lite gamla för mig kanske, men de är män, inte pojkar ;) I like men. 
 
Meeen min pojkvän är ju snyggast av alla, såklart. 

Hoppat!

Skuttade lite med Tamarillo på banan idag och han var superduktig! Började med att köra lite bommar på marken i både trav och galopp, gick galant som vanligt! Sen gymnastikhoppade vi lite på ca 50 cm, och avslutade med ett par språng på 80 cm ungefär och det gick kanon det med :) Första gången rev han (haha pinsamt Tamarillo.........) men gick av alldeles för sent så rev ner hela skiten haha. 
 
Han är så knepig när man hoppar för lågt, för han bryr sig varken om avstånden eller att dra upp benen. När det blir lite högre hjälper han till att komma rätt på hinder osv, men på lägre höjder låter han mig göra allt skitjobb. Längtar tills ridbanan i Frösvi är ridbar så man kan hoppa lite ordentliga hinder! 
 
Avslutade med att skritta ner till sjön och tillbaka också, och denna gång utan att ha en 25 min lång diskussion ;) 
 
Aja, nu ska jag kolla SOA, fortsätt ställa frågor i frågestunden! 
 
 
Jag och Ebbson!

RSS 2.0