Klubbmästare 2012!

Haha åh, skrev ett skitlångt inlägg om varje runda osv och så råkar jag kryssa.. Fuck my life! Orkar inte skriva om allt lika långt som jag skrev förut så ni får nöja er med lite kort, hihi. 
 
Tamarillo 90 cm: Jättefin runda men rev hinder nummer 6 Total ryttarmiss så tar på mig det helt och hållet, han hade inte en chans att ta sig över. Men annars superfin och bra runda, älskade häst! 
 
Steffe KM klass 100 cm: Gick in och helt oväntat gjorde en nollrunda, haha. Hade räknat med 1, 2 bommar ner, men icke sa nicke! Kanonfin runda verkligen, och våran första någonsin! 
 
Steffe KM omhoppning 110 cm: 12 fel (HAHA). Varken jag eller Steffe hade hoppat 110 på tävling förut så det var ju nytt för oss båda! Blev iaf 2 stopp och en rivning. Ena stoppet tar jag på mig helt, typ missade hindret helt. Andra stoppet skyller jag på Steffe haha, han stack iväg för mig totalt och jag kunde inte bromsa så vi missade svängen. Men men, 12 fel är inte så pjåkigt när man gör sin debut! 
 
Trots våra 12 fel räckte det till en 1a plats och vi blev klubbmästare! Så sjukt jävla kul! 
 
Stolt över båda mina killar, de är så fina båda två! Älskar er grabbar! 
 
 
Hihi, fina Steffe. 
 
 

Come and play with me.

Idag är det äntligen fredag haha, har längtat ända sen förra fredagen ;D Ska bli så jäklans underbart med helg alltså. Imorgon blir det en tripp till Gamlebygymnasiet och på söndag blir det tävling. Kan inte bli bättre! På tal om tävling, hoppade Steffe igår! Det gick bra, och han var fiin. Blir förbannat stark ibland mellan hindrena ibland men vi jobbar på det. Blir mer och mer samspelta för varje ridtur! :) La upp det på 110 i slutet och jäklar vad han hoppar när de blir "lite högre". Redigt mycket klipp i benen alltså! Efter lite missförstånd oss emellan gick det bra. Idag har jag ridit båda mina gubbar. Tamarillo fick sig en skogsrunda med massa galopp och Steffe fick sig en lugn skrittrunda. De var kanonfina båda två. Aja, ska kolla tv nu, vi hörs imorgon i guess ;D Hade bra!

Rött hår?

Funderar starkt på att färga håret rött faktiskt.. Är ju inte alls länge sen jag gick ifrån att vara blondin till brunett, men börjar tröttna på det redan, haha. Saknar det blonda som satan faktiskt, men det sliter så jävligt på håret att färga så vill inte göra om det.. Vill ju inte bli flintskallig vid 15 bast liksom ;D 
 
Vet dock inte om jag ska färga, skulle jag passa i det? Hade tänkt mig något i stilen på bilden nedanför isf.. Vill inte vara värsta härmapan direkt haha, men det är ju faktiskt förbannat snyggt, haha ;D 
 
Så gott folk, brunt eller rött?! 
 
 

Trött som ett as.

Haha herregud, har aldrig varit tröttare känns det som :( Gick en mil i skolan idag och sen paddlade vi tillbaka till skolan igen. Jäkligt ansträngande kan jag lova, helt död just nu. Orkade int ens rida när jag kom hem så dom fick vila. Det lider de inte av :) Har varit och gett dom mat, kollat så att de inte är blöta osv iaf. 
 
Sitter och kollar tv med brorsan just nu men ska ta och börja städa snart. Mamma kommer hem om 1,5 timma och innan dess ska jag diska, damsuga och torka golvet, tjuhu ;D Dags att öka tempot lite nuva!
 
Ae, har inget intressant att skriva om. Imorgon ska Steffe hoppas iaf, hoppas de går bra. Målet är att ta oss runt en bana på 110 iaf efterssom det är så högt omhoppningen är på söndagens tävling. Wish us luck ;D 
 
Puss o hej!
 
Slänger upp några bilder från när mamma klättrade upp på Steffe för några veckor sen.
 

Svar på kommentar!

"Hej jag tänkte bara fråga hur du gjorde när du sökte prao i Funghult, ringde du dit eller känder du dom som har det. Hur tyckte du det var att prao där och så vidare. Skulle var kul att vet då jag skulle vijla prao där men vet inte hur jag ska göra och vad man får göra där liksom. Kul om du hör av dig. :) 
MVH Tina"
 
Svarar i ett inlägg då jag inte vet om du kommer läsa svaret i kommentarsfältet, haha :) Min morfar är god vän med de som har stallet uppe i Funghult så det var på det viset jag kom i kontakt med dom. Jag vet inte om dom tar emot praoelever i vanliga fall, men du kan ju alltid höra! 
 
Tyckte verkligen att det var en helt underbar praoplats! Det var två väldigt lärorika veckor, och Både Egon o Åsa är väldigt snälla och omtänksamma människor. De ville att jag skulle lära mig något av att vara där, och det gjorde jag också, jäkligt mycket! Hästarna är helt underbara dom också, varje häst är speciell på sitt eget sätt vilket  märktes när man var där. De var godhjärtade hela bunten verkligen! 
 
Om jag kortfattat ska skriva vad jag gjorde.. haha. red/körde ca 3-5 hästar per dag. Det var väldigt varierat vilka hästar jag arbetade med, vilket är otroligt lärorikt! Sen hade jag ju min favorit Alvena såklart, så henne fick jag rida varje dag :) 
 
Utöver ridningen var det mockning, smörjning av grejer, ta in och ut hästar, göra iordning hästar åt Åsa osv. Arbetsuppgifterna varierade från dag till dag, vissa dagar gjorde jag nästan bara stalljobb och hann kanske bara med att rida Alvena, men andra dagar red/körde jag bara och gjorde inget stalljobb alls.
 
Är du intresserad av att vara hos dom tycker jag absolut du ska ta kontakt. Kan ju tyvärr inte lova att du får vara där efters. jag fick vara där genom "familjen", men vad fasiken, hör med dom! Rekommenderas absolut, av hela mitt hjärta! Grät tom sista dagen när jag skulle åka, haha :,) 
 
 
Haha, inte så passande bild kanske men hittade ingen annan ;D

Tävlat!

Var iväg och tävlade i Nässjö nu i helgen med Tamarillo! Det var lagomgången nr2 vi körde. 
 
Förra tävlingen hoppade jag som junior då jag helst vill det efts. Tamarillo börjar bli lite till åren, det är jobbigt att åka långt osv. Meeen efts. de blev lite strul innan vi kom hemifrån (HEHE, envisa hästj*kel till att inte gå in i transporten) kom vi försent och jag fick hoppa 1m istället :) 
 
Hursomhelst, gick in och gjorde en nollrunda iaf! Var inte hans bästa runda direkt då han var ganska ofokuserad och höll på med annat, men jag red bra iaf :) Kände att det var jag som hade kontrollen och bestämde för en gångs skull, haha. Härligt att veta att han fortfarande tar sig över den höjden med alla bommar kvar på plats.
 
Denna gången gick det även bättre för laget och vi slutade på en 4e plats, kul! Vi kämpade på redigt bra tycker jag :) 
 


Vet inte vad han höll på med alltså, skulle kunna tro att han var 4 istället för 21..hah. Men men :) 
 
Aeeee, orkar inte skriva..se ya! 
 
 
Hihi, fina älskade Tamarillo. 
 
 
 
 

Black and white

Vet inte varför men har blivit helt kär i svartvita bilder, haha. Tar seriöst aldrig i färg längre. Kan ju bero på att man blir mkt snyggare på svartvita bilder, haha ;) 
 
 
 
 

Duktiga grabbar!

Idag har båda mina "små" killar hoppats och de var kanonfina båda två!
 
Började med Steffe, hade träning för Marie. Blev mycket olika linjer osv, vilket är precis vad vi behöver. Han är så förbannat stark så behöver verkligen träna på att orka hålla ihop honom mellan hindrena. I slutet blev han kanooonfin verkligen, år så underbar! Rullade bara på ca 1 m i slutet utan problem. HÄRLIGT :D
 
Red sen hem och bytte häst haha. Och Tamarillo, kan ju inte säga annat än att han briljerade som vanligt, hihi :) Gjorde samma sak som med Steffe efterssom de va dom hindrena som stod framme. Hoppade inte så mycket, värmde upp lagom mycket och tog sedan en bana på 6 språng x2. Han va kanonfiiiin, petade ett hinder en gång för jag la honom som skit rent ut sagt så det tar jag på mig :) Iaf, världens bäääästa Tamarillo. Mitt hjärta.
 
Känns bra nu inför söndagens tävling i Nässjö. TAGGA!
 
Steffe löshoppas, haha. Inte allt för graciöst men han ser ju glad ut iaf :) 

FINA STEFFEEE!

Åh, tränade igår för Marie och han var så förbannat fin! Första träningen tillsammans och hade inte förväntat mig att det skulle gå ens i närheten av lika bra. Vart massa arbete på volt, övergångar osv. Han skötte sig kanoners, underbara fina Steffe :) 
 
Tamarillo rids och hålls igång som vanligt, tävling tillsammans med laget nästa helg igen. Ska hoppas nu i veckan och kolla så att allt "stämmer" inföör kommande helg. 
 
Nae, kollar tv med Janne, orkar inte skriva mer,,, se ya. Lovar att ta tag i bloggen igen snart. 

mmmmmmmmmmmmmmmm

Både Tamarillo och Steffe reds uppe på frösvis ridbana idag. Simon red upp Tamarillo och jag Steffe. Först hoppade jag Steffe lite och det gick.. bättre än förra gången, haha! Fortf. ganska okontrollerat, men bättre ;) Sen hoppade jag Tamarillo lite och det gick kanon. Bästa Tamarillo! Mamma är btw jäkligt stolt över att hon hoppade Tamarillo 75 cm idag! 
 
Haha, äe tänkte skriva mer men maten är klar nu, se ya.
 

Never mind

När jag tänker på hur det är mellan oss i dagsläget kan jag inte låta bli att fälla en tår. Du var min bästa vän, och något inom mig kommer alltid att älska dig för det. Att saker blev så screwed up mellan oss är bådas fel, men det ar heller ingen av oss som brydde sig om att göra något åt det. 
 
Lögnerna och sveken gång på gång blev för mycket att ta för oss båda och ja, nu står vi här.. 
 
Jag vet att du inte lyssnar på något av det jag säger till dig, och egentligen vill jag inte att du ska lyssna heller, men jag ville bara att du skulle veta att jag saknar dig, så fruktansvärt jävla mycket. Det går inte en dag utan att jag tänker på oss och allt vi brukade göra tillsammans. Men, det är ju bättre såhär, right? 
 
 
No questions asked. 

.

Sitter nere hos pojkvännen just nu, han är uppe och rakar sig osen ska vi kolla film, myys. Ikväll är en sån kväll då jag verkligen bara behöver honom och ingen annan. För er som inte visste, han är världens goaste kille. 
 
Hästarna mår prima båda två, och idag red Simon min bror Tamarillo, heh. Han måste ju på riktigt vara världens snällaste. Min fantastiska ängel. Fäller en tår då och då när jag tänker på hur livet kommer vara att leva när han inte längre finns i mitt liv. Sorgset, ensamt och tråkigt är svaret på den frågan. My best friend. 
 
Nej nu ni ska jag.. göra något mindre depprimerande än det här, vi ses.

...

Haha, herregud bloggar typ aldrig längre. Blir lätt så när man har internet i mobilen och kollar allt därifrån..Inte ens suttit vid datorn senaste dagarna.. 
 
Hästarna är igång och rids båda två iaf. Steffe har börjats galoppera nu och de funkar prima :) Ska ta och börja hoppa lite ordentligt nu också så vi kommer iform nångång haha. 
 
Ja, annars rullar allt på som vanligt, inget spännande direkt. Ska verkligen försöka skärpa mig med bloggen nu, haha. Påminn mig bara.. 
 
 
Kicken och Tamarillo!

Bästaste Tamarillo.

Var ju och tävlade idag somsagt! Gick in som första ryttare i vårat lag och gjorde en kanonsäker nollrunda! Allt stämde och rullade på skitfint. Avstånden stämde, han var lugn och fin, komventrerad osv. Kan inte bli mycket bättre! Helt klart en av våra bättre rudor hittills! Fick många rejäla pangsprång, så hade inte spelat någon roll om de varit 10 cm högre, men det var ändå skönt att hoppa lite lågt nu när vi inte varit ute på länge, plus att han fick stå så länge i transporten. BÄSTASTE TAMARILLO, ÄLSKADE HESTEN! 
 
Tyvärr gick det inte lika bra för resten av laget så det blev ingen placering eller omhoppning idag, men det är nya tag som gäller nu så tar vi igen det på nästa tävling ist :) Förhoppningsvis är vi 4 ryttare då också istället för tre. 
 
Har tyvärr inga bilder alls från idag :/ Har en pissdålig film som nog inte ens är värd att lägga upp här, haha. Vet inte vad mormor sysslade med när hon filmade.. Men men, vi får väl se om den kommer upp eller ej. :) 
 
pallar inte hitta några gamla bilder så ni får klara er utan 
 

RSS 2.0