Smack that

Länge sen jag bloggade nu men har inte haft lust helt enkelt.. Har inte hänt ett skit sen sist typ. Eller ja, Steffe har åkt och det är jobbigt som fan. De första dagarna gick helt okej men nu äter det upp mig inifrån. Usch. Har fällt en tår varje dag sedan han åkte. Miss u. 
 
Fick också en kommentar som löd "Köpte du inte den hästen nyss?", nej det gjorde jag inte. Jag skrev i December att det var bestämt att vi skulle köpa honom, men sen backa ägaren ur och skulle ha hem honom igen. That´s life.. Now that he´s gone, well life carries on, but I miss him like a hole in my head. 
 
Har iaf nåt skitkul att berätta, jag har varit på Vretagymnasiet och gjort ett godkänt ridprov!! Hur jävla bra?! 
 
Annars, Tamarillo mår prima och ja, han är fin. Ängeln i mitt liv. 
 
Ska försöka börja blogga igen, så håll utkik :) 

 
En bild, från en tid jag var riktigt lycklig, med en person som fick mig att må jävligt bra. 

Goodbye my friend.

 
I miss you. 

Rest in piece

Nu har du lämnat oss efter nästan 10 år tillsammans.. ofattbart hur tomt det är utan dig i huset, min älskade vän. vila i fred, för det har du verkligen förtjänat. Jag älskar dig, and I always will. <3

Shine bright

Haluuuu!
 
Vill börja med att säga att jag är förjävla trött på vintern nu alltså. Halt och hårt precis överallt verkligen. Ridbanan är stenhård, vägarna är snorhala och djupsnön är full av skaror (?). Vart fan är det tänkt att man ska rida egentligen?! Åh, skulle kunna döda för ett ridhus utanför stallet just nu alltså.. 
 
Idag skrittade jag iaf Steffe på banan lite. De har stått i 2 dagar nu pga vädret, suck. Det går varken trava eller galoppera, så fick bli lite skrittarbete bara. Han var duktig, men krävde inte så mycket av honom då underlaget inte direkt är det bästa. Men ja, han fick ju röra liite på sig iaf :)
 
Vi har haft det lite "down" nu han och jag, tyvärr. Ett tag var han så jääkla fin och mjuk, helt perfekt verkligen. För 3 dagar sedan kändes det verkligen som om vi var tillbaka på ruta 1 när det gäller precis allt, och jag var jätteledsen. Han var "stel" och ovillig liksom, fick tvinga ner honom i "form" verkligen. :( Men, nu fick han ju stå i två dagar, jag slutade vara ledsen och började om på nytt idag, haha. Jag tror att hans kropp är för stor för att han ska kunna vara "perfekt" varje ridpass. Det är mycket muskler som ska byggas och sitta på rätt plats, och ja, jag tror han har det lite jobbigt ibland. Men när han är sådär fantastiskt flera ridpass på rad, då blir det lätt så att man blir ledsen när han en dag inte vill helt plötsligt. Men men, vi kämpar vidare han och jag :) Jag vet hur fin han kan vara, och jag vet att han kan bli ännu finare, bara att fortsätta le och sträva efter det där.. perfekta. 
 
Tamarillo red jag inte idag heller, känns helt meningslöst att bara skritta runt lite på banan. Han går ju inte direkt jobba nå ordentligt i skritten haha.. suck på honom alltså :) Ska försöka rida honom lite på ängarna imorrn dock. En i stallet sa att det faktiskt funkade helt ok att rida i djupsnön, så får väl ta och försöka imorgon :) 
 
Nu har världens finaste pojkvän kommit hem också. Överraskade mig i förrgår med att ringa och säga att han kommer hem då, när han egentligen inte skulle kommit hem förens idag. Lyyycklig chey! Tror aldrig jag pussat på honom lika mycket som jag gjorde när han klev innanför dörren här hemma i fredags ;) 
 
Imorgon är det någon som fyller år också.. höhö. 16 bast barre. ;) 
  
 
 You make me feel like I´ve been locked out from heaven for to long. 

RSS 2.0