Dålig uppdate..

Men passar faktiskt på att njuta av min vecka här i Sundsvall.. som för övrigt är slut imorgon, haha. Men har verkligen haft en skitrolig vecka! Hela älsklings släkt är så himla snälla och allt. Har varit en chill vecka helt enkelt. Legat nere på stranden typ hela veckan, flera timmar om dagen.. Vart på bio älskling och jag, baksmällan 2 ;) Och vart så ett äventyrsbad.. och ja, massa annat. Har verkligen haft skitkul!

Imorgon ska vi iaf fara hem. HEM TILL SMÅlAND! Där familj och hästar väntar på en. Har saknat mina hästar jättemycket verkligen, speciellt Tamarillo, han slår allt ;) HAN E KIING. Osen har jag saknat mamma också <3

Men iaf, bussen går härifrån vid 9 imorgon bitti.. sen är hemma typ 9 i morgon kväll. Fast är ju i Sthlm ett par timmar också mitt på dagen. huhu. Vi ska väl se om vi får tag på Carine eller något :D

Men ja, vi hös väl! :D


.

Livet rullar på här uppe i Sundsvall måste jag säga. På något sätt var det ändå ganska skönt att komma iväg hemifrån, bara chilla och koppla av ;)

Men idag har vi iaf legat på stranden och chillat hela dagen. Nämde jag att dom bor typ 50 meter från en sjö med minigolv, kiosk, strand och allt? Sjukt nice! Haha. Men det är nog faktiskt allt vi gjort idag, skulle dragit till stan idag också men tiden bara fooor iväg, haha, får bli imorgon ;) Har bestämt mig för att verkligen verkligen verkligen köpa en bikini nu, när halva sommaren har gått.. suck. har badat i bh halva sommaren.. fina grejer.

Just nu sitter jag fakrtiskt själv i huset här, HAHA :O Vet inte vart alla tog vägen. Eller ja, matti och älskling skulle iväg och hämta något bord tror jag.. Elisabeth är ute i trädgården, men Ella och therése är spårlöst försvunna.. haha. Ahja ;)

Fick lite uppdate från mamma förut, och både tamarillo och bamse har blivit tömkörda! Båda var helt problemfria osv, men Bamse försto inte riktigt vad det gick ut på bara eller vad man ska säga, så det blev lite missförstånd. Men tamarillo skötte sig exemplariskt som vanligt, hihi :) Åh, SAKNAR TAMARILLO! Den hästen im my heart säger jag bara. Tror faktiskt inte att någon förstår hur sjukt underbar han är? Förstår inte hur jag lyckats få tag på en sån..

Sundsvall! (Y)

Igårkväll kom vi fram till sundsvall efter en sjuukt lång resa.. Hah tror aldrig jag åkt bil så långt alltså.. Sjukt jobbigt! Men men, sköönt att vara framme iaf. Idag vet jag inte vad som händer här uppe, det märks :D
Saknar faktiskt redan mina fina hästar och allt :( haha. Men ja, jag vet ju att dom har det hu bra som helst därhemma, kan tänka mig att mamma behandlar dem som kungar! Hoppas att antingen mamma eller Janne rider lite på Tamarillo under veckan jag är borta, han blir jääättepigg när han stått ett par dagar.. haha. Bamse är det med all säkerhet ingen som kommer rida på, suck.. skithäst som skulle ställa till det för sig på tävlingen.
Men ja, när jag kommer hem härifrån är det på med gramanen och sen ut i skogen och fightas med honom. Tänker ha graman på honom då, pungt slut bara.
Ahja, nu är pannkakora färdiga, häööööööööööös

Tamarillo och jag vann hoppningen i semestercupen!!

Red in på banan och gjorde en av mina bästa banor hittills i mitt liv alltså. Red som satan för att vinna, och det gav ju resultat. Förra året red jag på 1 minut och 28 sekunder, idag red jag på en minut och 17 sekunder! helt obeskrivligt hur bra och underbart det kändes, trots att jag fick dela min förstaplats med Louise, som red på samma tid som mig, haha. Men är så sjukt jäkla stolt över Tamarillos prestation idag, det kunde verkligen inte gått bättre! VÄRLDENS BÄSTA HÄST EVER, INGET SNACK OM SAKEN! <333333333333

Och då kommer vi till Bamse då, haha.. Dressyren var ju först, och hann knappt in på banan innan han bestämde sig för att han bara skulle ut.. Så var inte så mycket att göra åt saken, kunde inte ta en fight med honom utan spö för då vet jag ju att han vinner, så utgick därifrån. Strök honom från hoppningen också för jag var så jävla arg och ville enbart koncentrera mig på Tamarillo, så janne gick hem med Bamse.
Vet inte vad anledningen till detta var, men det ska jag ta reda på när jag kommer hem nästa vecka, han har aldrig uppfört sig så förut.. han är inte en sån häst. Hade det vart typ Bea hade jag inte blivit så förvånad för hon var så ung och orutinerad liksom.. men Bamse.. han är liksom en erfaren tävlingshäst.. suck. Men det löser sig :)

Imorgon åker vi iaf till Sundsvall och är borta en vecka! Jag, älskling och Elisabeth ska ju somsagt upp dit och hälsa på lite släkt till dom osv, ska bli kul! Kommer sakna hästarna och allt bara :( Haha.

Ska se om jag kan lägga upp lite bilder från tävlingen också, tror att älskling tog några på mig och Tamarillo. Han filmade när jag red, så det kommer väl upp efter sundsvall tror jag :)

TAGGA SEMESTERCUP IMORGON!!

Ä verkligen sjukt taggad nu, eller ja börjar bli. Andra tävlingen för i år liksom, haha. Börjar faktiskt bli sjukt nervös.. vet inte varför, huhu.
Iaf, var uppe vid ridbanan idag och hoppade både Tamarillo och Bamse. Började med Tamarillo och det gick bra som vanligt. Vet inte vad det är med den hästen, men han är verkligen sjukt underbar! Och han blir bättre och bättre för varje gång jag hoppar.. gullehästen! :,)

Sen hoppade jag Bamse, och det gick också jättebra. Vi har inte alls samma flyt osv som jag har med Tamarillo i hoppningen, men det kommer väl. Men Bamse var jätteduktig han också! Dock tror jag att han håller på och testa mig lite eller något, för han kan dra på ett litet bocksprång eller något liknande ibland, haha sötan. Värsta ponnybuset :,)

Men hoppas det går bra imorgon, Bamse ska jag ju ha i både dressyren och hoppningen, men tamarillo bara hoppningen. Med Tamarillo har jag bestämt mig för att rida som satan runt, eller ja typ. verkligen satsa ordentligt, för jag vet att vi har en sjukt stor chans att vinna. Men med Bamse i dressyren ska jag bara se till och göra ett så fint program som möjligt (HAHA) och sen bara rida för att nolla i hoppningen, tänker alltså inte satsa med honom. Vi har massa tävlingar framför oss han och jag, så efterssom det är första ska jag bara ta det lugnt :)
Ser framemot morgondagen väldigt mycket faktiskt :)

Annars idag vet jag inte vad som händer. Ska ner till stallet ikväll och duscha både Tamarillo och Bamse, så dom är fiina imorgon! Sen så ska dom få sova inne också, mina tussar <3
Något annat lär jag väl inte hinna med heller, ska ju upp rätt tidigt imorgon :O fast ska inte vara i Frösvi förens 11 så det är rätt lugnt ändå. Min och Bamses dressyrstart beräknas vara ca 5 minuter i 12.. Hur fan kan dom hålla reda på sånt? :O Aja.

men vi hörs, har föresten ponnytäcken osv som ska säljas, så det kommer nog upp på bloggen idag! :)

Snuttan <3

Calamity Jane.. Jag saknar dig. Jag saknar dig massor faktiskt. Älskade älskade häst.

En bild säger mer än 1000 ord.



David Cook - Lie

You whisper that you were getting tired

Got a look in your eye, looks a lot like goodbye

Hold on to your secrets tonight

Don't want to know I'm okay with this silence

It's truth that I don't want to hear

You're hiding regret in your smile

There's a storm in your eyes I've seen coming for a while

Hang onto the past tense tonight

Don't say a word I'm okay with the quiet

The truth is gonna change everything

So lie to me and tell me that it's gonna be all right

So lie to me and tell me that we'll make it through the night

I don't mind if you wait before you tear me apart

Look me in the eye lie lie lie lie lie lie

I know that there's no turning back

If we put too much light on this we'll see through all the cracks

Let's stay in the dark one more night

Don't want to know I'm okay with the silence

It's truth that I don't want to hear

So lie to me and tell me that it's gonna be all right

So lie to me and tell me that we'll make it through the night

I don't mind if you wait before you tear me apart

So look me in the eye lie lie lie

Don't want to believe in this ending

Let the cameras roll on keep pretending

Tomorrow's all wrong if you walk away just stay

So lie to me and tell me that it's gonna be all right

So lie to me and tell me that we'll make it through the night

I don't mind if you wait before you tear me apart

So look me in the eye lie lie lie

So lie to me and tell me that we're gonna be okay

So lie to me and tell me that we'll make it through the day

I don't mind if you wait before you tear me apart

So look me in the eye and lie lie lie


Släktforskning! :D

Satt och googlade lite på internet igår efter föräldrar till både Bamse och Tamrillo!

Det jag hittade om Romano, alltså Tamarillos pappa var att han ger väldigt knepiga avkommor! Eller ja, 50 % av hans föl blir hur underbara som helst typ, och den andra hälften blir rena rama problemhästarna. Där verkar det ju som att vi haft tur iaf, vi fick den snälla halvan. haha. Försökte få fram bilder på honom utan resultat tyvärr :( Skulle vara kul att se hur han såg ut! Men enligt internet var han iaf 164 cm hög och föddes 1975. År 1999 var han fortfarande vid liv då han importerades till Danmark, 24 år gammal.. De kanske är ganska seglivade i Tamarillos släkt? haha. Försökte få fram tävlingsresultat osv på honom också, men det gick inte heller. Men som jag har förstått det var han en tävlingshäst förr i tiden? Tamarillo har iaf en halvbror som har över 45 placeringar i 160 klasser! Ganska häftigt :)

När jag googlade på Bamses släkt, hittade jag iaf lite mera! Inte så speciellt mycket om just hans pappa, Filou des mesnils, men massa om hans farfar. Filou des mesnils föddes 1993 och alltså är det mycket troligt att han fortfarande är vid liv! 2001 tog han hem segern i en 140 klass i Amsterdam, men det är de enda tävlingsresultat jag kan hitta på honom. Hittade även en bild på honom (den där nere) med sin tyske ryttare Marc van Dijk.

Narcos ll var Bamses farfar, alltså Filou des mesnils pappa. Föddes 1979 och var 170 cm hög. Tydligen var det Narcos som var den stora stjärnan i släkten. Han har massa placeringar i stora klasser, samt deltagit i en höjdhoppstävling där han vann med ett hopp på 2 meter och 25 cm. Enligt informationen jag hittade har han gjort en väldigt bra inveran i aveln också. Han anses vara en utav dom mest eftertraktade franska hingstarna genom tiderna!

http://www.youtube.com/watch?v=SDmzivp5_sI Bamses farfar, narcos på höjdhoppstävlingen. 
http://www.youtube.com/watch?v=Fx6v4MyrIx8&feature=related Grandprix hoppning!


Kanske inte var sådär jättemycket jag hittade, men tyckte det var kul ändå! Är väldigt intressant att läsa om ens hästars förfäder osv! haha :)



Filou des mesnils, Bamses pappa :)



Narcos ll, Bamses farfar :)

Blir så jävla arg..

Som det ser ut just nu, kommer jag inte ens kunna vara med på semestercupen med Bamse. Idag när jag kom ner till stallet för att rida har bamse ett ganska stort sår precis där man har sadeln, så troligen lär det göra jätteont om man lägger på den.. Och Tamarillo hade en tappsko, så red inte någon av dem.
Janne skulle ridit med mig upp till banan så skulle jag tränat lite hoppning inför lördag, men vi får se hur det blir.
Hovslagarn kommer imorgon och slår på Tamarillos sko, och då får vi se hur Bamses sår är. Ska väl prova att lägga på sadeln och se hur han reagerar.
Huvudsaken är iaf att jag kommer kunna vara med med Tamarillo.. Bamse och jag har förhoppningsvis hundratals tävlingar framför oss..

Men kan ju säga det att jag kommer inte ha kvar mina hästar i det stallet längre. Är inte så jävla kul att komma ner till stallet varje dag och hitta sina hästar fulla med sår. Jaaaa visst dom går i flock osv osv, men Tamarillo har gått där i ett år nu, så ska dom fan komma så pass bra överens att dom inte håller på och sparkar varandra i huvudet! Hade förstått om dom kanske hade gett sig på Bamse när han var ny, men så här gör man fan inte. Det kommer sluta med att jag en dag kommer ner och hittar en av mina hästar med en brutet ben, och då jävlar säger jag bara.

Förlåt för mitt lilla utbrott, haha.. men det är fan inte kul att gå och vara otolig över sina hästar 24/7..

idag kommer det inte hända ett skit tror jag. Blir möjligtvus Blackstad lite senare, men det är sånt som märks. SUCK. Så jävla tjurig så det fan inte finns.



Random bild på Ebba, haha

Har varit nere vid sjön och badat med hästarna..

Red bamse barbacka ner, sötan! Andra gången han badade och han gick nääästan i så långt att han började simma, fiin häst :,) Hahaha och både mamma och janne blev trampade idag, stackarna. Med typ 5 minuters mellanrum. haha. Ni skulle sett mamma alltså.. varför har man aldrig med sig kameran och kan filma allt? Haha.

Sitter just nu och tittar på tv med älskling och janne. vet inte vad dom kollar på, är upptagen med datan, haha. ikväll blir det troligtvis bara att vara hemma och ta det lugnt, myys med älskling <3
På söndag morgon åker jag, älskling och hans mamma upp till Sundsvall för att hälsa på hans bror. Blir där i ne hel vecka, kommer sakna mina fina hästar! vet dock att mamma kommer ta jättebra hand om dom, ska tjata till mig att hon ska rida bamse ett par gånger när jag är borta, haha :)
Men vi kanske hörs senareeeeeee ;)
TAMARILLO <3

Inte bloggat på 3 dagar..

Blir lätt så när man har fullt upp med att leva livet, haha ;) Nej men faktiskt, har fullt upp, har knappt suttit vid datan. Har ju massa hästar att ta hand om + en älskling, det tar aaaallll tid kan jag lova! ;)

Men kan ju ta och berätta att allt fortfarande går superbra med bamse. Går som tåget, höhö. Trooor jag skrev om att vi hade haft våran första hopplektion? Aja, tror det iaf, orkar inte kolla ;).
Har varit ute på långrunda i skogen med honom själv, och det gick hur bra som helst. Han är verkligen orädd av sig, bara trampar på överallt, haha sötan.
Sen igår hade vi våran första dressyrlektion för Marie också, kul! Märktes att han blev vääldigt trött i slutet, men han gjorde verkligen så gott han kunde hela tiden. Höll på i 1,5 timma (!!!) och mer än halva passet gick han klockrent, sen blev han lite trött, stackarn! :( Men har var superduktig, plutten!!
Bamse har badat också, hihi! Gick i typ till magen och verkligen bara stod där och njöt, tror inte han badat förut för det verkade inte så, men när han väl tog sig mod och gick i tyckte han att det var superskönt. Ska ner med honom senare till sjön igen! :)

Och med Tamarillo tuffar allt på som vanligt, hihi! idag tog jag upp honom till banan och red lite.. dressyr? Vet inte om man kan kalla det för dressyr, men ja, vi skuttade runt lite, haha. Men red igenom programmet ett par gånger osv, så nu kan jag det ;) Tävlingen är ju på lördag så vore ju rätt bra om man kunde det, haha ;)
Annars är han världens absolut bästa häst någonsin fortfarande, MIN BEEEEBIIIIS <3
Och justeja, han har varit hos tandläkaren också, tagit ut den bit av tanden som fanns kvar, stackarn :( men nu mår han bra igen iaf.
Och att han har en tand mindre kommer inte påverka honom på något vis varken när det gäller ridning eller mat då det är en "framtand". Bettet ligger ju längre bak i munnen, och med framtänderna bara betar han äv gräset osv, han maler ju med dom där bak :)

Annars rullar livet på som vanligt, fiiiina grejer. Ahja, nu ska jag tjata på mamma om att hon ska laga mat, tacos in my <3

Svar på tal..


"Då får du se till att du tävlar där uppe på 130 nu då med bamse, så det inte blir som tamarillo att du håller dig på en meters höjd ;) Nu har du ju lixom två topphästar som kan! Du ser ju på Maya, hon är typ lika gammal som tamarillo o hon tävlar runt 130 fortfarande :)"

Hur gammal är bamse förresten? <3

För det första, anledningen till att jag inte tävlar högre än 1 meter med Tamarillo är för att jag inte får, för min mamma som bryr sig väääldigt mycket om den hästen. Hade jag pressat honom för att gå så högt som möjligt hade han säkert kunnat gå upp till 120 förra året och nu, MEN jag vill att mina hästar ska hålla. Jag vill att dom skaa leva så länge som möjligt, och inte bli förstörda. När Tamarillo var 19 hoppade han banor på 140, men det slutade vi med när vi köpte honom för att vi inte anser att det är bra för honom. Jag vill ha en häst som jag kan ha kul med, inte en tävlingsmaskin.

Bamse, han tävlade 130 för 2 ÅR SEN, det finna inget som säger att han inte kommer upp dit igen, men det återstår att se. Jag tänker inte ha brottom på något vis, vi tar det som det kommer.

TACK O HEJ LEVERPASTEJ :)

haha, är ju som jag är.

Sitter och väntar på att älskling ska komma upp till mig, han skulle egentligen åkt till stan men det vart in av, så han kommer nog snart. han skulle ta med sig cheesecake eller vad det heter till mig, har aldrig ätit det, haha. Iaf.. känner att jag är världens bästa barnvakt idag. Ligger inne i rummet och slöar medans Rickard kollar på tv, haha.

Idag ska jag iaf träna för louise med bamse. Efterssom det börjar närma sig för semestercup är det bäst att vi tränar. Känns faktiskt ganska coolt att ha en häst med vinster upp till 130.. Snacka om att det är häftigt? Har liksom två hästar, den ena har vinster upp till 130, den andra har startat 135.. haha ;)
Lite tuffare än att ha någon fjantig jävla dressyrhäst om du frågar mig! Skulle aldrig i hela mitt liv vilja vara känd dressyrryttare, det är mycket coolare med hoppning, haha ;) hur som helst.. vad fan babblar jag om? fast iof, Bamse är också skapligt duktig i dressyren.. hihi.. (a)

åH, HAR SÅ SJUKT JÄVLA TRÅKIGT .( Känner att allt jag babblar om i bloggen är om hur det går med hästarna osv.. men vad ska jag annars skriva om liksom? "Jaaa hej idag var jag på fest och jag blev sjuuuuuukt full" Eller "Idag har jag och älskling kollat på film hela dagen och inte gjort något annat" Eller "Idag har jag och becka lekt fjooooortiiiiissssaaaarrr vi hade jättekul"

Nja.. föredrar faktiskt om aatt bara skriva om hästarna, ahha. Känner att det blir med och mer en hästblogg det här, aja. Är för övrigt depprimerad, har snart gått en månad på sommarlovet! Alltså.. hälften? SUCK!

Känns som att jag inte hunnit med något typ. Men det blir iaf att åka upp till Sundsvall en vecka i sommar, någon
gång efter semestercupen tror jag. Trevligt att hälsa på älsklings bror och hans familj :) Sen ska vi troligen till Norrköping hörde jag något om.. min moster bor ju där så det är väl hälsa på henne vi ska göra tror jag. Ahja, det är ju sånt som märks.

Känner att jag skrivit i typ 100 år utan att ha fått någon mening i texten.. Jag fördriver tiden.. Och juste, måste bara säga att min bror är världens.. smartaste. När någon frågar vad han jobbar med säger han att han är "fritidsforskare"... arbetslös med andra ord, HAHA. Vi hörs.
Janie pluttan!
<3

Inte bloggat på 1000 år typ..

Men det har hänt rätt mycket kan jag lova, både bra och dåliga saker. Kan ju börja med att berätta det bra? ;)

Allting med Bamse fungerar kanon! Han är en ängel att rida och hantera i alla lägen, gör precis vad man ber honom om och är bara allmänt supergosig! har varit ute på honom en kortis i skogen själv också, han skötte sig exemplariskt, så himla underbart! Han är typ.. som en go liten busig ponny. ärligt talat, känns faktiskt som att jag är tillbaka i ponnytiden, haha! har bokat in en hoppträning tills imorgon också, behöver lite hjälp med det då jag inte riktigt... känner honom i hoppningen osv :)

Tamarillo är en fucking ängel! Ursäkta ordvalet men han är hur jävla mysig och bäst som helst! har inte blivit så mycket tid över till honom, men både mamma och älskling har ridit honom lite så han klarar sig ;) var uppe och hoppade både han och Bamse häromdagen och han är ju så förbannat fin! Alla avstånden stämmer och han bara flyger över.. känns typ magiskt.. :,) Åh!

Och sen.. till det dåliga då.

Att hästarna ska komma överens i hagen fungerar inte överhuvudtaget. Skrev ju i förra inlägget att alla hästarna skulle släppas ihop och att jag var lite orolig över frieservalacken i hagen.. Men det är verkligen inte han som är problemet. är en annan häst som ska springa runt och skydda ardennerna (?) Och så fort Tamarillo kommer i närheten ger han sig på honom.. Tamarillo har massa fula äckliga bitmärken efter den där jävla hästen alltså.. SUCK! han ger sig på bamse också men han är ju så pass snabb att han hinner undan, vilket Tamarillo inte gör. men det verkar som att Bamse har tagit på sig rollen som Tamarillos beskyddare, han springer jämte tamarillo hela hela tiden och låter inte den hästen komma nära, så jävla söt.

Sen.. har tamarillo tappat en halv tand också.. Eller alltså, den är typ kluven på mitten eller vad man säger. Han har inte det minsta lilla ont verkar det som, han äter precis som vanligt, han är inte konstig i munnen när jag har bett eller nånting.. Men iaf, mamma ska boka en tid hos tandläkaren åt honom, kan ju vara så att man behöver ta bort hela tanden eller något.. Stackars Tamarillo.. :( Men han klarar sig nog utan problem, han är en tapper häst.

DDeeeeet var nog allt som hade hänt på "hästfronten" HAHa. Men annars har jag inte mycket att skriva faktiskt. Livet rullar på, jag är sjukt jävla lycklig just nu. Trots att vädret verkligen totalsuger har jag det bra ändå. Älskling och jag har det sjukt bra.. :)

Det enda som verkligen suger, är att ens fucking vänner verkar glömma bort att man faktiskt existerar. Sånt som händer..

Bitches.

BAMSE ÄR HEMMA!

I morse åkte jag, Janne och älskling till Linköping för att hämta Bamse! Att lasta gick bra, resan gick bra, ihopsläppet gick bra. Var bara lite tjurande och skrikande från våra gamlingar, men det tar sig nog :) Bamse brydde sig inte så mycket om dem, lät dom gå där och tjura typ, haha :) Och han är verkligen en jättesocial häst, kommer fram i hagen och gosar, håller på och ska pussas i boxen osv, gullehäst!

Där dom hämtade honom sa dom att vi inte ens skulle vänta tills imorgon med att rida, utan att vi skulle göra det idag, haha. Så ja, det blev så. Janne red Tamarillo, mamma Ladde och jag Bamse, och så skrittade vi ner till sjön. Tror aldrig att han badat förut, haha stackars häst. Han blev verkligen jättenervös och visste inte vad han skulle ta till sig, gullehästen. Hade jag pressat honom hade han gått i, det är jag helt övertygad om, men efterssom vi inte känner varandra osv lät jag honom stå där o titta på när dom andra badade bara. Men ja, det gick jättebra att rida faktiskt, känns himla bra det här! och han är supergo i hanteringen också, Bamse :,)

Imorgon ska dom släppas ihop med dom andra hästarna i stallet.. får väl se hur det går. Tycker inte om att ha alla hästarna tillsammans.. men men. Tycker det är kanon att våra går i en hage och resten i en annan, men ja, får hoppas att det går bra. Bara Bamse visar att han inte låter någon sätta sig på honom går det nog bra. Är ju en frieservalack som kan vara lite knepig bara, men det löser sig säkert :)

Imorgon ska jag och älskling rida upp till banan också, så jag får känna på honom lite mera :) Om allt känns bra osv ska jag troligtvis testa att hoppa honom lite mer också, om han är lugn där uppe osv. Men vi har ju med oss Tamarillo, han är ju lugnet sig själv, hah. Ska rida Tamarillo lite också där uppe imorgon, har ju lovat älskling att han ska få preva Bamse lite om han är lugn osv. Men ja, vi får se hur det blir helt enkelt. Lovar att fixa lite kort på nykomlingen också, så ni får se hur sjuuukt vacker han är, hihi.

Men ja, här vart de mycket hästsnack.. Har inget annat att skriva om dock, blir lätt så.

Hur som helst, jag är jätteglad att Bamse äntligen är hemme här! Har velat att han ska komma hem varenda dag sen vi var och provred. Tror på det här, tror han är en bra häst för mig. Det har jag sagt förut, men men, vi får väl se ;)

Bamse gick igenom veterinärbesiktningen!

Glömde säga det igår, eller så var det att jag inte orkade.. haha. Men iaf, han gick igenom utan några som helst problem. Det enda dom påpeka var hans överben eller vad man säger, niiice! Så ja, om allt går som det ska kommer han hem på lördag, fint! tror verkligen på den här hästen alltså.. han är.. speciell på något sätt.. :)

Men eftessom Bamse kommer hem på lördag åkte jag, mamma och Becka upp till Linköping idag, det enda som följer med är ju sadel så han behöver ju en del saker.. haha. Men vart massa fina grejer iaf, landade på 2000.. oooouuppps.. hehe. Men bara mina ridbyxor kostade ju 600 så grejerna var ju inte så dyra egentligen.. Sen vart det självklart IKANO (heter det så??) när vi var klara med hööks, där min fina Becka hitta lite kläder också ;)

När jag kom hem vart det att krama älskling massa! Hade ju inte träffat honom på hela dagen så sakna honom massa! Och han håller på att bli sjuk också, stackarn :( Hoppas han mår bättre imorrn. :)

Men ja, rkar inte blogga mer vi hörs imorgon, då ska Becka rida med mig.. höhö. Får hoppas att Tamarillo är snäll mot henne bara ;)

Becka här då igen vavaava!!!!!!!

Om ni börjar läsa detta, sluta genast för ni vill inte läsa!
hihihii ''
För det är alltså jag becka som skriver ;)
Idag så har jag hängt emma, i hennes garge, problemet är att hon inte har något garage ;o
hahahahha den va kul va?
Sitter hos kicken, ska snart bada i kooooogaaaareN.
Det är chill asså, eller hur chilla? ;)
Chilla heter Emmas ena katt, så jag frågade henne förut.
Och jag frågar henne igen nu här alltså höhöhöh
Ni som läser detta borde ha extremt kul just nu,
DET HAR I ALLA FALL JAG :@
puss o kram sean banan!
han är sexy biiiaaatch!
tjaaaaa ! :)
HEj!
vad gör du?
inget... sj
okej, inte mkt :DDD
ok.
höhöh
jau
du är het
okej synd att jag inte kan säga detsamma..
hehe, va?
ja?
snackar du om nu, jag vet att jag är het o jag vet att du tkr de också liiiixom!
k
o är du :)
Hejdå, alla fiiiiiwwna blogglääässsssssaaaarE.
/ er lilla becka.

.

Sådärja, alla bilder från igår är uppladdade nu, eller ja inte alla, men de som gick o visa ;) Men jag känner mig rätt stolt, tror att detta faktiskt var första gången jag fotade utan hjälm. Rider alltid med hjälm och tar aldrig någonsin av den så länge jag sitter på hästryggen, men efterssom jag litar så otroligt mycket på dessa hästar blev det en engångs grej bara. Visst kan det hända att dom blir rädda osv, men stod bara stilla på stallplan där de aldrig blivit rädda förut, och det funkade ju bra ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer! Just nu sitter jag hemma hos älskling iaf, han sitter o spelar. Kanske blir att umgås lite med min fina Becka lite senare, tror så ;) Sen ska jag rida Tamarillo idag också, ut och galoppera lite!

Bamse anländer nu i helgen om allt är som det ska i veterinärbesiktiningen, kul! Tror på det här, han var verkligen helt underbar! Vinster upp till 130.. niiice ;)

Men jaja.. har tråkigt.. hööööres.

BILDBOMB, Tamarillo

'

Man ser att hans öga fortfarande inte är som det ska, men vi tror att det alltid kommer att vara så, stackars Tamarillo. Det är liksom.. insjunket ellr vad man ska säga. Men han är precis lika dan i all hantering och ridning som förut så det är inget han lider av ellr har ont av iaf. Sen måste jag säga att Tamarillo faktiskt brukar göra sig bättre på bild, men han är underbar, min plutt. <3

BILDBOMB, Ladde!

Tog kort på båda mina fiina hästar idag, bilderna på Tamarillo kommer upp senare, hinner inte nu. Men iaf, här är dom på Ladde, vissa är finare än andra, kan ju säga att jag verkliiiiigen bjuder på en del. Men ja, hon är fin, lilla Ladde. Önskar jag hade mer tid över till henne, supergo är hon verkligen! Dock gör hon sig inte alltid på bild, haha.

Får avsluta.. var typ 100 till men orkar verkligen inte, HAHA.

Becka bloggar åt lilla Emma :)

Tjenare,
Sitter här just nu med Emma och Kicken, kom precis uppefrån Emma.
Och nu sitter vi hos Kicken! Har varit i kogarn och badat osv.
Ska snart hem, vet ifan vad jag ska göra då menmen.
Kickens gulliga mamma bakar iaf kladkaka, får se om jag hinner äta lite av den (a)
Annars idag så har jag jobbat, wiiihuuue.
Sen varit med min underbara lilla vän Emma och Kicken :9
¨Tycker vi borde hitta på något riktigt fint någon kväll..
Lite finnare än vad vi annars gör om kvällarna!
Vet ifan vad jag ska skriva nu, så haaajdåå.
Älskar dig Emma.
/ beckaaaa

Vart och kollat på lite hästar.. ;)

och idag hittade jag en som var helt jävla awesome faktiskt. 10 år, bara 163 men kändes mycket större, tävlat 130 med vinster, supergo i all hantering och ridning osv. Fucking perfect. Veterinärbesiktning ska göras, sen kommer han hem! Fina fina Bamse!

Igår var vioch kollade på en annan i ett försäljningsstall i Västervik.. Och, njaae. Kändes väl bra typ stundtals men det var verkligen inget för mig, men så är det. Hittade ju en weedig fining idag ist!

Efter att ha varit och kollat på häst idag åkte jag och älskling till kogar´n och bada, så jävla skönt. Är helt otroligt vad varmt det är i vattnet alltså, man fryser as mycket när man är på land men när man hoppar i vattnet blir det asvarmt.. Skumt alltså. Men det var skönt att bada, behövde det. Nu..sitter jag och väntar på att min baby ska bli klar med sitt dataspel, sen ska vi lägga oss och kolla på Game of thrones. Tror inte att jag kommer kunna hålla mig vaken så länge.. men men. Somnade ju typ vid 2 inatt och gick upp vid 8, suckkkkkk.... Men så är det, imorgon ska jag soooooooooooooova. Och rida Tamarillo.. min gosebjörn!

Nu, innan jag slutar skriva vill jag bara säga att min mamma är underbar. Hon är faktiskt det, helt jävla underbar, älskar min mamma! Hon ställer alltid upp för mig, ger mig pengar när jag behöver det, köper hästar till mig för pengar hon knappt ens har, alla förtjänar att ha en mamma som min! <3



En weedig pudding, inte sant? ;)

RSS 2.0