Hall Of Fame

Sorry att jag inte bloggat de senaste dagarna men är inte riktigt på topp om man säger så. Mitt hjärta är typ halvt krossat på hästfronten just nu tyvärr.. Men de mår bra och är friska allihopa så det är inget sånt! Vet inte när jag orkar dra igång bloggen igen, men det lär ni märka. Orkar bara inte just nu. 
 
You could be the greatest
You can be the best
You can be the King Kong banging on your chest

You could beat the world
You could beat the war
You could talk to God, go banging on his door

You can throw your hands up
You can beat the clock
You can move a mountain
You can break rocks
You can be a master
Don't wait for luck
Dedicate yourself and you can find yourself

You can go the distance
You can run the mile
You can walk straight through hell with a smile

You could be the hero
You could get the gold
Breaking all the records that thought never could be broke... 
 

 
Du är så jävla fin och underbar, jag älskar dig min vän. Jag trodde aldrig att jag skulle säga "jag älskar dig" till en annan häst än Tamarillo, But I do now. Jag älskar dig. Älskar, älskar älskar. 
 

Let´s get together

Hallådär :) 
 
Red Tamarillo i skogen imorse, och han var milt sagt helt galen haha. Det är ju 8 dagar sedan han blev riden sist så ja, det var bara att hålla i sig och se glad ut, typ. Han var verkligen helt sanslöst pigg haha, gick inte få in ett enda travsteg på hela rundan för allt han hade i huvuudet var galopp. Och när man inte lät honom galoppera syuddsade han på stället och halvreste på sig. Knashäst. Det slutade med att han fick galoppera hela rundan runt. Suck :) Men det var en svettig och nöjd häst som komtillbaka till stallet iaf! 
 
Sen hade jag träning med Steffe för Marie! Hon red honom de första 45 minutrarna, och sedan red jag 15-20 min på slutet ungefär. I början satt han fast så inåt helvete, men lossnade riktigt fint i slutet. Han gick underbart fint när jag red honom sen verkligen :,) Körde även en hel del förvänd galopp idag vilket gick strålande. Han kan när han vill :) Även han blev riktigt svettig på slutet, och på vägen hem var han så trött att han knappt orkade gå, haha. Gulle. 
 
Nu sitter jag hemma iaf och är helt slut typ. Haha, herregud. Har precis tänt i pannan osv och nu väntar jag på att pojkvännen ska komma upp hit så vi kan käka middag. Korv med bröd i mitt <3
 
Men ahja, ni får ha det såbra allesammans :D
 
 
Bella <3

One love

Hallådär! Fredag idag, och det är skapligt skönt. Bästa dagen på hela veckan om ni frågar mig :)
 
Skolan idag rullade på och var lika brutalt tråkig som den alltid är haha. Åh, skolan är verkligen inte min grej längre. Ska bli så jäkla skönt sen att börja gymnasiet, gå en hästlinje och få hålla på med hästar. Det kommer göra den övriga undervisningen så förbannat mycket enklare och roligare ;) 
 
Red Steffe idag efter skolan iaf! Blev en skogsrunda för honom då han ska träna för Marie imorgon somsagt. Blev massa "över stock och sten" idag, vilket han verkligen behöver. Han kan vara lite snubblig och ouppmärksam ibland , men ute i skogen behöver han ju lyfta på benen haha. Han va duktig :) Blev galopp uppför en backe också vilket han tyckte var skitkul haha. Trodde nästan det skulle komma ett litet bocksprång eller något men han höll sig på sin plats. Like he always do :D Bästa. 
 
Skulle ridit Tamarillo i skogen också egentligen, men det var mörkt när jag kom tillbaka med Steffe :( Och då han inte gått på en vecka kändes det lite elakt av mig att dra ut honom på ridbanan och rida runt där. Så nej, han får gå skogen nu lördag och söndag, så kan han gå på banan lite nästa vecka efterssom jag ändå inte hinner rida i skogen efter skolan, suck. Haha. 
 
Ikväll blir det iaf film och chips med älsklingen, myys :D Ska se en film som jag är desperat efter att se men inte vet vad den heter haha. Är iaf nån snygg kille som springer ut på en is och hugger sönder den med sin yxa HAHA. Det är seriöst allt jag minns om den filmen, var så länge sen jag såg den :( 
 
Men nuuuu ska jag göra annat. Vi hörs imorgon! 
 

 
Jag och fina Ladde! 

6. En bild på mig för länge sen

 
Dålig bild kanske, men hittade ingen annan haha. från 4an, alltså 5 år sen :) 

Look at me now

Weeell, sorry att jag inte bloggat senaste dagen/dagarna. Jag som varit ovanligt aktiv nu på sistone.. 
 
Idag kom iaf äntligen hovslagaren och slog på Tamarillos tappsko + fixade Steffes lösa sko. Så nu blir det ridning för fulla rullar igen, härligt :) Får se om jag hinner rida båda efter skolan imorgon, hoppas verkligen det. På lördag ska Marie iaf rida Steffe lite åt mig, kul! Äntligen någon som kan rida ihop honom ordentligt, haha.. 
 
Annars har jag inte ett skvatt att berätta, tyvärr. Var i skolan idag för första gången på över tre veckor haha. Men de var fint o träffa alla igen som man inte sett nu på ett tag iaf. Fick också reda på att jag var bäst i klassen på ett Engelskaprov vi hade precis innan lovet. Väldigt kul och oväntat måste jag säga! Trodde jag skulle ligga nånstans i mitten som jag oftast gör haha, men icke. Och allt detta utan att ens ha pluggat, fiint ;) Ibland har man flyt. 
 
NAE vet ni vad, vi hörs ;D 
 
 
Slänger in en gammal bild på Wiwi, i bristen på andra bilder helt enkelt. Varför vet jag dock inte. Tyckte den va lite fin.. 
 
 

I miss u, I really do.

Jag har sagt så många gånger att jag aldrig mer ska prata med dig, jag har sagt så många gånger att jag hatar dig, jag har sagt så många gånger att jag inte kommer sakna dig, att jag inte behöver dig i mitt liv.
 
Lögn, lögn, lögn, lögn. Jag behöver ha dig, jag gör verkligen det. Jag trodde för en tid, en ganska lång tid, att jag var okej utan dig. Men det är jag verkligen inte. Jag har försökt glömma dig och "gå vidare", hitta nya vänner, men det finns ingen som du. Det finns ingen som ställer upp i vått och torrt på samma sätt som du gör. Det gör ont i hjärtat att vakna varje dag och sakna dig, veta att du inte finns här längre. 
 
Det som gör mest ont är alla minnen. Jag sitter alltid och tänker på allt vi har gjort tillsammans. Jag fäller tårar samtidigt som jag ler. Minnen som inte ens går att skriva här, för dom är så sjuka. Det är såna minnen jag bara har med dig, och ingen annan. Jag kan inte ens ränka alla de gångerna vi skrattat tills vi gråtit, och alla de gånger vi tröstat varandra när vi varit ledsna. Jag kan inte räkna alla hemligheter jag berättat för dig, och alla de du berättat för mig. 
 
Jag saknar den där personen som kunde läsa mig utan och innan, som inte behövde fråga för att förstå. Jag saknar den där personen som kallade mig för "neger", jag saknar den där personen som brukade sitta hemma hos mig och dricka te och spela kort i flera timmar, den där personen som brukade hålla sig vaken längre än mig på natten, bara för att jag hatar att somna sist. 
 
Vi var så jävla tighta alltså. Jag trodde verkligen att inget skulle kunna komma emellan oss, att vi skulle vara bästa polare föralltid. Men skit hände och vi började bråka mer och mer. I säkert ett halvår var vi osams titt som tätt innan helvetet bröt loss på riktigt och vi bröt kontakten helt. Varför vi ens började tjaffsa från första början kommer jag inte ihåg.. men det var troligtvis om något riktigt onödigt och omoget.
 
Vi var såna kompisar som alltid var ärliga mot varandra och sa precis vad vi tyckte och tänkte. Jag tror att det kanske blev för mycket ibland, vi kunde kanske inte acceptera att vi är olika. När jag tänker tillbaka nu önskar jag att jag hade tänkt två gånger innan jag öppnade käften eller skrev ett onödigt sms - för hade jag gjort det hade jag inte suttit där jag sitter idag.
 
Jag har sagt till dig att jag saknar dig, att jag behöver dig, att jag är ledsen för allt, men vi kommer aldrig någonstans. Jag har insett att det jag gjorde mot dig var fel, att jag var elak rent ut sagt. Jag hoppades att du skulle förlåta mig den här gången med, som du alltid gjort annars, men det går inte så bra för mig. Men tro mig, om jag hade kunnat ta tillbaka allt hade jag gjort det.
 
Då hade jag tagit oss tillbaka till tiden då allt var så jävla bra mellan oss. När vi skrattade och hade kul när vi umgicks, istället för att lösa gamla bråk. När du och jag var bästa vänner, det var en underbar tid. Jag har aldrig varit så lycklig som jag var den sommaren då Du, Jocke, Jag och Kicken hängde varje dag. 
 
Även fast vi inte är där jag önskar att vi bore idag vill jag bara säga en sak, jag saknar dig. Jag hoppas att du läst igenom hela texten och att du förstår att jag behöver dig. Jag gör verkligen det. Jag förstår om det aldrig blir som förr mellan oss igen, men du ska veta att du gjorde mig lycklig. Alltså riktigt, riktigt lycklig. Känslan av att ha en bästa vän som finns för en i alla lägen slår allt. Allt. 
 
Vi skulle göra så mycket saker tillsammans som vi aldrig gjorde, och förmodligen aldrig kommer få göra heller. Vi skulle resa, festa som idioter, tatuera oss tillsammans, föda barn tillsamans, dö tillsammans förfan. Jag har alltid vetat att vi en dag skulle behöva skiljas åt, för så är naturens gång, men jag trodde inte att det skulle ske när vi fortfarande var tonåringar. Jag trodde att vi skulle kämpa, tillsammans.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Avslutar med en av favotirbilderna på oss.. haha. Ingen av oss var speciellt snygga på denhär bilden, men den påminner mig om hur mycket kul vi brukade ha. Den här bilden är tagen 13 november 2009 - på din födelsedag. Du fyllde 13 år den dagen..  Jag vet inte varför jag minns det så väl, but I do. Vi var i bilen påväg hem från Linköping och du hade köpt en ny vinterjacka. Memories. 
 
 
 
 

5. Det här gör jag helst

Hm, rider, umgås med pojkvän, familj osv. Finns verkligen inget bättre än att gå upp tidigt på en lördag, dra till stallet runt 7,  och vara klar med båda hästarna tills kl 10-11, gå hem, väcka pojkvännen som fortf sover och sen kolla film resten av dagen. Mysfaktor på det yao. 
 
 
Jag och finaste. 

Jag och min vanliga (O)tur

Stannade hemma från skolan idag med. Har ändå studiedag imorgon osv så kändes inte speciellt värt de o gå till skolan idag, If u know what I mean ;D Hah. Men men.. 
 
Iaaaf kom till stallet och hade tänkt att jag och Steffe skulle ut på en lång, härlig skogsrunda med massa galopp. Meen, (såklart!!) har han en skitlös sko. Suck. Varför ska alltid mina hästar tappa skorna för? :( Den var liksom så pass lös att om jag hade galopperat osv skulle den med all säkerhet ha lossnat. Fml. Blev iaf en liten skogsrunda i skritt för honom så han fick komma ut och röra lite på sig.
 
Detta innebär också att jag måste ställa in morgondagens dressyrträning för Marie :( Jag som hade sett framemot det så jäkla mycket med tanke på hur fint han gick igår. :(
 
Iaf nu sitter jag hemma och är jävligt förbannad på att det vägrar börja brinna i pannan. Vet på riktigt inte vad som är fel då det brukar ta sig på 2 min annars. Suck igen. Ahja, nu ska jag fortsätta elda upp huset, se ya ;D 
 
 
 
Jag och Jane, semestercupen 2010. Vinst :) 

Förbannat snygga!

Dessa landade i brevlådan här hemma i Lördags, och jag kan inte säga annat än att jag älskar dom! Så jäkla snygga och sköna så det är inte sant alltså. Plus att de är jäkligt "ovanliga" och ingenting som alla går omkring med direkt. Kär, kär, kär! TACK MAMMA!
 
Ridstövlar för er som inte förstod det.. 
 
Ridstövel Future
 
ÄLSKA!

4. Där köper jag helst mina kläder

Hm, vet inte faktiskt haha. Har ingen speciell favoritbutik utan handlar från alla möjliga. Hatar att spendera pengar på kläder, så desto billigare skiten är desto bättre! haha :D Vem bryr sig liksom?  Blir mestadels från HM dock. 
 
 
 
 
 

Helgen!

Halådär!
 
Som jag skrev i torsdags (?) har jag spenderat min helg på Vretagymnasiet i Linköping! Kan inte säga annat än att jag har haft så jäävla kul. Lärt känna nya människor, ridit underbara, välutbildade hästar osv. Helgen har varit skitgrym helt enkelt! Tror aldrig jag spenderat såhär många timmar i stallet under en och samma helg faktiskt haha. Från 8 på morgonen till 8 på kvällen typ. Trött? Ja. :) 
 
Har även bestämt mig för att jag ska söka till deras NIU utbildning. (Nationell idrottsutbildning med inrikting hästhoppning). Dessvärre är det förjävla svårt att komma in då de tar in ca 7 (!!!) personer från hela landet. Men men, jag tänker söka och hoppas på det bästa. De går ju inte bara på betygen utan man får ju åka dit och göra ridprov osv också. Men ni får hålla tummarna för mig när det är dags för ridprov :) 
 
Idag drog ju skolan igång efter 3 (!!) veckors ledighet. Jag var dock inte i skolan idag, haha... Efter att ha varit på Vreta hela helgen var jag bokstavligt talat slutkörd igår. Ont i huvudet, hela kroppen osv. Behövde helt enkelt vara hemma och vila upp mig en dag. Imorgon blir det dock skolan som vanligt :) 
 
Var i stallet idag och tänkte rida båda mina fina killar. Meeeen tror ni inte att Tamarillo har tappat en baksko eller?! Jo, min vanliga tur såklart. Blir en minisemester för honom nu tills hovslagaren kan komma.. 
 
Red Steffe med gramanen på ridbanan idag iaf! Han har ju tyvärr vilat typ en vecka (!!) nu :( Men han var såääääär duktig iaf! Gick helt underbart fint verkligen. Trodde han skulle vara motsträvig som fan nu när han inte blivit riden, men icke. Var jättemjuk och följsam i alla gångarter, bästa killen!
 
Nu känner jag att jag har skrivit fööör mycket haha, men vi hörs väl :D 
 
Sille!
 

3. En bra film jag gärna ser

The Notebook! Utan tvekan den bästa film som någonsin gjorts. Har kollat på den 100 ggr säkert och tröttnar aldrig på den. Gråter lika mycket varje gång - även fast jag sett den förut och vet vad som kommer hända. Blir gråtfärdig bara jag tänker på filmen för guds skull, haha! Dock har jag aldrig kollat på filmen själv, utan alltid med finaste pojkvännen. Vi brukar kolla på den när det är alla hjärtansdag, våran "årsdag" mm. "Våran grej" typ, haha. 
 
Neej men seriöst, har ni inte sett filmjäkeln så gör det. :) You wont regret it. 
 
 
 
 
 
 
Olika storlek på bilderna I knooooow men orkade inte fixa de, haha :D 
 
En annan jäkligt bra film är "war horse", en hästfilm som kanske hörs på namnet haha. Även till den grät jag obeskrivligt mycket när jag och pojkvännen tittade på den.. Sjukt bra även den, SE DEN! 
 
 
 

2. Ett favorit nagellack

Hm, ja. Vet inte haha, brukar inte måla naglarna speciellt ofta. Tycker det är så fult när det börjar ramla av efter några dagar så det blir helt "fläckigt" på hela naglarna. Sen är jag ju också en såndär person som verkligen aldrig, aldrig, aldrig köper nya nagellack, och när jag väl gör det köper jag den billigaste skit som finns typ, haha. Ingen som håller med om att nagellack är sanslöst dyrt eller? Typ 60 kr?! Vem vill betala för det liksom..höh. 
 
Meeen, nagellack ska vara svart iaf, det är de bäste. Snyggt och stilrent!
 

Sista dagen på praktiken avklarad..

Och fy vad tråkigt säger jag bara :( Kommer sakna de fina hästarna och Åsa nåt sjukt alltså! Stormtrivs verkligen där alltså.. Även fast jag är välkommen tillbaka när som helst för att rida, köra osv är det ändå tråkigt att åka därifrån. Önskar man kunde vara heltidsanställd där haha, då skulle jag ha världens roligaste jobb :D
 
Idag red jag iaf tre hästar och körde en. En av dem red jag tillsammans med Åsa och vi hade väldigt roligt måste jag säga haha :D Babblade på om allt möjligt mellan de 45/50 km/h snabba galopperna ;) Red även "min älskling" Sotheby idag, han e fiin. Skulle (HÖR OCH HÄPNA!) bli en riktigt bra dressyrhäst om någon la ner lite tid på honom. Fantastiskt steg och lätt för "formen". Mums vad fin han är :D
 
Även idaaaag var det mörkt när jag kom hem, vadfan är dethär?! Ingen ridning på någon av mina egna idag heller med andra ord, världens fetaste suck.
 
Kommer inte kunna rida i helgen heller för ska till Linköping på "ridläger". Ska förmodligen söka till inför gymnasiet dit så ska dit en helg och prova på hur det är att vara där osv osv. Åker imorgon förmiddag och kommer hem på söndag. Förhoppningsvis hinner jag rida båda mina hästar innan jag ska åka, och sen ska mamma hålla igång dom  åt mig i helgen har hon lovat. Lyx, haha :D 
 
Naeee nu ska jag göra nåt annat, se ya :D 
 
 
Nikele och Jane (igen) haha. Fina. 
 

Dags för ny "lista"

1. Något jag gärna läser
2. Ett favorit nagellack
3. En bra film jag gärna ser
4. Där köper jag helst mina kläder
5. Det här gör jag helst
6. En bild på mig för länge sen
7. En kompis jag känt jätte länge
8. nångonting bra som hänt under de här 10 dagarna
9. En bild på dig just nu
10. 5 fakta om dig
11. 3 favoritlåtar
12. 2 bloggtips
13. Bild på ditt husdjur, om du inte har något, en bild på ett djur du vill ha.
14. Vad har du för mobil?
15. En youtube video du gillar
16. Så fixar jag mig inför skolan
17. En dag du minns
18. Någon som betyder mycket
19. Något du vill ha
20. Den du senaste fick sms av
21. En bild på mig för 1 år sedan
22. Bloggarna jag läser
23. I din väska finns...?
24. Ett kort någon annan tagit på mig
25. Detta gör jag på helgerna
26. Bild på det jag köpte senast
27. En tv-serie jag älskar
28. Detta åt jag till frukost
29. En bild på min handstil
30. Den här veckan
31. vilka årstider är bäst?
32. julklappar du vill ha
33. 5 saker du är fast för!

 

Och idaaag får ni nr1. Något jag gärna läser, haha jag vet inte. Går i perioder detdär, ibland läser jag flera böcker i månaden, men vissa perioder läser jag inte alls. En författare som dock borde hyllas är Leslie Pearse. Läs hennes böcker! Fantastiskt bra verkligen :) Hållerpå med en av hennes böcker nu tom! 

 


I MISS U

Häromdagen var det tre år sen du vandrade vidare, min älskade vän. Kan inte förstå att det redan gått tre år.. känns som att det var igår vi busade runt i skogen tillsammans.. Jag saknar dig varje dag, hela tiden. Jag älskade dig av hela mitt hjärta, jag skulle ha gjort vad som helst för dig. Vad som helst. 
 
När jag tänker på allt vi gjorde tillsammans, hur mycket kul vi hade och på hur mycket du lärde mig fäller jag alltid ett par tårar. Utan dig hade jag inte varit den jag är idag, och så är det bara. 
 
 
 
Du kommer alltid ha en del av mitt hjärta älskade häst. alltid, alltid, alltid. 
 
Slänger upp några bilder från vår tid tillsammans. Memories..
 
bella älsk <3
 
Tävling i Morrn :D
 
<p>Bella &lt;3</p>
 
Bella<3
 
<p><span style="font-size: small; color: #800000; font-family: comic sans ms;">Bella&lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: small; color: #ff0000; font-family: comic sans ms;">&Auml;lskling&lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: small; color: #ff99cc;">Tr&auml;nig i gamleby med bella (gammal bild)</span></p>
 
 
 
 

Don´t wanna go home

Hallådär!
 
Kom precis hem från praktiken, eller ja, för typ 30 min sen :) Morfar är snäll och kör hem mig så jag slipper åka bussen, hihi. 
 
Iaf, idag red jag tre hästar och körde en, + mockade alla 8 boxar. Mycket arbete med andra ord! Åsa var på sitt "vanliga jobb" idag så var själv i stallet. På något sätt föredrar jag det, är mycket mysigare att vara själv hihi. Även fast Åsa är kanonsnäll och hjälper mig väldigt mycket :) 
 
Men iaf, de tre som jag red skulle bara ut och skrittas idag, så var ute ca 40 min med varje. Hästen jag körde skrittades + joggades lite, i ca 25 min bara. Inte så långa ridturer med andra ord, men vart 2 mil totalt med alla iaf. (en halvmil var alltså..)
 
Allt gick prima ballerina, hästarna är ju så gudomligt snälla. Hände en liiiten incident när jag varit ute och kört bara haha, men jag löste det själv, stolt :D (Hästen sprang in i en box med vagnen efter sig så hon fastna i dörröppningen och vagnen välte...). Suck, vad pinsamt. Men men, jag redde ut situationen riktigt proffsigt :D 
 
Kom hemkvart i 4 så har inte hunnit rida någon av mina, jävla mörker. Suck verkligen. Alltså verkligen, suck suck suck. Men men, sånt är livet. Har iaf varit och kollat till dem  i hagen och de verkade må bra alla hästarna. 
 
Nuuu ska jag gå och möta min käre pojkvän vid bussen, se ya!
 
Photo: Ute på dagens första - 5 to go! :)
 
Dålig bild, men iaf. Sotheby, hästen jag red först idag. Redigt mysig kille faktiskt, men ganska så het. Fast när man lär sig rida honom är han huur underbar som helst verkligen. 

You can´t change me, you know.

Halååådär! 
 
Har inlett praovecka nummer två nu, och det är så underbart skönt att vara tillbaka i Funghult verkligen. Jag trivs som handen i handsken där, haha. (gammaldags, I know ;)
 
Igår var jag med Åsa i Mantorp och tävlade. Hon hade 3 hästar med sig så var en del att göra. Fick typ duscha hästarna när de sprungit, skritta av dem osv. Hon vart tyvärr inte placerad med någon av dem, men det kan ju inte alltid gå bra. :)  Kom hem vid 12 inatt, ZzzZ.
 
Idag gick jag upp vid halv 7 och åkte direkt till praon, ZzzZz igen, haha. Så jävla trött :( Idag har jag mockat alla boxar, ridit två hästar samt svättat och smörjt lite grejer. En av hästarna jag red är 4 år och har kommit in i någon slags trotsperiod haha, han bockade hela ridturen med mig typ :( Men, hör och häpna, jag höll mig kvar! :D Gav mig fan på att jag inte skulle tugga grus idag och det gjorde jag inte heller :,) Men seriöst, efter en mils ridtur med mer bocksprång än "vanlig ridning", ja, då är man trött. Tur han är söt, hästjäkeln :) 
 
Nuu är jag iaf hemma. Var så trött när jag kom hem så orkade inte rida någon av mina, men de har gått arje dag i helgen + måndag båda två så jag tror att de klarar sig. Hade helst velat rida idag, men men :/ De fick komma in och käka lite mat iaf, mina små gubbar :D
 
Neeeej nu ska jag ta tag i mitt liv och börja städa innan mamma kommer hem hihi, vi hörs :D
 
 
Slänger in enjäkligt gammal bild på Nikele och Jane. Finisar :) 

Face down

 
Halåå! Inte bloggat på 40 år, igeeen. Har inte suttit vid datorn de senaste dagarna och har inte funkat att mobilblogga. Varför vet jag ej, men men. 
 
Hade iaf skitkul under praon i Västervik. Att vara i stallet och umgås med hästar hela dagen är ju som grädde på moset (gammaldags som man är, haha). "Lärt känna" flera underbara mysiga ponnisar, samt lärt mig hur man rycker manen på en häst, haha! Konstigt att jag aldrig gjort det förut, har ju trots allt hållt på med hästar hela mitt liv.. Fick också rida en underbar liten ponny två gånger också, så jäkla kul! Tror han var C eller D ponny, och så gryymt fin verkligen. Kommer bli en storfavorit på ridskolan när han börjar gå lektioner ;) Fick också en tår i ögat när jag sa hejdå till "min favritponny" June, känslig som man är.. 
 
Nuuu taggar jag iaf inför praovecka nr 2 som börjar imorgon! Back to Funghult och de fantastiska travhästarna! Börjar veckan med att åka med Åsa till Mantorp på tävling, kan inte bli mycket bättre ;) 
 
Och btw, jag, mamma, Tamarillo och Steffe hopptränade tillsammans igår! Eller ja, mamma och Tamarillo var med typ halva passet, sen fick jag och Steffe hoppa själva, haha ;) Men de skötte sig bra båda gubbarna. Mamma och Tamarillo hoppade lite på 60 cm höjden typ, och jag och Steffe hoppade bana på ca 1m igår. Märktes att vi inte hoppat sedan i september (!!) då han var lite osäker oså, men det gick bra iaf! Rev två hinder under träningen, men annars gick allt prima ballerina. Stolt matte! :) 
 
Idag fick de sig en skrittrunda båda två, och imorgon får de varsin skogsrunda innan jag åker till Mantorp. Har även varit hos mormor och morfar idag i Vimmerby och grattat morfar, farsdag idag ju! 
 
Nuuu ska jag sluta babbla på och ge fan i att skriva så långt så ingen orkar läsa haha, vi hörs!
 
 

Första dagen på praktiken avklarad!

... och jag kan inte säga annat än att jag är helt jävla slutkörd, haha. Har verkligen varit full rulle hela dagen, non-stop sedan 08.00 imorse. Men kul är det! Fått umgås med fina, gulliga små ponnisar hela dagen, hihi. Och storhästar också såklart, men det är jag ju så van vid, hah. Snacka om att man saknar ponnytiden nu alltså!
 
Kom hem vid 20 över 5 idag iaf, så har inte hunnit rida nån av mina feeja killar tyvärr. Största nackdelen med vintern är ju helt klart mörkret... usch :( Sommar nu, tack! 
 
Imorgon börjar jag dock inte förens vid 1, så ska försöka hinna med att rida innan jag åker. Kommer hem vid halv 9 imorgon så hinner ju verkligen inte rida då, haha suck. 
 
Har inget annat att berätta, sorry guys... Men tänkte bara vara duktig och snabb-uppdatera lite, alltid något! 
 
Vi höres! 
 
 
Haha, snacka om lerig häst alltså :( Bokstavligt talat det värsta jag varit med om. Tog mig en halvtimma att göra henne "någorlunda ren"! Btw, en av de 15 hästar jag borstade idag, haha....Tur att alla inte var lika förjävligt smutsiga. 

Ha Ha Ha..

 
 
 
Ha ha ha...
 
 
 
 

Eartquake

Hahha, förlååååt för att jag inte har bloggat, men har (som vanligt!) bra anledningar! Eller ja, relativt iaf :) Har både haft ont om tid + åkt på magsjukan, så har inte riktigt varit på topp om man säger så. 
 
I onsdags var jag och Kicken på Halloweenfest i Ankarsrum.Jag var utklädd till rockare och han hade en äcklig jävla mask på sig, haha. Hade dökul hela kvällen iaf! (Eller jaaa.. tills pojkvännen min fick i sig föör mycket dricka och började spy, det var mindre kul). Iaf, TACK alla för kvällen! 
 
 
Jag och finaste killen i onsdags! Mindre fin bild dock, eheh...
 
Seen... i lördags började jag spy som en jävla *********. Äckligt att spy alltså..Det värsta jag vet, bokstavligt talat. Nu är jag iaf frisk, äntligen! Skulle egentligen börjat praoa på västerviks ridskola idag men stannade hemma. Ville vara säker på att jag var helt frisk innan jag gick dit. Inte kul att börja kräkas i stallet direkt :)
 
Hästarna har gått lite halvdåligt nu de senaste dagarna iomed att jag varit sjuk oså, men finns inte så mycket att göra åt det. Idag har de dock ridits båda två, fina killarna. 
 
NAE, ska försöka börja uppdatera bättre, lovar. Ni får ha de så gött tills vi hörs igen! 

RSS 2.0