Hemma från ridtur med finaste Ellinore!

Somsagt, ridit med finaste Ellinore idag! Jag red finaste Tamarillo och hon red sin Ocki :) Blev en sissodär lagom lång skogsrunda, typ till Hulthorva och tillbaka, fint. Tamarillo är världens största klant btw.. travade på en väg och helt plötsligt snubblar han på sina egna ben, går ner på knä och håller på att tippa över haha.. Han lyckas iaf ta sig upp och ingen skada blir skedd, men iaf.. hur lyckas han?! Haha åh.. Hade som vanligt underbart kul med världens goaste vän ever, älskar dig Ellinore!
Just nu sitter jag iaf nere hos pojkvännen, han kollar på Lost och jag sitter här och bloggar, duktig som jag är! Ska ta och dra på ett avsnitt jag också i think.. :) 
HAHA, åh, fick ett sånt där skrattanfall i skolan idag som man bara får tillsammans med Ellinore alltså.. Egentligen var det ju inget kul som hände, men skrattade så tårarna sprutade alltså... Tog 5 minuter innan jag lyckades sluta skratta.. haha.. Ja, lyckad dag för både mig och Ellinore, eller vad säger du? ;) 
Iaf, nu ska jag ta och kolla lost somsagt, ha de! 
Puss/e

Kalla på kapten, kalla på kapten, kalla på kapten röd

Har inte bloggat sedan i söndags - förlåt! Har haft massa annat för mig och helt enkelt inte känt för det.. Men ni behöver inte oroa er för det, mitt liv ser precis lika dant ut nu som det gjort förut ;)
Tamarillo har iaf haft 3 slappdagar sedan träningen i söndags. I måndags blev det en kort promenad för hand bara, tog ett varv runt ängarna bara, haha. 
Igår blev det en liten lugn skrittrunda bara, vilket slutade i mer eller mindre katastrof för jag tappade bort min hund, ahahha. Hittade henne efter ett tag dock.
Idag blev det en skogsrunda med trav och galopp osv. Han va pigg och fräsch, tror han mådde bra av att bara skritta i två dagar :) 
Men som vanligt lyckas Tamarillo klanta sig på ett eller annat sätt. Igår när jag kom till stallet upptäckte jag att han blivit stucken av något i mingipan. Han var skitsvullen men verkade inte ha ont eller något. Han åt som vanligt också. Men iaf, hur lyckas man..?! Idag var svullnaden mycket bättre som tur är, så imorgon är han nog helt återställd.
Ah nä.. har faktiskt inget mer att berätta, sry.. vi får ta och höras imorgon, eller något :)
Puss/e

Kan bara säga en sak, WOW.

Tamarillo var så sanslöst fin på dagens träning alltså! Kan inte förklara det med ord, men han var helt fantastisk! Blev lite olika linjer, lydnadsträning först osv. Han var faktiskt ovanligt lydig idag, och lyssnade på mig helt godkänt bra när jag begärde trav mellan hinder osv osv. På slutet red vi en övning med först en bom, sen ett sockerbitshinder, ett galoppsprång, oxer. I slutet låg oxern på 105 och han flög över med 20 cm marginal. Seriöst, de sista sprången alltså, det går inte att beskriva, så j*vla fin och fräsch! Åh, blev helt tårögd verkligen, vilken häst jag har!

Trodde att han skulle vara helt död i värmen idag, men han pinnade på så glatt och var inte mycket tröttare än innan efter 1,5 timmas träning. Var pigg och på hugget när jag red hemåt också, hah gulle.

 Åh, om alla träningar kunde vara som denna alltså, då skulle jag le hela livet! Det är inte det att vi hoppade särskilt högt eller så, men just den där fantastiska känslan alltså.. Han är fräschare är någonsin just nu, och jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig. Just nu känns det som att det är dags att ändra höjden och svårighetsgraden på våra hinder, för så fräsch är han. Kände inte ens en gnutta av stelhet och ålder idag, helt fantastisk.. 

Åh, han upphör aldrig att förvåna mig.. 

Har tyvärr inga bilder att bjuda på, synd! Önskar att mamma kunde varit med i högsta hugget med kameran, men får ta det nästa gång! Har inga bilder på den här datan alls btw för den är helt rensad, men ni får väl överleva iaf! 

Vet någon som kommer sova j*vligt gott inatt, lyckoruset är fortfarande aktivt ;) 

Puss/e
 


Dagens vill ha..

LÅNGT HÅR! Mitt är ganska hyffsat just nu, men det är så förbannat slitet att jag måste klippa typ 5 cm?! :( Åh, ångest. Vill inte ha löshår heller, tycker det ser så fake ut, vilket är det värsta som finns typ?!
Finaste, finaste Bella! MIss u, hun.

Sant


Haha, godmorgon btw.

2 inlägg idag och klockan är bara 11, börjar ju likna min finaste vän Ellinore! Haha.. :) NJae, men ska försöka ta tag i bloggen på riktigt nu alltså. 
Idag har jag ingenting inplanerat förens 16.30, då är det träning för bästa Marie somsagt! Annars ska jag bara ligga och slöa hela dagen haha, underbart! :) 
SJukt sugen på att dra och bada i poolen idag, men pojkvännen är sjuk och har ingen lust att bada själv, ahah. Han har ju vattenkoppor, stackarn :( Blir värre och värre för varje dag som går, ser ut som en prickig korv, hahah.. 
Njaae, nu ska jag nog ta och dra mig hemåt faktiskt, se ya later aligator.. 
Puss/e

Sveriges stolthet, nummer 2!

Säger ju alltid att Rolfgöran Bengtsson är sveriges stolthet, och det kommer han alltid att vara, men FAN SVERIGE, vad bra vi är. Segrare i Eurovision songcontest 2012 (stavning?) kan de bli bättre? Njae, FAN vad bra gjort alltså, HISS till Loreen!

Jag älskar dig, min ängel.

Sitter och kollar igenom massa gamla bilder på Tamarillo och jag kan inte göra något annat än att le. Han ger mig så mycket lycka, så mycket kärlek. Han ger mig något att fortsätta kämpa för när allt känns tungt, han får mig att vilja lyckas med mitt liv.
När ingen annan förstår, då förstår han. När ingen annan vill lyssna, så lyssnar han. Jag vill så gärna tro att han förstår vad jag tänker och pratar om, och jag vill så gärna att han kan tala, för jag vet att han skulle ge mig tusen råd när jag går igenom svåra perioder.
När jag tittar på honom, då ser jag en gammal vis man som har gått igenom otroligt mycket i sitt liv, men som ändå har kämparglöden kvar. Jag ser en varlese som är så mycket mer än "bara en häst". För mig är han inte en häst, han är en vän, en livskamrat.
Jag kommer aldrig, aldrig någonsin komma älska en häst lika djupt som jag älskar honom. Han har gett mig så mycket i livet, så mycket lärsom, så många skratt. För andra är han bara en glad, gammal häst som tragglar vidare genom livet, men för mig är han så mycket mer än så.
Jag är och kommer alltid vara glad att jag fick chansen att ta hand om honom hans sista år. Jag hoppas att vi har många lyckliga och friska år framför oss med mycket skratt, glädje och kärlek. Han kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta vad som än händer, för han är mitt hjärta. 
I love you, my friend.

Happy feelings..

Idag var jag och mamma i Funghult och red somsagt! Hon red på Alvena, mitt lilla hjärta, och jag på fina Umami! Blev skogsrundan på ca 1 mil som vi ridit de andra gångerna när hon varit med mig där. Båda två skötte sig exemplariskt som de brukar, trots att det blev lite strul innan vi kom iväg. Till och börja med fick vi inte igen sadelgjorden på Umamis sadel och hittade ingen annan, och sedan hittade vi inte Alvenas träns. Slutade med att vi fick dra som idioter för att få igen sadelgjorden och leta som fasiken efter ett annat träns + bett som passade Alvena, haha. Ahja, när vi väl kom iväg gick de ju bra iaf.. :) 
Gjorde lite ont i hjärtat att åka ifrån Alvena idag också, men förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills vi träffas igen... :) 
Nu sitter jag iaf hemma hos pojkvännen och lyssnar på musik, Adele, rolling in the deep lyssnas det på förtillfället, nice! Blir snart att dra hem och duscha, sen blir det mys hela kvällen!
Imorgon taggas det träning för Marie, första träningen på hur länge som helst. Får väl hoppas på det bästa, men det ska nog gå vägen! :) 
Puss/e

Godmorgon!

Vaknade för ca 1 timma sen, men har inte gått upp ur sängen än.. haha. SKa gå hem om typ 20 min iaf, jag och mamma ska bege oss till Funghult för att träffa Alvena osv! Var typ mer än två veckor sedan jag träffade henne senast, inte ok :( 
Idag tror jag att Tamarillo får vila tyvärr. Hade tänkt hinna rida innan vi åker men vaknade självklart försent för att jag skulle kunna det.. Suck. Imorgon är det träning för Marie iaf, kul! Länge sen vi tränade för tränare nu, men det hr kommit så mycket annat i vägen att vi helt enkelt inte kunnat. 
Nae, bli nog mer uppdatering när jag kommer hem, have fun sålänge! (haha, svengelska i mitt hjärta..) 
Puss/e

Fredag!

Underbart verkligen, kan inte bli bättre! En vecka närmare sommarlov.. Oppa! 
Just nu sitter jag nere hos pojkvännen iaf. Tror att vi ska sova snart, trots att klockan bara är lite över 22-00. Han är sjuk, vattenkoppor, och jag är trött som ett as. Blir många timmars sömn isf, underbart! 
Idag red jag iaf tillsammans med finaste Ellinore, igen! Var vid crossbanan och klättrade lite, typ :) Han va fin som vanligt min gamle man, fast han blev lite trött på slutet. Men men, det tyder ju på att han jobbat bra! Haha åh, blir glad bara jag tänker på Ellinore och hennes sjukt dåliga humor.. Hon ger mig "dagens skratt" varje dag.. 
Imorgon bär det av till Funghult för att rida travhäst igen, och hälsa på Alvena ofc! Blir inte jag som rider Alvena tyvärr dock, det ska mamma göra. Egon som mamma brukar rida är halt, så mamma tar Alvena och jag Umami ist. Men men, det viktigaste fö mig är att jag får träffa Alvena.. :) 
Nej nu ni ska jag ta och vara lite busig och stänga av datorn och krypa ner i sängen och sova. Lär inte hända dock, lär kolla på Lost hela natten.. men men. 
Puss/e
Jag älskar dig, min vän.

Min dator är från stenåldern, typ.

Heeej, vet att jag totalsuger på att blogga men pojkvännen ligger med vattenkoppor och mår skit, så har tagit hand om honom hela dagarna typ. Legat och kollat film med honom hela dagarna typ, stackarn. I tisdags var Tamarillo och jag uppe på ridbanan iaf. Stod två sockerbitshinder framme så skuttade över dom några gånger, han va fin. Var dövarmt i tisdags så han var inte sådär överladdad han kan vara ibland, utan han höll sig "lagom pigg" Fina hästen! Igår var jag ute på en skogsrunda med fina älskade vän Ellinore! Hon red sin storhäst Ocki och jag Tamarillo. De skötte sig bra båda två och verkade komma bra överens, trots att de aldrig träffats förut :) Idag blev det en lugn skrittur bara. Var huur varmt som helst ute och var helt död när jag kom hem från skolan så då fick det bli en lite lugnare tur. Våran data har gått sönder så vi har en annan förtillfället, och inställningarna är typ 124345 år gamla. Kan inte göra kursivt, fetstilat, lägga in bilder eller något sånt. Hoppas det går okej att läsa iaf! Vet inte om texten kommer sitta ihop som en jävla bulldeg heller, men det skulle ju inte förvåna mig.. Njae, tråkigt att skriva när datan är helt cp, så detta får räcka för idag. Imorgon är det fredag så då blir det nog mera uppdatering, förhoppningsvis! Vi hörs imorgon! Puss/e

Rolling in the river

Idag blev det vilodag för Tamarillo! Han har egentligen haft en ganska slapp helg nu med inte så mycket ansträngande ridning, men han fick vila iaf. Mamma var nere och hälsade på honom och Ladde på förmiddagen idag och han var fullt upptagen med att tjocka i sig gräs så han var inte social alls, haha. Gräset är verkligen inte bra för honom, han har "gått upp" ett helt hål i sadelgjorden senaste veckan, inte ok! Blir hårdbantning för honom från och med nu. Han ska bli slank och fin! 
Tänkte bara meddela er att Bamse blivit såld nu också. Har valt att inte skriva något om det på bloggen, men lovade ju somsagt att säga till när han blivit såld. Vem som köpt honom tänker jag inte skriva ut här, men ni som känner mig kommer nog snart veta vem det är iaf. Är en person som bor "här omkring" i trakterna iaf! Vet att han kommer få det superbra hos den här personen, och jag är så glad över att hon köpte honom. 
Just nu sitter jag nere hos pojkvännen iaf, men ska snart ta och åka till Arum! Ska städa Carine och Eddies lägenhet lite snabbt då de för tillfället befinner sig i Stockholm. :) 
Imorgon blir det kommunmästerskap i Västervik = ingen skola! Underbart verkligen :) Har egentligen ingen lust att åka för jag suger i båda kula och spjut och förstår inte hur jag lyckades komma 1a och 2a, men men! Blir nog kul iaf, har ju med mig min finaste Ellinore, så blir nog en hel del skratt kan jag tänka mig! ;) 
Drar ihop sig för sommarvlov nu också, längtar! 4 veckor kvar, och de lär nog gå snabbt som vinden i think.. Ska bli underbart att vara ledig verkligen. + att jag förhoppningsvis får hem en helt underbar häst om en månad!! Ni som följer min blogg dagligen vet nog vem det är, men innan allt är klart kommer jag inte skriva vem det är. Nyfikna?! Kan tala om att hon aldrig hoppat ett endaste hinder i hela sitt liv, kan bli intressant! Med andra ord, en färsk projekthäst!



Hihi, mamma och Tamarillo!

Datajävel

Åh, så jävla förbannad. Skrev ett långt jävla inlägg och så bara stängs datahelvetet av?!?! Vadfan..

Orkar verkligen inte skriva om allt som tog 3245464 år att skriva. Tamarillo har iaf fått bada idag, och annars har jag bara varit barnvakt hela dagen.

Pus/e

You give love a bad name

Hehe, förlåt! Suger på att blogga bokstavligt talat alltså..

I fredags: Firade jag och pojkvännen två år tillsammans! Blev filmmys hela dagen och kvällen, med massa chips och godis. Hade en underbar dag verkligen! Tänk att nu har vi varit tillsammans i över 2 år.. shit.
Tamarillo fick vila.

Igår: Red jag och pojkvännen en sväng i skogen tillsammans. Blev en katastrofal ridtur, haha herregud. Ladde var helt stressad över något och snurrade bara runt på ett och samma ställe hela tiden, vägrade gå framåt, skulle springa hem osv. Blev väl ingen romantisk ridtur direkt haha, men men.. Red ju babacka på henne också, så det var ju inte så lätt att försöka få henne att skärpa till sig..

Idag: Vet jag faktiskt inte vad jag ska göra! Är barnvakt iofs, så blir att vara hemma hela dagen. Får väl släpa med Rickard till stallet sen och rida en sväng iaf. Gosh, alla vi som hatar att vara barnvakt när vi ska rida...

EFterssom jag ändå inte har något för mig idag kaaanske det blir lite bättre update än vanligt, haha ;) Nae men ska ta och göra en grej nu, så bloggar jag nog mer lite senare i think.

Puss/e




Fejn!

Dagen idag..

Dagen idag har varit ovanligt händelselös faktiskt, haha. Legat och kollat på Lost hela dagen, fina gejer! Älskar att kolla serier alltså, det bästa som finns!

Iaf, red Tamarillo idag! Pojkvännens mamma sov fortfarade när jag gick till stallet.. så fick rida med Lena och Jessica istället. Blev en skogsrunda på ca 40 minuter? Något sånt. Kul att ha med sig lite sällskap ut för en gångs skull! Rider ju själv 11 gånger av 10, haha..

Nu sitter jag hemma och kollar på BB med mamma! Älskling kommer och hämtar mig vid 11, så då blir det film och mys hemma hos honom. Imorgon kan ni nog inte vänta er någon uppdatering då vi faktiskt firar hela två år tillsammans! Underbar känsla verkligen... :)

Vi får helt enkelt höras på lördag i think!

Puss/e



Snyggingen!

True shit


Uppe med tuppen..

Just nu skulle vi egentligen varit påväg till Ishult med Tamarillo i transporten, men mamma fick inte ta ledigt från jobbet så var tvungen att skippa det - tyvärr! Hade verkligen sett framemot årets första bortatävling, men sånt är livet. Men men, det kommer ju fler tävlingar! 
Uppe tidigt idag också, great! Pojkvännen väckte mig för typ 1 timma sen, vet inte vad som flög i honom för han brukar ju alltid vara den morgontrötta av oss.. Skönt att vakna tidigt, då känner man sig inte lika värdelös som man vanligtvis gör när klockan är 11.30 när man vaknar.. 
Idag är det iaf ridning som står på schemat! Tror att pojkvännens mamma Elisabeth skulle rida med mig idag! Har dock inte frågat henne än, men hon brukar vilja följa med ut. Idag blir det nog en lite lugnare tur tror jag. Han skrittade bara i 3 dagar och sen gick han hårt igår, så blir nog bara lite trav och så idag skulle jag tro :) 
Vi hörs nog mer lite senare idag skulle jag tro, annars hörs vi när vi hörs!
Puss/e
Haha.. mindre chramig bild på Tamarillo. Han ser ut som en gammal kamel.. fint..! :)

Now it´s to late

Hej! Har precis påbörjat en underbar långhelg.. Känns fantastisk bra! Skönt att slippa skolan ett par dagar.. :) Inte långt kvar alls till skolavslutningen nu, LÄNGTAR! Någon som har tips på snygga klänningar till skolavslutningen? Hatar att ha klänning egentligen, känner mig utklädd och äcklig i det haha, men det är ju trots allt skolavslutning.. Om jag själv fick välja skulle jag nog gå i mjukisbyxor, men hur skulle det se ut egentligen? Nja, får nog stå ut faktiskt. Så ja, TIPSA mig om klänningar, gott folk!

Tamarillo var iaf huuuur fin som helst idag! Red på den lilla terrängbanan utanflr ridbanan och har var hur mysig som helst! Han fick jobba riktigt mycket idag, massa galopp, hoppa, massa galopp igen osv osv. Han var riktigt trött och svettig på slutet, men satan i gatan vad fin han var! Idag var verkligen en.. bra dag! Alla hästarna i stallet blev avmaskade idag också, sen blir det "hagbyte" på lördag :)

Haha.. dagens skratt idag btw;

Ellinore; Emma håll i min mobil lite bara.
Jag; Aaah visst

Några sek senare..

Ellinore; Vart är min mobil, Emma?
Jag; Ääääeh, jag vet inte. Men kolla min nya mobil, köpte den igår! ;)
Ellinore; Jaha... vad snygg! Men det ser ju ut som en sån jag har, fast det kan ju inte vara min efterssom du köpte din igår?
Jag; Näe.. konstigt..

He he he.. Vart inte så roligt när man skrev ner det, men i skolan blev det dagens skratt kan jag lova..

Nae, kanske uppdaterar mer ikväll, det är ju sånt som märks! Annars får ni ha de så bra tills vi hörs igen! Och snälla, snälla, snälla ge mig tips på vad jag kan blogga om! Det står helt still i hjärnan på mig så skriver bara en massa ointressanta saker... SÄG TILL vad ni vill läsa om så lovar jag att uppdatera bättre. Mer häst? Mindre häst? Frågestund? Hiss/Diss? Dagens vill ha? Långa texter? Bilder? Ja.. säg det ni..

Puss/e



Älskade Tamarillo!


We are young...

Känner att bloggen ligger lite efter just nu, men för tillfället har jag verkligen tid eller ork till att göra något åt det. Verkar helt enkelt som att det får vara såhär tills jag finner den rätta motivationen igen..

Idag var det iaf "idrottsdag" i skolan! Kom 1a i kula, 2a i spjut och 3a i 400 meter. I längdhoppet vet jag inte vad jag kom på för placering, men det gick inge vidare iaf, ahah. + att vi vann staffeten också, bra kämpat brudar! Inte för att skryta, men det var skapligt bra av oss att vinna med nästan 100 meter.. ;)

Tamarillo fick sig en "slappdag" idag. Skulle egentligen hoppat honom idag men efterssom jag inte vet om jag kan åka till tävlingen på torsdag eller ej fick han en skrittrunda idag bara. Barbacka hem till våran trädgård, äte gräs, trava tillbaka till stallet.. haha. Skönt med slappdagar ibland!

Just nu sitter jag hemma och kollar på bigbrother! Ska snart sova dock, har ont i hela kroppen, vet inte vad det är. Känns som att jag har växtverk i benen, men det är nog inte speciellt troligt. Har inte växt en enda cm på två år så det vore ju lite konstigt om jag började växa nu kan man ju tycka.. Men men, det är ju snyggt med långa ben säger ju killarna.. ;)

På ferdag firar jag och världens underbaraste pojke två hela år tillsammans! Känns som vi är värsta gamla paret som hållt ihop hela livet genom vått och torrt.. haha. Helt obeskrivlig känsla verkligen att ha hållt ihop med någon så länge..

Nej nu ni ska jag ta och kolla klart på tvn, sen ska jag sova! Vet någon som lär sussa gott inatt.. ZzzzZzzz..



Får bli en bild på Calle och världens finaste pojkvän, just bara för att den togs för ganska exakt 2 år sen! ;)

Världens finaste Tamarillo, 12/5 - 2012

Detta är allt vi hann med innan himmelen öppnade sig och det började ösregna - tyvärr! Hade så gärna velat fortsätta en stund till för han var så go igår.. Han är fortfarande lite "ful" då han har vinterpäls kvarw här och där, men hans skönhet syns ju iaf.. :)

Jag vill inte heller ha några kommentarer om att jag rider utan hjälm. Jag vet att det var jävligt dumt men det var ett val jag gjorde att göra. Ingen av er kan bestämma över mig om jag ska rida med hjälm eller inte, jag är tillräckligt gammal för att fatta det beslutet på egen hand.

Årets första dopp!

Eller nja, inte jag då, men Tamarillo! Är fortfarande för kallt för att jag ska kunna bada, fegis som man är! Var iaf nere vid sjön förut med mamma, Simon och hundarna. Tamarillo plumsade i som ingenting och stod och plaskade i ca 10 min. Trodde han skulle vara lite tveksam till att gå i efterssom det var första gånger för igår, men icke sa nicke, han bara gick i! Lär nog bli många turer till sjön med hästarna i sommar.. :)

Just nu sitter jag hemma hos pojkvännen men ska snart gå hem till mig. Imorgon är det måndag men för en gångs skull är jag glad över det! Gissa varför? EN dag närmare sommarlovet.. :) Kan inte bli bättre.
Resten av bilderna kommer nog upp ikväll, håll utkik!
Puss/ e

Sneakpeak!

Idag fotade finaste Becka mig och Tamarillo. Mer bilder kommer sen.. detta får räcka så länge.
Visst är han snygg?!

Still miss you, still love you

Idag fick Tamarillo vila, det reeegnar :( Men det gör inget iallafall, igår gick han både lite dressyr samt hoppade och var helt slut efteråt.

Igår var jag ute på ängarna med honom och mamma följde med också, fast till fots då :) Red honom på volt där koncentration låg på att få honom att jobba igenom sig i rygg och bakben. I mitten av passet gick han suppper, men vi blev båda lite trötta i slutet så då tappade vi det, tyvärr. Det är synd att man bara orkar rida ihop honom ett par minuter för han blir så otroligt fin då, och sen på bara några sekunder tappar man honom och den där härliga känslan går inte riktigt att få tillbaka.. Men det är bara att jobba på!

När vi dressyrat ett tag ställde mamma fram lite "provisoriska" hinder. Hittade lite bröte ute på ängarna som fick agera hinder. En stege, en gammal ramp osv. Han va supperfin, men ganska stark. Hoppade några språng bara, men han va super!

Just nu sitter och och kollar bigbrother med mamma, ska soova när det är slut. Trött som ett as och har sträckt en muskel i ryggen tror jag. FML :) Äsch.

Storstädade pojkvännens rum idag också! Vi höll på i ca 3 timmar men han ändå bara med knappt halva hans rum. Tog verkligen ALLT och fixade iordning osv osv. När jag väl kommer igång ska allt vara kliniskt rent alltså.. Hah. Imorgon blir det mera städning, på en fredag...

Haha, nä nu ska jag fortsätta kolla tv, vi hörs nog imorgon!



Haha, fick bli en bild på Tamarillos fina hals bara för att den är så otrooooligt lång! Tror aldrig jag träffat en häst med lika lång hals som honom? Känns bra och tryggt :)

Sänder en tanke till världens finaste Bella som skulle fyllt 16 år idag. Saknar dig fortfarande min ängel! ♥

I Skuulaaaannnn

Hej! Glömde blogga igår, haha... Glömde faktiskt bort det på riktigt också :)

Var i stan efter skolan med finaste Becka och fixade lite saker, sen när jag kom hem blev det mat, sen stallet, sen LOST hela kvällen.. höhö. Min hund skulle bli pappa igår men han ville inte ****** haha, stackarn. Tror inte han vet hur man ska göra. Tamarillo fick vila igår iaf, men idag blir det andra bullar!

Just nu sitter jag i skolan óch har historia med sten. Ellinore försöker fixa spotifyyyyy och Linn sitter på facebook som vanligt. Rutiner! Själv är jag duktig som bloggar tycker jag :) ´Hade världens finaste skrattanfall med Ellinore förut också, eheh. Alla som var i närheten tittade på oss och tyckte att vi var onormala, men det struntar vi i :)

NAE, nu ska jag ta och vänta på att klockan blir halv, sen ska jag ta och käka upp hela matsalen. HUngrig som ett as. Får se om jag bloggaR mer sen, VI HÖRS!


Some die young..

Hej hej! Sitter i skolan just nu och har NO med finaste Ellinore :) Inte sissodär jättekul direkt, men men. Sista lektionen nu, sen slutar vi för dagen! Nytss haft prov också, gick ganska bra om man får säga det själv. Inte full pott, men helt okey iaf! Brandalarmet gick mitt undrer lektionen också.. Undra vem som satte på det.. HEHE.

Fick reda på en s¨nhääääääärrr rolig sak idag! Kan inte säga nu vad det är, men det handlar om Alvena iaf.. :) Så jävla glad just nu så det finns inte! Seriöst, dagen är räddad!

Nuuuu väntar jag på att vi ska sluta så jag kan åka hem och rida på finaste Tamarillo. Blir nog en sväng på ängarna tyvärr, är barnvakt, men men. Sen ikväll blir det långpromenad med pojkvännen och hundarna. Fint :)

Och sen vill jag bara säga GRATTIS till finaste Ellinore och Troy som kom 2:a i gårdagens tävling! Dressyrdebuten på en 4aåring och de kommer 2a, KAN JU INTE BLI MYCKET BÄTTRE! Så grattis, igen, Ellinore.

Vi hörs nog ikväll,

Puss/e


Finaste Ellinore och hennes gamla ponny Paulina. Hittade bilden på google och tyckte den va väldigt söt, så var tvungen at ta den, hihi.

Somebody that I used to know..

Hej! Skapligt hektisk dag idag kan jag lova. hah är helt slut! Med gudars var jag har skrattat alltså..
Imorse var vi uppe hos Mare, där Bamse står. Kom en tjej och provred honom idag. Tänker inte skriva ut här hur det gick, men hon kommer tillbaka imorgon iaf. Ahja, vi får väl se...  Lite kristisk får man väl lov att vara..? :) 
Sedan kom Emma och hälsade på, Tamarillos förr, förr, förra ägare?! Hon sålde honom 2004, och idag kom hon och hälsade på honom! Hon blev så glad när hon fick träffa honom igen att hon började gråta, och då började jag också gråta, känslig som man är! Tamarillo kände igen henne och verkade sakna henne lite faktiskt.. Det var riktigt kul att se dom två tillsammans faktiskt. Hon och jag red en sväng också, och hon gav mig massa tips! Ska verkligen ta åt mig av det hon sa och försöka göra som hon sa, hihi. Blev lite tårögd när hon åkte faktiskt, jag vet inte varför. Atar att det var för att det måste kännas hemskt att bara åka igen.. :( 
Men iaf, SUPERKUL att hon kom och hälsade på! Fick höra massa historier om "unga Tamarillo" haha.. Tamarillo har hoppat över en bil, det visste ni inte va? Haha.. Hon tyckte också att han verkade trivas super här, och att han var riktigt fräsch! Blev otroligt glad av att höra det, hon är ju trots allt den som känner honom bäst. 
Annars har jag varit med Becka hela dagen! Massa tjejsnack as usual, masserat varandra osv! Sen nu på kvällen gick jag, pojkvännen och Becka en långpromenad med hundarna. Var ute i nästan 2 timmar tror jag? Härligt! Skönt att komma ut och gå lite.. 
Nu sitter jag nere hos pojkvännen och ska sova snart faktiskt. Upp vid 09.00 imorgon.. ZzzZZz.. Fan! Äsch.. I´ll survive.. 
Ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon! 
Puss/ e
Tamarillo min älskade!

Make it work,

Haloj! 
Har inget intressant att berätta om idag och igår faktiskt. Tamarillo fick vila igår också. Var helt hängig och trött när jag kom hem från skolan så orkade faktiskt inte. Sad but true. 
Idag var jag iaf ute med honom på ängarna! Red honom på volt i alla gångarter och han var superfin. Lossnade riktigt bra i galoppen på slutet, min fina gamla gubbe! Sen fick Rickard, min lillebror rida honom tillbaka till stallet, haha. Han är verkligen gudomligt snäll.. Sätter upp en unge som är 8 år på en häst som är 170 och väger 600 kilo på en grön äng där han kan göra precis vad han vill.. Åh. Litar på honom till döden.. 
Nu är det ju faktiskt så att min lilebror börjat intressera sig mer och mer för hästar! Han vill alltid följa med mig till stallet, leda in Tamarillo, kratsa hovarna osv osv. Han har sagt att han vill ha en liten häst att rida på, då han tycler att Tamarillo är för stor. (Jaa. han är ju alldeles för stor också!!)  Så om någon vet en maxad B eller C ponny som lånas ut på foder, lämna en kommentar! Skulle vara super :) Nybörjarhäst såklart! 
Nae, nu ska jag snart ta och dra mig hemåt, sitter hos pojkvännen för tillfället. Vi hörs imorgon! 
Puss /e

Can´t leave you behind

Hej! 
Idag var jag och mamma och red hos Åsa i Funghult! Alvena var fortfarande lite småhalt tyvärr, så fick rida Umami. Men det gör väl inte så mycket, hon är mysig hon med. Mamma red iaf Egon som hon red förra gången också. Vi red samma runda som sist vi var där, fast den här gången gick det nog dubbelt så fort nästan ;) Vi travade mer och hade snabbare tempo, kul! Båda skötte sig kanoners iaf, like they always do! 
När vi ridit gick vi ut och hälsade på Alvena i hagen. Det märks att hon känner igen mig och har saknat mig. Hon ville prata med mig hela tiden och brydde sig knappt om mamma alls. Hon nosade, slickade och pussade på mig i 20 minuter innan vi var tvugna att åka. Det kändes i hjärtat att åka ifrån henne kan jag lova.. Helst av allt hade jag velat ta med mig henne hem.. 
Fick reda på en sak om Alvena idag också. Det kan vara både positivt och negativt, men troligen negativt. Vet inte om jag ska skriva det här på bloggen.. Det är inte Åsa som äger Alvena, som vi trodde :( Vi frågade om hon kunde tänka sig att sälja henne.. men det går ju inte. Sen var det massa annat som jag inte kan skriva här, men det finns kanske en liten chans iaf. En liten, liten chans.. Men jag ska aldrig sluta hoppas att hon en dag blir min. Jag älskar henne.. 
Har varit lite halvdeppig hela dagen sedan vi åkte från Funghult faktiskt... Åh. Varför ska man alltid förälska sig i hästar som man troligen aldrig kommer få? Ni tycker väl att jag är helt galen som vill ha en travhäst i toppkondition som fortfarande går på travet.. Men jag är inte det. Hon är underbar, hon är en stjärna. Om hon bara kunde bli min så jag kunde visa hela världen hur fin hon är.. 
Många av er tänker "En travare? Vad ska hon med en sån till?" Jo, vad skulle jag ha henne till? Ja, jag skulle rida på henne såklart. Era dumma jävlar. 
Som sagt, varit deppig hela dagen typ! Pojkvännen harw frågat mig flera gånger om jag är arg på honom och massa, ahah. Var iaf nere och hälsade på Tamarillo och Ladde för en stund sen. Tamarillo fick vila idag, men han har ju gått 5 dagar på rad så det gör inget. 
Nu ska jag titta på bilder av Alvena och gråta som ett litet barn. Vi hörs. 
Puss /e
Alvena

RSS 2.0