Här bloggas det inte mycket.. haha!

Men har faktiskt haft fullt upp. 2 hästar att ta hand om, prov varenda dag och skit, suck. Varför ska vi ha typ ett prov om dagen? Onödigt..

Men iaf! I onsdags skulle jag tränat för Marie med Bamse, men det blev flyttat tills igår. Anledningen till det är något ni inte behöver veta, och sen var jag helt enkelt inte på humör för att blogga om det!

Igår tränade jag för Marie! Trodde att han skulle vara helt j'vla omöjlig med tanke på hur mycket humör den lilla hästen har ibland.. men det gick bra! Hoppade runt en meter, tränade omhoppningssvängar osv. Han hoppa jättefint, men drog på 2 stopp. Det kan jag dock inte klandra honom för. Det var mörkt som satan ute, och lamporna som fina vid ridbanan typ bländar en? haha. Men annars hoppa han fint som en gud!

Hade ju tänkt debutera 110 med honom på tävlingen nu på söndag, men självklart finns det ingen jävla efterklass? Åh, blir så arg!

Idag red jag honom i skogen och han var skitfin! Hela rundan gick hur bra som helst, ändå tills jag var på väg hem genom skogen. Från ingenstans dyker det upp en stor jävla hjortjävel framför oss. Bamse får rent ut sagt panik och börjar skena åt andra hållet. När jag håller i honom för att han inte ska dra iväg får han ett panikanfall och börjar klättra upp för ett berg. Det relaterade till jag hoppade av i ren rädsla för att han skulle gå omkull.. haha. Väl där uppe på berget fick jag locka på honom som fan för att han skulle komma ner, sen gör han värsta jättehoppet och landar nästan på mig.. suck. Gick med honom förbi det stället där hjorten hade varit, sen hoppade jag upp igen, och resten av rundan gick bra!
Red honom inte så länge, efterssom han hopptränade igår och ska tävla på söndag, så vart bara en liten kortisrunda (som tog ganska lång tid för att hjortjäveln skulle förstöra för mig.. )

Imorgon kommer iaf hovslagaren och sätter på Tamarillo skorna, så nu kan jag börja rida honom igen, skönt! Har saknat honom som fan alltså :( Är nästan en vecka sen han reds senast. Märker att han inte tycker om när jag bara håller på med Bamse, han blir så himla svartsjuk alltså! Vill inte komma i hagen.. vill inte mysa i boxen eller nånting, haha surgubbe! Men tror nog han kommer bli glad imorgon när jag kommer och rider på honom, hihi :)

Annars har jag faktiskt inte mycket att berätta, just nu är jag nere hos älskling. Carine och Eddie är också här, Eddie fyller 20 idag, så grattis till honom! Så vi ska snart käka oxfile och massa, skitgott! Och så lite tårta på det.. underbart! Har inte ätit någon sedan lunchen i skolan så.. är rätt hungrig ;)

Men iaf, maten är klart, hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0