Ridit med Lina nu!

Vi var uppe på ridbanan somsagt. Bamse gick huuuur fint som helst, vilket jävla steg han har när man kommer åt honom ordentligt! Han var supermjuk och fin, inte det minsta lilla tjaffsig! Inte ett enda bocksprång drog han på heller, duktig kille! Åh, blev riktigt jävla stolt över honom alltså!

Och ja, goda nyheter, Tamarillo tycker om Lina! Såg på honom när hon red att han verkligen tyckte om henne! Hon kom inte riktigt åt honom så att han jobbade i form och så, men tyckte att hon var riktigt duktig med honom. Hon blev liksom inte arg eller nånting över att det inte gick att rida ihop honom, skönt! En sån som blir arg på honom när det inte går kan jag inte ha som "medryttare" efterssom man måste behandla honom med reapekt för att han ska göra något. Men hon var jättemjuk och fin, och Tamarillo bara struttade runt och såg allmänt nöjd ut! :)

Får se när hon kommer tillbaka nästa gång. Efterssom hon har barn och jobb och allt så kan on ju inte rida varje dag heller direkt. Men hon skulle försöka komma ut iaf en dag nu i veckan så det blir bra :)

Annars.. just nu sitter jag hemma hos älskling. Vi ska snart dra hem till mig iaf. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0